Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859306 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
ben biletini kesicem merak etme .
yarın toplatımız var Arena da herşeyin hesabını soracağım.
onu gönderiiyorum , Okan veKemal şuanda Halil ile pazarlık halindeler
halil ana hedef olmazsa BArtzo ile anlaşırız Allah'ın izniyle

sor hesabını tabi 2 de tokat vur :)

yanlız bu ''karsı takım inanılmaz 3lük attı ya başka zaman atamazlar'' olayı cok sık mı yaşıyoruz ne geçen yıl top 16 da da aynı şeyleri bayaa yaşamıştık bu hızla gidersek dün kacırdıgımız EL rekorunu kırmak için baya iddalıyız 20 yi görür müyüz acaba..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
sor hesabını tabi 2 de tokat vur :)

yanlız bu ''karsı takım inanılmaz 3lük attı ya başka zaman atamazlar'' olayı cok sık mı yaşıyoruz ne geçen yıl top 16 da da aynı şeyleri bayaa yaşamıştık bu hızla gidersek dün kacırdıgımız EL rekorunu kırmak için baya iddalıyız 20 yi görür müyüz acaba..

dünkü gibi hiç olmadı yahu . ama mücadele etmezsen böyle tokadı yersin.
kız gibi savunma yapılmaz diyeceğim hanım arkadaşlarımdan özür dileyerek ..
neyse ben bi yarın obraya tokadı vurayım kendine gelsin . haddini bilsin burası Fenerbahçe lan diyim ona.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
ben biletini kesicem merak etme .
yarın toplatımız var Arena da herşeyin hesabını soracağım.
onu gönderiiyorum , Okan veKemal şuanda Halil ile pazarlık halindeler
halil ana hedef olmazsa BArtzo ile anlaşırız Allah'ın izniyle

tabi ilk hedef Halil olmalı ve bunun için herkes fedakarlık yapmalı Ülker elini cebine atsın Aziz devreye girsin bizde aramızda para toplayalık destek olalım gerekirse imza kampanyası fln.. Bartzo da yardımcısı olsun kendini geliştirsin ilerde o geçebilir takımın başına Halil'in emeklilik döneminde fln.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 10:48:41 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

hmetin

• Ziyaretçi
Sacmasapan konusmus,kimse kusura bakmasın.34 degil 144 defa sampiyon olsun.Fenerbahce ile Panathinakos isimlerini bile yanyana koymam.Benim takım savasır,her topa atlar demis.Gecen senede seyrettik.Bo dısında atlayanı gormedik.Tamam Bo kotu oyun kurucuydu,sutu yoktu.4 kisi 5 kisiyi savunuyordu.Ama kotu mucadele etmiyordu,her topa atlıyordu.Belki de ondan baska yorulan olmuyordu.FB Efes gibi,Ulker,Tofas gibi takımlara karsı mucadele ediyordu.Son 10 senede de ezici bir ustunlugu vardı.Kathein suphesi ile kaybedilen sampiyonluk dahil ambargo koymustu.Ligin sadece 2 takımlı oynandıgı bir ligde oynamıyordu.

Bu oyuncuları ben sectim diyor.Sen sec hocam zaten biz seni 1 numara oldugun icin getirdik.Ve bugun de imzalansın 5 yıl uzat.Ama artık bize biraz Basketbol seyrettir Hocam gecen seneki final macı eziklerle oynamdıgımız seri 3-3 e gelecek seri degildi hocam,en kotu 4-2 kazanmalıydık.Getirdiklerinin farkındayız.Cogu oyuncu Obra varsa gelirim dedi ve geldi.Ama hocam oyuncuları seciyorsan dogru oyuncuları sec gozunu seveyim.17 yasında kalıplı bir gencin Zoric'i potaya goturme potansiyeli var.Zoric,Sekulic,Jackson,Kleiza,Hickman hocam bizim hata yapma luksumuz yok.Benim oyuncum her topa atlar,benim takımlarım savasır diyorsun hocam ama realitede goremiyoruz.Devamlı pes eden,kırılgan,90 yiyen takımlar gorduk.Terini akıtan bir Bo bir de herseye ragmen Zoric vardı.Teo,Calathes mi istiyorsun alınamıyor mu?Gerardini ile NBA den bize uyacak oyuncu gelsin.

