Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846002 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1185 : 11 Kasım 2014, 17:01:23 »
bilmiyorum bana mı oyle geliyor ama bence bızım takım nba tarzı basketbol oynuyor sezon basından beri (hucumda)...biraz daha avrupalılassak dertler bir nebze cozulecek gibi..1-2 tane suta dayalı set oynasak birebirler yerine daha iyi olurdu...yani obra esas tarzından uzakta su sıralar..

Abi yapmayın şöyle şeyler.. NBA tarzıymış.. Bugün Spurs, Warriors gibi takımlar hiç bir Avrupa takımının oynayamayacağı hücum setleriyle oynuyor.. Keşke NBA basketbolu oynayabilsek..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1186 : 11 Kasım 2014, 18:15:04 »
Geçen seneki Maccabi peki Utkan.. onlar bana mini bir nba takımı nı hatırlatırdı
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1187 : 11 Kasım 2014, 18:20:45 »
Abi NBA takımı diye bir kavram yok. Sen fırsat bulduğunca NBA maçları izleyen birisisin, bütün NBA takımları aynı şekilde mı oynuyor.. Dünya da bir tek bizim ülkemizde herhalde NBA takımı diyerek bir aşağılanma var.

Geçen sezon ki Maccabi takımı mantık açısından başarılı olma şansı az olan bir takımdı. Bunu o zaman da söyledim. Bazı fırsatlar önünü açtı.

Milano'nun salak saçma bir şekilde ilk maçı vermesi, sakat Teo'ya çok bel bağlayan bir CSKA ve bir final maçı. Şampiyonluk şampiyonluktur asla küçümseme gibi bir düşüncem yok ama.. Maccabi, doğru şeyleri yaparak şampiyon olmadı.. Aynı Maccabi de sezon ortasında Blatt'ın kovulması isteniyordu.

Sizin NBA basketbolu diyerek anlatmak istediğiniz bire bir üzerinden oynanan basketbolu Avrupa'da geçtiğimiz sezon en iyi Milano oynadı.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1188 : 11 Kasım 2014, 19:19:51 »
Yok haklısın da bana öyle gelmişti. Hatta EA7 Maccabi serisinin efsane maçı bana o Suns maçlarına benzettiğim bir maçtı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı exex

• Üye

Ligtv de ayni anda yayinliyorsa ligtv den izlenebilir aslında. Daha az reklam giriyor ligtv de dansçı kızları izleyebiliyorsunuz :)

yayınlıyorda Digitürk Play den takip ediyorum sonra kotadan oluyoruz :D

Çevrimdışı exex

• Üye
Konumuzla alakası yok ama siz böyle söyleyince aklıma geldi. Hafta sonu A Spor'da yayınlanan İBB-Torku maçını izlediniz mi bilmiyorum. Yorumcu tam evlere şenlikti. Maçın son 26 saniyesinde İBB hücumda iken Torku faul yaptı. Faul hakları dolmadığı için İBB maça kenardan başladı ve 13.saniyede top kullandılar. İşte bundan sonra tam bir yorumcu skandalı vardı. Diyor ki " Ben bu basketbolcuları anlamıyorum. Maçın bitmesine 26 saniye kalmış ve birkaç sayı ile öndesin. Topu kullanmayıp süreyi bitirsen maçı kazanacaksın. Şimdi 13.saniyede top kullanınca ne oldu? Şimdi Torku'ya maçı kazanma şansı verdin..." Oysa bilmiyor ki faulden sonra süre 24 olarak değil, 14 saniye olarak düzenleniyor.Defalarca bunu dile getirmesine rağmen maçı anlatan spiker de müdahale etmedi. Ya kibarlığından, ya da onun da kuraldan haberi yok.

Konuya dönecek olursak; Galibiyet ibresinin %51 bizden yana olduğunu düşünüyorum. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım.

ahahahahah  abi yok izleyemedimde  tahmin edebiliyorum :) O spiker (genelde hep aynısı anlatıyor) yorumcuya sözü bırakıyor susuyor, karışmıyorda bence dinlemiyorda :D :D

Hasan abinin arkadaşı, Memet beyin akrabası diye diye bazı adamlar yorumcu olursa normal....

Çevrimdışı ugur1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Inşallah kazasız atlatırız. Kazanırsak ilk 4 yolunda büyük avantaj elde ederiz.
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" (İslam ÇUPİ)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul

ahahahahah  abi yok izleyemedimde  tahmin edebiliyorum :) O spiker (genelde hep aynısı anlatıyor) yorumcuya sözü bırakıyor susuyor, karışmıyorda bence dinlemiyorda :D :D

Hasan abinin arkadaşı, Memet beyin akrabası diye diye bazı adamlar yorumcu olursa normal....

