Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860659 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
Len neye çevirdiniz forumu :)
abi bu geceyi bitek hatun muhabetti kurtarır.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı exex

• Üye

Ama Zoriç in güzel bir meziyetini daha öğrendik...

Güzel uçuyormuş..Bi Feyk..Taa İraklis den topladık cicişi.
;D ;D ;D ;D
Slaughter ın şutlarına aynı tepkiyi kısalar verseydi böyle OLMAZDI !!   :(

FORZA ZORİC  8)
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 00:51:08 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Kilibiklik iyidir Besim uyma sen onlara :)

kıskanma zeki abi
senin jenerasyonu da biliriz

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

Yüzyılın buluşudur bu bakış açısı..Canın sıkkın ver coşkuyu yapacaksın kaçarı yok..Aman çok da püft diyorum mesela şu muhabbetten sonra..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Kıskananlar çatlasın :)

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Kızdığım bir husus daha, bir tane oyuncu "yeter ...na koyayım, ne lan bu!?!?" deyip, bir tane sert faul yapıp ortalığı gerip akış değiştirmez mi yahu?

Bir de, komunist düzende yetişmiş hocalara geniş kadro vermek iyi olmuyor; kadroyu geniş, dengeli kullanacağım derken azmaya başladığı anda topçuyu oyundan alıyorlar. 
Hoops and rap

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Yüzyılın buluşudur bu bakış açısı..Canın sıkkın ver coşkuyu yapacaksın kaçarı yok..Aman çok da püft diyorum mesela şu muhabbetten sonra..
bugün sahada bi tane hatun olsaydı pana 26-18 atamazdı net.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Kızdığım bir husus daha, bir tane oyuncu "yeter ...na koyayım, ne lan bu!?!?" deyip, bir tane sert faul yapıp ortalığı gerip akış değiştirmez mi yahu?

Bir de, komunist düzende yetişmiş hocalara geniş kadro vermek iyi olmuyor; kadroyu geniş, dengeli kullanacağım derken azmaya başladığı anda topçuyu oyundan alıyorlar. 

Yok işte bir tane daha Mirsad yok malesef :(

Çevrimdışı exex

• Üye

ahahaha

Kenan - Gou - Melih - Bogdan - Emir -  Hickman - Vesely - Bjelica - Oğuz - Zoric   yine çok mu oldu acaba ? :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Piknrol (iskenderim )
Burdan cevap yazayım. Önce farklı düşünüyoruz saygım var
2008 senesinde  statü böyle değildi.  Şöyle bi baktım
6 galibiyet  8 mamağlubiyet ile top 16 ya kalmışız. Real Barcelona ve panathinaikos yenememisiz
top 16 da Rakipler  aris  rytas ve tau imiş. 3 galibiyet  3 mağlubiyet ile top 8 yapıp  simone sienaya 2.0 elenm
isiz
tau istanbula son maça 5.0 ile gelmiş. Gençler ile parkeye çıkmış. Biz 2 3 musuz onları yendiğimiz için  3 3 ile çıkmışız.
yani tam ergin bali olmuş. .haa olmuş mu olmuş .emin değilim ama Tanjevic in euroleague kariyer tepesi.burasi olabilir.  Bakmam lazım  :)
Tau final 4 a kalmış.  Koçu da.bizim Neven'mis ...
Sen değerlendir ben laf etmiyorum...

Edit: tanjevici çok sevdiğini biliyorum kesin bana küfür ediyorsjndur su anda. Kulaklarım cinliyo :)
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 01:05:29 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
https://twitter.com/Muratkara31/status/527957490466824192/photo/1

