Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860634 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Tanjeviç zamanında uzun olarak genç Ömer Aşık ve Semih vardı Mirsad , Ömer ,Oğuz yerliler kaliteliydi . Emiri Vidmarı getirdi ikisininde durumu ortada bence Aydın Örsü göndermek hataydı ama Tanjeviç enkaz bıraktı hala ondan toparlanamadık demekle geçen Aziz Yıldırım'ın dediği Ersun Yanal şampiyon olduk diye nisandan beri çalıştırmadı takımı İsmail enkaz devraldı demesi aynı.Tanjeviçten sonra Semih ve Ömerin gitmesi takımı yerli olarak kısıtladı ama bu da Tanjeviçin suçu değil ....
ne demek istediğimi  anlamamisin yada ben derdimi anlatamadım  bi ara izah ederim

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
koçun maç sonu açıklaması maçın kendisinden daha fena

Koç çıkış yapmış falan deniyor, bana da bayağı bayağı durumu kabullenmiş gibi geldi. Hele şu son cümle, bir facia. Bunu, biz aramızda konuşurken makro hedeflere ulaşma noktasında söyleyebiliriz ama Fenerbahçe basket takımının koçu kaybedilen maçın ardından bunu söylememeli. Obradovic  olsa da söylememeli, Kulenovic olsa da, Kemal Erdem olsa da

“First of all, I want to congratulate Panathinaikos for their outstanding game and especially the amazing shooting percentages. This is basketball and if you want to win, you have to put the ball in the basket! Our defense was a real catastrophe and we didn’t take advantage of the 14 more possessions we had. Panathinaikos scored 59 points in the first half, because our defensive plans didn’t work. We are in the beginning of a big effort, but we have a lot of ups and downs. The coach has to take the responsibility and protect his team and every single player. It is my responsibility because I selected these players and I have to work with them. You know my philosophy and you know that I always had fighting teams. The key point is to fight for every ball. I will try to change some things, but to be honest I feel shame for the image of Fenerbahce Ulker in front of this crowd. I also feel shame because our fans set a new tickets’ record this season and we disappointed them. Maybe it is a matter of tradition. Fenerbahce Ulker has won six national championships and Panathinaikos has 34, so it is a big difference between the two clubs and that was a factor tonight.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
koçun maç sonu açıklaması maçın kendisinden daha fena

Koç çıkış yapmış falan deniyor, bana da bayağı bayağı durumu kabullenmiş gibi geldi. Hele şu son cümle, bir facia. Bunu, biz aramızda konuşurken makro hedeflere ulaşma noktasında söyleyebiliriz ama Fenerbahçe basket takımının koçu kaybedilen maçın ardından bunu söylememeli. Obradovic  olsa da söylememeli, Kulenovic olsa da, Kemal Erdem olsa da

“First of all, I want to congratulate Panathinaikos for their outstanding game and especially the amazing shooting percentages. This is basketball and if you want to win, you have to put the ball in the basket! Our defense was a real catastrophe and we didn’t take advantage of the 14 more possessions we had. Panathinaikos scored 59 points in the first half, because our defensive plans didn’t work. We are in the beginning of a big effort, but we have a lot of ups and downs. The coach has to take the responsibility and protect his team and every single player. It is my responsibility because I selected these players and I have to work with them. You know my philosophy and you know that I always had fighting teams. The key point is to fight for every ball. I will try to change some things, but to be honest I feel shame for the image of Fenerbahce Ulker in front of this crowd. I also feel shame because our fans set a new tickets’ record this season and we disappointed them. Maybe it is a matter of tradition. Fenerbahce Ulker has won six national championships and Panathinaikos has 34, so it is a big difference between the two clubs and that was a factor tonight.

güzel söylemiş bence. Kulüp olarak Basketbol kültürümüzün eksikliğini vurgulamış. Haksız da sayılmaz her şey para ile olmuyor.
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
güzel söylemiş bence. Kulüp olarak Basketbol kültürümüzün eksikliğini vurgulamış. Haksız da sayılmaz her şey para ile olmuyor.

söylediği yanlış değil ama bu, bu maçın ardından söylenecek birşey değil bence. bu maçın bahanesi bu olamaz. Savunma yapmakla kulüp şampiyonluğu sayıları arasında ne bağlantı vaR?
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 09:06:54 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Zeljko dün gece basketbol melaikelerini kaybetmiş gibiydi kurduğu bağlantıyı buna bağlıyorum ..