Gecen sene o kadar rezil ve ustune basa basa FB forması giyseler 3 galibiyetten fazla alamayacak Pana'dan fark yedik.Bu sene yine o rezil Pana'dan fark yedik.34 degil 134 olsun rezil durumda bir takım var.Bu mactan sonra aradaki fark kulturdu falan olmuyor hocam, Karsıyaka'ya Cumhurbaskanlıgı kaybettik.Yılda bir oynayacakları mac bize geldi dedim.Ama herkesin yılda bir oynadıgı mac bize denk geliyorsa demek ki biraz kendimize de bakmak zorundayız.Nerede bu Bramos Real de mi,CSKA da mı,Barca da mı adam 10 tane 3'luk atmıs.Dia dedigin adam 35 yasına gelmis.İlk isabetli sutunu bize atıyor ve daha basında 6 asist yapıyor.FB ile Pana'yı hele bu Pana ile kıyaslaman olmamıs hoca, artık dedigini yap Hocam bu takımı oynat.Savasan takım diyorsun biz de gorelim.Sadece Bo ve Zoric'ten ter aktıgını gormeyelim.Hepsinden ter aktıgını,her topa atladıklarını biz de gorelim hocam su macın ardından bu acıklama olmamıs.Acıklama guzel gozukse de gecen sene de savasan bir takım gormedik.5 yıl imzala ama bir takım kur.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 10:54:36 Gönderen: hmetin »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hmetin
abi heryazdığına okey saygım sonsuz ama
şu pao nnın yanına bizi koymam fikrinden vazgeç lütfen
adamlar Avrupanın en büyük basketbol klübü . yalvarırım 2000 sonrası anasını bellediler hem yunanistan hemde Avrupa nın ..

Çevrimiçi aBouT

• Üye
  • Yer: İstanbul Gop
    • burakakkas
Hala pana ile yanina koymayin diyen var kocu bukadar oyncuyu neden getirdik evcilik oynasim diyemi? Obra net kestane cikti daha savunan seven varsa. Fbyi degil panayo seyretsin koc dun kendi eliyle hediye etti maci taraftarini cok seviyordum ama sevgi dun bitti .

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Hala pana ile yanina koymayin diyen var kocu bukadar oyncuyu neden getirdik evcilik oynasim diyemi? Obra net kestane cikti daha savunan seven varsa. Fbyi degil panayo seyretsin koc dun kendi eliyle hediye etti maci taraftarini cok seviyordum ama sevgi dun bitti .

Önce bir terbiyeni takın ondan sonra yazacaksan yaz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 12:05:28 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimiçi aBouT

• Üye
    • burakakkas
Önce bir terbiyeni takın ondan sonra yazacaksan yaz
terbiyemi takiniyorum siz kocu fbdende ustun tutuyorsunuz biz panayi gecemiceksek neden bu kocu aldik neden oyuncu aldik ? Neden bukadar kombine aldik bizimde bi sabrimiz var..

Çevrimiçi aBouT

• Üye
    • burakakkas
ee var ben diyorum bak hemen bir üst satırındaki alıntı da demişim.
halen de diyorum..
ben kestaneyi çok severim. böyle soğuk kış gecelerinde çıtır çıtır yemek güzel olur...
halen savunuyorum ve seviyorum Obradoviç'i . sevabı ile günahı ile.
sevmeyen de sevmesin sorun yok .
Fb diye yazılmaz Fenerbahçe diye yazılır. senin tavrın dünden beri hoş değil inatla editliyorum mesajlarını..

Kimseye kan kusmamaya calisiyorum ofkeliyim kusura bakmayin cem abi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kimseye kan kusmamaya calisiyorum ofkeliyim kusura bakmayin cem abi.
bak şimdi hepimiz üzgünüz. biz de burada goygoy yapıyoruz zannetme ki dünkü maçtan dolayı büyük zevk aldık..
bak okan abin ben 3 4 arkadaş. final 4 için organizsyon yapıyoruz. yani o kadar güven var. bakma sen bizim tatil için gidiyoruz triplerimize hepimizin umudu var dile getirmekten çekindiği ama fenerbahçe sevdası bu riskleri almaya değer.