Şu pozu veren adamın karşısına ben çıksam denize dökerim olum.Sen nasıl pivotsun.Al canım bas üstümden diyor foto.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Tanjeviç zamanında uzun olarak genç Ömer Aşık ve Semih vardı Mirsad , Ömer ,Oğuz yerliler kaliteliydi . Emiri Vidmarı getirdi ikisininde durumu ortada bence Aydın Örsü göndermek hataydı ama Tanjeviç enkaz bıraktı hala ondan toparlanamadık demekle geçen Aziz Yıldırım'ın dediği Ersun Yanal şampiyon olduk diye nisandan beri çalıştırmadı takımı İsmail enkaz devraldı demesi aynı.Tanjeviçten sonra Semih ve Ömerin gitmesi takımı yerli olarak kısıtladı ama bu da Tanjeviçin suçu değil ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Macun istatistiklerine bakinca iki fark pananin fazla top kaybi ve inanılmaz 3 luk yüzdesi...bu kadar kotu savunma yapsak o kadar top kaybi olmazdi..gerçi macun sonunda artti ama genelde tüm mac boyu bizden fazla top kaybettiler..biz ise ilk defa makul sayıda ve saçma sapan kaybetmedik..genelde o inanılmaz 3 luklerle mac gitti bence..
Takımdaki sorun genel olarak savunma problemi degil..boyle yazanlar ezbere konusuyor bence..sorun tamamen belli kurulma noktalarinda Takim olarak direncli kalamamak..turow mavi; TS maci ve bu mac..ustuste Sayilar geldi mi rakipten dur diyemiyoruz hele rakip güçlüyken...turow ve TS zayifti dur dedik bir yerde..bunlara diyemedik..is sadece guardla çözülecek gibi degil..bence is psikolojik..hala güven problemi var takımda..kendini f4 takimi olmaya aday gibi görme kulturumuz bile oturmamis..bence oyuncuların gerçekten bu inançta olması lazim...sadece iyi bir PG getirsende bu is cozUlmez öyle..faydasi olur ama kesinlikle tam çare değil...
Su maçta plana 26 da 18 yerine 13 atsa biz ise 20 de 3 yerine 8 atsak maci 10 sayiyla aliyorsun..yoksa diğer sut yüzdeleri asitler rebler farklı değil...ama o 3 likler öyle anlarda yagdinki kafamiza dur diyemedik...o anlarda sakin kalabilecek psikoloji olmadiktan sonra takim olarak istersen magic johnsoni; isiaah thomasi koy PG ye nafile..
Ama guard şart o ayri mesele..
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 02:15:05 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Beyler, hiç öyle kıvırmayalım, en azından ben kendi adıma kıvırmayayım, bu geceki utanç verici mağlubiyet koça yazılır. Doğal olarak topa tutulanın koç olması kadar da doğru bir şey yoktur. Ben bu anlamda koçu eleştirenlere hak veriyorum.

Nasıl ki her şartta koça sallayanlar rahatsızlık veriyorsa tam tersi her şartta koça toz kondurmamak da aynı derecede rahatsızlık verir bence. Ki ben Obradovic'i çok severim, saygım çok büyük ve hala ona güveniyorum. Ona güvenmek farklıdır, yanlışlarını söylemek farklıdır. Kötü sonuçlarda laf çakanlar olacaktır, alaya alanlar olacaktır, dalga geçenler olacaktır. Bu işin mayasında bu var, bunu değiştiremeyiz. Herkesin bu noktada tahammül sahibi olması lazım.

Bu kadroyu istediği 2 transferin olmaması dışında Obradovic'in kendisi kurdu. Calathes ve Teodosic transferlerinden biri olsaydı mutlaka tablo farklı olurdu. Buna sanırım kimsenin itirazı yoktur. Kadro yapısı buysa eğer buna uygun bir şeyler denemek lazım. Tek bir plan dahilinde gidip, kadroyu mevcut sistemine adapte etmekte zorlanıyorsan, sistemden taviz verip oyunculardan daha farklı faydalanabileceğin bir sisteme geçiş yapılabilirsin. Yine temel noktalarda taviz vermesin, ona lafım yok, ancak bazen tabelada 70 yazsa da 80'le gidilebilir.

Ayrıca ciddi anlamda staff sorunu var. Bunu yazıyorum ama pek ciddiye alan yok. Ciddiye alınması gereken bir konu. Mutlaka Staff'a takviye lazım. Oyuncularla köprü görevi görebilecek bir yardımcının şart olduğunu düşünüyorum.

Kendim dışında şuan önereceğim bir isim gelmiyor aklıma varsa aklınızda bir isim yazın  8)
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 06:24:25 Gönderen: Chauncey Billups »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kemal
sana  bana veya utkana  yazılacak hali yok ya tabiki reise yazılacak :)

ayrıca hep söylüyorum senin mentörlüguné ihtiyaç var
bunu kankan gherardinhi ye söyle lütfen....