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
ama söylediği yanlış değil ama bu, bu maçın ardından söylenecek birşey değil bence. bu maçın bahanesi bu olamaz. Savunma yapmakla kulüp şampiyonluğu sayıları arasında ne bağlantı vaR?

orada bence oyunculara çakıyor biz dün çok kötü savunma yapmadık , antrenmanda bile 18/27 üçlük atılmaz abi bunların en az yarısı da el üstü saçma sapan şutlardı. Bu şutlar girerse senin savunma yapasın da kalmaz , normal yüzdeler ile giden bir maç olsa bizim savunma da helva gibi dağılmazdı . Herkes Zoric'e giydiriyor da pota altında ondan başka sayı bulan adamın yok mesela. Bogdan iki ay öncesine kadar ateş ediyordu potaya bize geldiğinden beri nerdeyse bir airball atmadığı kaldı. Hickman f4 mvp'si görsen Draper daja faydalı dersin. Mağlubiyet elbette coacha yazar ama şu arkadaşlara Fenerbahçe'de oynadıklarını buranın Partizan ya da Maccabi olmadığını tek kralın kendileri olmadığını öğretmesi gerekiyor birileri.
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Orda sorulan soru var.
Panathinaikos düşük bütçe ile devam ediyor fenerbahçe ise ciddi bir yatırımda ama bu akşam oyun ve sonuç böyle değildi  sebepleri nelerdir ?

Tamemen uydurdum :) ama fena durmadi
gazeteci mi olsam acaba, net hocanın  adami  tetikçisi olurdum. Benim metinlerden ercanlardan neyim eksik ...
volkan abi beni de gazeteye alsana...

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Böyle bir şey olmaz ama eğer olur da Zeljko Obradovic giderse yerine Georgios Bartzokas gelir.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bartzokas bence de gelebilir
ama soru şu
Bartzokas nasıl gelecek?
Uçakla mı otobüsle mi?
Atatürk'de mi karşılıycaz Esenler Otogar'da mı?
Esenler Otogar'a gelirse Ataşehire nasıl geçecek?

Kafamda deli sorular var bu transferle ilgili
A.Y.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Fenerbahçe taraftarı Bartzokas ismine kendini alıştırsın en kötü sezon sonunda gelecek.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Obradovic yazları lüks yatında geçirirken Bartzokas Letonya'daki küçük balıkçı teknesinden ayrılmıyor. Vilnius'lu balıkçılar Bartzokas için, o bizim kardeşimiz diyor
A.Y.

Çevrimdışı aBouT

• Üye
  • Yer: İstanbul Gop
    • burakakkas
Zeljko Maybe it is a matter of tradition. Fenerbahce Ulker has won six national championships and Panathinaikos has 34, so it is a big difference between the two clubs and that was a factor tonight. Bunu dediyse gitsin bu kadroyu ben kurmadim bu kimyayi ben kurmadin insanda utanma olur yaptigi aciklamaya bak saka gibi..

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Dün gece cidden utanc vericiydi hepimizin morali bozuldu sinirlendik orası tamam ama hemen hocayı yollamaya subeyi kapatmaya falan da gerek yok ya sakin :)
Ya acıkcası her serde bi hayır, her hayırda bi şer olduguna inanıyorum ve bu kötü olayın da bize ilerleyen dönemler için güzel seylere vesile olacağını düşünüyorum. Hem gecen yıl gruplara bomba gibi basmadık da ne oldu top 16 da pert..
Öldürmeyen acı güçlendirirmiş ne de olsa daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum mesela herkes top16 garanti derken şöyle bi irkildi bi kendine geldi hersey olabilir onu gördü.. En azından daha erken gruplarda gördük defoları

« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 10:31:52 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obradovic yazları lüks yatında geçirirken Bartzokas Letonya'daki küçük balıkçı teknesinden ayrılmıyor. Vilnius'lu balıkçılar Bartzokas için, o bizim kardeşimiz diyor
ahahaha ahahaha

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Dün gece cidden utanc vericiydi hepimizin morali bozuldu sinirlendik orası tamam ama hemen hocayı yollamaya subeyi kapatmaya falan da gerek yok ya sakin :)
Ya acıkcası her serde bi hayır, her hayırda bi şer olduguna inanıyorum ve bu kötü olayın da bize ilerleyen dönemler için güzel seylere vesile olacağını düşünüyorum. Hem gecen yıl gruplara bomba gibi basmadık da ne oldu top 16 da pert..
Öldürmeyen acı güçlendirirmiş ne de olsa daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum mesela herkes top16 garanti derken şöyle bi irkildi bi kendine geldi hersey olabilir onu gördü.. En azından daha erken gruplarda gördük defoları

ben biletini kesicem merak etme .
yarın toplatımız var Arena da herşeyin hesabını soracağım.
onu gönderiiyorum , Okan veKemal şuanda Halil ile pazarlık halindeler
halil ana hedef olmazsa BArtzo ile anlaşırız Allah'ın izniyle