Beyler, hiç öyle kıvırmayalım, en azından ben kendi adıma kıvırmayayım, bu geceki utanç verici mağlubiyet koça yazılır. Doğal olarak topa tutulanın koç olması kadar da doğru bir şey yoktur. Ben bu anlamda koçu eleştirenlere hak veriyorum.
Nasıl ki her şartta koça sallayanlar rahatsızlık veriyorsa tam tersi her şartta koça toz kondurmamak da aynı derecede rahatsızlık verir bence. Ki ben Obradovic'i çok severim, saygım çok büyük ve hala ona güveniyorum. Ona güvenmek farklıdır, yanlışlarını söylemek farklıdır. Kötü sonuçlarda laf çakanlar olacaktır, alaya alanlar olacaktır, dalga geçenler olacaktır. Bu işin mayasında bu var, bunu değiştiremeyiz. Herkesin bu noktada tahammül sahibi olması lazım.
Bu kadroyu istediği 2 transferin olmaması dışında Obradovic'in kendisi kurdu. Calathes ve Teodosic transferlerinden biri olsaydı mutlaka tablo farklı olurdu. Buna sanırım kimsenin itirazı yoktur. Kadro yapısı buysa eğer buna uygun bir şeyler denemek lazım. Tek bir plan dahilinde gidip, kadroyu mevcut sistemine adapte etmekte zorlanıyorsan, sistemden taviz verip oyunculardan daha farklı faydalanabileceğin bir sisteme geçiş yapılabilirsin. Yine temel noktalarda taviz vermesin, ona lafım yok, ancak bazen tabelada 70 yazsa da 80'le gidilebilir.
Ayrıca ciddi anlamda staff sorunu var. Bunu yazıyorum ama pek ciddiye alan yok. Ciddiye alınması gereken bir konu. Mutlaka Staff'a takviye lazım. Oyuncularla köprü görevi görebilecek bir yardımcının şart olduğunu düşünüyorum.
Kendim dışında şuan önereceğim bir isim gelmiyor aklıma varsa aklınızda bir isim yazın