İBB faul yaptığında  hücumun bitmesine kaç sn kalmıştı; o pozisyonu ben de gördüm ama başlangıcını kaçırmışım

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
bogdanovicin boş şutları kullanması lazım obradovicin isteği ile birebir oyunu daha çok tercih ediyor heralde. çünkü obradovic bizim 1 numaramız bogdanovic demişti yanlış hatırlamıyorsam. Partizanda ve Sırbistanda deli gibi şut kullanıp ve yüzdeli atan adamın biraz daha şut kullanması lazım. ona daha çok boş şut yaratmamız gerekiyor bu kadroda onu yapabilecek nadir kişilerden biri de Emir. Bu ikili daha çok top kullanmalı. Topu Goudelocka verip izleyerek nereye kadar gider belli değil.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Şu Goudelock mevzusunu bir çok kere açıkladım yine açıklayayım.. Koç oyunun bazı bölümlerinden Gou nun bunu oynamasını istiyor..Bunu net bir şekilde hocanın tavırlarından anlayabilirsiniz.

Şuanda Avrupa'da bu konuda en iyi bir kaç oyuncundan bir tanesi kendisi.. Ve bu oldukça verim veriyor. Bunu yapar verimsiz oynar anlarım. Ama Gou verimli bir skorer.

En azından şu aşamada da Goudelock'un bu bire birlerine ihtiyacımız var. Barcelona maçında o bire birler bizi oyunda tuttu..

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
Şu Goudelock mevzusunu bir çok kere açıkladım yine açıklayayım.. Koç oyunun bazı bölümlerinden Gou nun bunu oynamasını istiyor..Bunu net bir şekilde hocanın tavırlarından anlayabilirsiniz.

Şuanda Avrupa'da bu konuda en iyi bir kaç oyuncundan bir tanesi kendisi.. Ve bu oldukça verim veriyor. Bunu yapar verimsiz oynar anlarım. Ama Gou verimli bir skorer.

En azından şu aşamada da Goudelock'un bu bire birlerine ihtiyacımız var. Barcelona maçında o bire birler bizi oyunda tuttu..

Tabi goudelock bunları yapmalı. Koçun bunu istediği de aşikar. Avrupanın bu konuda sayılı oyuncularından bunlara eyvallah ama birinin bogdanovice boş şutları yaratmaları lazım. bogdanovicin penetre konusunda o kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla çoğu top goudelocka kalıyor. çok fazla penetre ettiği için boş şut yaratamıyoruz ona. şu kadroda emirin bogdanovice ve goudelocka yer yer bjelicaya boş şutları hazırlaması lazım.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Bogdan kendi şutunu yaratmak konusunda sıkıntı yaşayan birisi değildir.. Bunu hem bu yaz hem de Partizan fazlasıyla gördük. Penetre üzerinden özellikle faul çizgisi etrafından önemli bir tehditi vardır. Yani gayet bir Avrupa lı ya göre iyi bir skorerdir. Hele hele Kızılyıldız serisinde bunu bir çok kere gördük.

Sete set hücumda şuanda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Açıkçası bu sıkıntıları da sadece Emir ile çözemeyiz. Emir bu konuda büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bize her sezon çeşitli dönemlerde gösteriyor.

Guard transferine kadar bunu bilerek hareket etmek ve mümkün olduğunda tepeden değil de forvetten pnr oynamamız gerekiyor.

Tabii hücumda her zaman birinci tercihimizin hızlı hücum olması da şart.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
adamlarda gavel, taylor ve zipser kesiin yok..

djedovic ve hatta benzing bile supheliymis...

schafarttzik-micic
staiger
djedovic-*benzing*
savanovic-jagla
bryant-stimac-ibdihi

ciddi anlamda 1-2-3 rotasyonunda sisecekler bu hafta...bence djedovic yada benzing'den biri kesin oynayacaktır...djedovic oynamazsa cok rahatlarız...3 numarada benzing-savanovic ve jagla gibi esasen 4 numaralardan medet umacaklar..
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 09:21:39 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
Bayern'de gördüğüm kadarıyla Gavel ve Zipser kesin yok. Djedovic Taylor ve Benzing de şüpheli gözüküyor. Bugün kazanmak Top 16 biletini neredeyse cebe koymak  demek.

az önce NTVSPOR'un Yedi On programına da yazdım bunu İhsan Bayülken daha Gavel'in oynamayacağını bile bilmiyor şaka gibi ya
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 09:39:06 Gönderen: furkanzengin »
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Bayern'de gördüğüm kadarıyla Gavel ve Zipser kesin yok. Djedovic Taylor ve Benzing de şüpheli gözüküyor. Bugün kazanmak Top 16 biletini neredeyse cebe koymak

abi taylor'da yok bence..ameliyat sonrası iyilesiyor yazmıslar ama bu lafı haftalardır yazıyorlar...donusu daha belli degil belli ki..

Anton Gavel will miss one month due to an ankle injury.
- Bryce Taylor is recovering from groin surgery.
- Paul Zipser is still convalescent from injury.
- Nihad Djedovic (hip) and Robin Benzing (intestinal disease) are questionable for the game against Fenerbahce Ulker.

yoksa questionable bu herifede yazarlardı...
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 09:39:03 Gönderen: Vanguards of FB »