Sacmasapan konusmus,kimse kusura bakmasın.34 degil 144 defa sampiyon olsun.Fenerbahce ile Panathinakos isimlerini bile yanyana koymam.Benim takım savasır,her topa atlar demis.Gecen senede seyrettik.Bo dısında atlayanı gormedik.Tamam Bo kotu oyun kurucuydu,sutu yoktu.4 kisi 5 kisiyi savunuyordu.Ama kotu mucadele etmiyordu,her topa atlıyordu.Belki de ondan baska yorulan olmuyordu.FB Efes gibi,Ulker,Tofas gibi takımlara karsı mucadele ediyordu.Son 10 senede de ezici bir ustunlugu vardı.Kathein suphesi ile kaybedilen sampiyonluk dahil ambargo koymustu.Ligin sadece 2 takımlı oynandıgı bir ligde oynamıyordu.
Bu oyuncuları ben sectim diyor.Sen sec hocam zaten biz seni 1 numara oldugun icin getirdik.Ve bugun de imzalansın 5 yıl uzat.Ama artık bize biraz Basketbol seyrettir Hocam gecen seneki final macı eziklerle oynamdıgımız seri 3-3 e gelecek seri degildi hocam,en kotu 4-2 kazanmalıydık.Getirdiklerinin farkındayız.Cogu oyuncu Obra varsa gelirim dedi ve geldi.Ama hocam oyuncuları seciyorsan dogru oyuncuları sec gozunu seveyim.17 yasında kalıplı bir gencin Zoric'i potaya goturme potansiyeli var.Zoric,Sekulic,Jackson,Kleiza,Hickman hocam bizim hata yapma luksumuz yok.Benim oyuncum her topa atlar,benim takımlarım savasır diyorsun hocam ama realitede goremiyoruz.Devamlı pes eden,kırılgan,90 yiyen takımlar gorduk.Terini akıtan bir Bo bir de herseye ragmen Zoric vardı.Teo,Calathes mi istiyorsun alınamıyor mu?Gerardini ile NBA den bize uyacak oyuncu gelsin.
Gecen sene o kadar rezil ve ustune basa basa FB forması giyseler 3 galibiyetten fazla alamayacak Pana'dan fark yedik.Bu sene yine o rezil Pana'dan fark yedik.34 degil 134 olsun rezil durumda bir takım var.Bu mactan sonra aradaki fark kulturdu falan olmuyor hocam, Karsıyaka'ya Cumhurbaskanlıgı kaybettik.Yılda bir oynayacakları mac bize geldi dedim.Ama herkesin yılda bir oynadıgı mac bize denk geliyorsa demek ki biraz kendimize de bakmak zorundayız.Nerede bu Bramos Real de mi,CSKA da mı,Barca da mı adam 10 tane 3'luk atmıs.Dia dedigin adam 35 yasına gelmis.İlk isabetli sutunu bize atıyor ve daha basında 6 asist yapıyor.FB ile Pana'yı hele bu Pana ile kıyaslaman olmamıs hoca, artık dedigini yap Hocam bu takımı oynat.Savasan takım diyorsun biz de gorelim.Sadece Bo ve Zoric'ten ter aktıgını gormeyelim.Hepsinden ter aktıgını,her topa atladıklarını biz de gorelim hocam su macın ardından bu acıklama olmamıs.Acıklama guzel gozukse de gecen sene de savasan bir takım gormedik.5 yıl imzala ama bir takım kur.