Panatinakos klübünün basketbol şubesinin bizden iyi olduğunu demekte ne sorun var onu çözemiyorum .
bunu kabul etmek lazım .
haa dünkü maçtaki kötü oyunumuzu ve alınan ağır yenilgiyi hiçbirisi örtmez. sorumlusu başta Obradoviç ve oyunculardır. bunu tartışmak bile komik.
ama gerekeni yapacaklar ve buradan ayağa tekrar kalkacaklardır.
eleştiri getirebilirsin ama birilerine niye laf sokuyorsun ki . küfür etmek istiyorsan dm den bana saydır rahatlayacaksan sohbet edelim.
son derece ciddiyim

son olarak şunu eklemek istiyorum. Kimse Fenerbahçe den üstün olamaz.
İşte şu Pao nun şu andaki halini bizde 10 sene sonra sahip olabilmek için ben Obradoviç e sonuna kadar güveniyorum.
kabul etmek lazım ki 3ncü senelerindeler 3 senedir görece vasat kadrolar ile oynuyorlar ama halen top 8 e giriyorlar işte bunun adı benim kitabimda basketbol kültürüdür. bunun da mimarı Obradoviç tir.
keşke imkan olsa bizimle de uzun seneler kalabilse de bizde bir marka olabilsek
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 12:08:07 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimiçi aBouT

• Üye
    • burakakkas
bak şimdi hepimiz üzgünüz. biz de burada goygoy yapıyoruz zannetme ki dünkü maçtan dolayı büyük zevk aldık..
bak okan abin ben 3 4 arkadaş. final 4 için organizsyon yapıyoruz. yani o kadar güven var. bakma sen bizim tatil için gidiyoruz triplerimize hepimizin umudu var dile getirmekten çekindiği ama fenerbahçe sevdası bu riskleri almaya değer.

Panatinakos klübünün basketbol şubesinin bizden iyi olduğunu demekte ne sorun var onu çözemiyorum .
bunu kabul etmek lazım .
haa dünkü maçtaki kötü oyunumuzu ve alınan ağır yenilgiyi hiçbirisi örtmez. sorumlusu başta Obradoviç ve oyunculardır. bunu tartışmak bile komik.
ama gerekeni yapacaklar ve buradan ayağa tekrar kalkacaklardır.
eleştiri getirebilirsin ama birilerine niye laf sokuyorsun ki . küfür etmek istiyorsan dm den bana saydır rahatlayacaksan sohbet edelim.
son derece ciddiyim

Abi ben bu takimda spaijanin laneti olduguna inaniyorum gelen adam ozurluye bagliyor bogdan bile airball atti koc desen oda ayni gelen oyuncudan verim alamiyoruz bu fark icin oyuncu alnaya gerek yok . suan oyle bi oyuncu almaliyizki hem iyi bir pass~first hrm dis hem birebir savunmasi iyi olan yoksa isimiz zor

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
terbiyemi takiniyorum siz kocu fbdende ustun tutuyorsunuz biz panayi gecemiceksek neden bu kocu aldik neden oyuncu aldik ? Neden bukadar kombine aldik bizimde bi sabrimiz var..

Fenerbahçe takımının koçuna kestane diyemezsin bir
Hiç bir Fenerbahçeliye koçu bu kadar seviyorsanız gidin panayı izleyemezsin diyemezsin bu iki

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Takımın kırılgan olması yukarılarda değinildiği gibi bence de asıl sorun. Fakat sorunun çözümünü oyuncu transferine bağlamak kolaycılık olur. Öyle ki koç değişikliği bile oyuncu transferi yolundan daha mantıklı duruyor bu sorunun çözülmesi özelinde.

Bogdanovic transferi yapıldığında hemen herkes kritik dakikalarda mental olarak nasıl yukarılarda kaldığını, nasıl pes etmediğinden bahsetti haklı olarak. Keza Hickman da (ki ben kendisinin transferinden memnun olmamış biri olarak söylüyorum) mental olarak güçlü bir oyuncuydu.

Peki dün gece bu adamlar nerelerdeydi? Bu adamların savaşması için önce takımı sahiplenmeleri gerekiyor. Bu da rollerini kabullenmeden olacak iş değil. Yani önümüzde 3 aşama var. Önce bu adamlar rollerini kabullenecek. Sonra takımı sahiplenecek ve son olarak takım için savaşacaklar. Olay ''Savaşçı 3 alayım, savaşsın, her topa atlasın'' durumu değil yani. Bizdeki sıkıntı henüz ilk aşamada. Biz bu oyunculara rollerini benimsetemedik henüz. Bu da doğrudan koçun tercihleriyle alakalı. Bogdanovic'e set şutörü muamelesi yaparsak daha çok ''Bu adam Partizan'da atıyordu yeaa.'' çekeriz maalesef. Hickman'a topu getir dedikçe daha çok küfrederiz. Rollerdeki oturmamışlık açık. Rollerdeki oturmamışlık aynı zamanda bizdeki Gist ile Pao'daki Gist arasındaki, bizdeki Batiste ile Pao'daki Batiste arasındaki farkın da sebebidir bana göre.

Rolleri oturtursak elimizdeki oyuncu grubunun takımı sahiplenmemesi için hiç bir sebep yok. İşte o zaman hepimizin ''kaybetse de savaşan bir takım'' görme arzusu yerine gelir diye düşünüyorum.

İlk paragraf için bir not düşeyim yanlış anlaşılmasın. Koç gitsin demiyorum. Sadece bahsettiğim sorunun çözümünde koçu göndermenin transferden daha makul bir yol olduğunu söylüyorum.

Bu arada Bogdanovic özelinde yazdıklarımın benzerini İsmail Şenol dün gece Bojan üzerinden yazmış. Kaçırmışım, tekrar düşmüş gibi olduk kusura bakılmasın.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 13:25:21 Gönderen: finkployd »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Takımın kırılgan olması yukarılarda değinildiği gibi bence de asıl sorun. Fakat sorunun çözümünü oyuncu transferine bağlamak kolaycılık olur. Öyle ki koç değişikliği bile oyuncu transferi yolundan daha mantıklı duruyor bu sorunun çözülmesi özelinde.

Bogdanovic transferi yapıldığında hemen herkes kritik dakikalarda mental olarak nasıl yukarılarda kaldığını, nasıl pes etmediğinden bahsetti haklı olarak. Keza Hickman da (ki ben kendisinin transferinden memnun olmamış biri olarak söylüyorum) mental olarak güçlü bir oyuncuydu.

Peki dün gece bu adamlar nerelerdeydi? Bu adamların savaşması için önce takımı sahiplenmeleri gerekiyor. Bu da rollerini kabullenmeden olacak iş değil. Yani önümüzde 3 aşama var. Önce bu adamlar rollerini kabullenecek. Sonra takımı sahiplenecek ve son olarak takım için savaşacaklar. Olay ''Savaşçı 3 alayım, savaşsın, her topa atlasın'' durumu değil yani. Bizdeki sıkıntı henüz ilk aşamada. Biz bu oyunculara rollerini benimsetemedik henüz. Bu da doğrudan koçun tercihleriyle alakalı. Bogdanovic'e set şutörü muamelesi yaparsak daha çok ''Bu adam Partizan'da atıyordu yeaa.'' çekeriz maalesef. Hickman'a topu getir dedikçe daha çok küfrederiz. Rollerdeki oturmamışlık açık. Rollerdeki oturmamışlık aynı zamanda bizdeki Gist ile Pao'daki Gist arasındaki, bizdeki Batiste ile Pao'daki batiste arasındaki farkın da sebebidir bana göre.

Rolleri oturtursak elimizdeki oyuncu grubunun takımı sahiplenmemesi için hiç bir sebep yok. İşte o zaman hepimizin ''kaybetse de savaşan bir takım'' görme arzusu yerine gelir diye düşünüyorum.

İlk paragraf için bir not düşeyim yanlış anlaşılmasın. Koç gitsin demiyorum. Sadece bahsettiğim sorunun çözümünde koçu göndermenin transferden daha makul bir yol olduğunu söylüyorum.
çok güzel izah etmişsin..
ciddi soruyorum .
ne yapmak lazım sence ,
misal Bogdan'ı biraz daha 1 numara  mı oynatalım acaba , takımın direksiyonu sende arakadaş . mı diyelim. goudelock skor lideri bogdan oyun lideri mi olsa düzelme olabilir acaba.
bence büyük sorun yok bunu da belirteyim. dünkü maç için yorumda bulunmak istemiyorum. sezon başından bu yana en silik en korkak oynadığımız oyundu işin açıkcası.
ama daha güzel bir oyun için ricky ve bogdan da verim almak için ne yapmak lazım . bir organizatör mü alalım ki öyle oyuncu bulmak kolay değil yada kendi içimizde çözelim
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 12:15:22 Gönderen: Cem Ağrak »