Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845862 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
abi taylor'da yok bence..ameliyat sonrası iyilesiyor yazmıslar ama bu lafı haftalardır yazıyorlar...donusu daha belli degil belli ki..

Anton Gavel will miss one month due to an ankle injury.
- Bryce Taylor is recovering from groin surgery.
- Paul Zipser is still convalescent from injury.
- Nihad Djedovic (hip) and Robin Benzing (intestinal disease) are questionable for the game against Fenerbahce Ulker.

yoksa questionable bu herifede yazarlardı...

doğrudur haftalardır Recover adam bir hafta daha recover devam etsin sıkıntı değil :)
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
Sonuç itibariyle Hickman'a dilenmek için harika bir gün hahaha
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae

recover diyince tek geçerim
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Şu Goudelock mevzusunu bir çok kere açıkladım yine açıklayayım.. Koç oyunun bazı bölümlerinden Gou nun bunu oynamasını istiyor..Bunu net bir şekilde hocanın tavırlarından anlayabilirsiniz.

Şuanda Avrupa'da bu konuda en iyi bir kaç oyuncundan bir tanesi kendisi.. Ve bu oldukça verim veriyor. Bunu yapar verimsiz oynar anlarım. Ama Gou verimli bir skorer.

En azından şu aşamada da Goudelock'un bu bire birlerine ihtiyacımız var. Barcelona maçında o bire birler bizi oyunda tuttu..

Goudelock'un verimliliği şüphe götürmez ama bence asıl mesele Goudelock verimli oynarken diğer parçaları yeterince verimli kullanamıyor oluşumuz. Bunun biraz daha iyi ayarlanması lazım sanki. Bunu da aldığımız ya da alacağımız sonuçlara bağlı olarak söylemiyorum. Takım şu halde bile Barcelona  ile kafa kafaya maç çıkarıyor,ki kazana da bilirdik. Savunmanın geldiği nokta da çok umut verici. Bahsettiğim konu benim gözümde tek sıkıntı. Aşılırsa, aşılabilirse önümüzde duracak takım olduğunu düşünmüyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gou gibi oyuncuyu sen kenara geç top gelince atarsın şeklinde ( sabit / nokta şütör ) şeklinde kullanamayız. bu hem komik hemde aptallık olur
Şom ağzım ile nazar değdirmemek için övmüyorum :)( gou 5 para etmez kesinlikle yaramaz 8) )  bu adam ciddi anlamda yetenekli
Milano maçında Avrupa'nın en iyi savunmacılarından Moss'u yedi bitirdi. GEntile ve Hackett gibi güçlü oyuncuları çaresiz bıraktı.. DArısı diğer maçlara diyorum..evet bazen savunmada hatalar yapıyor adam kaçırıyor perdeye takılıyor eyvallah ama getirdikleri götürdüğüne kıyaslanmaz bile. ayrıca çok net iyi niyetli oyuncu...
Goudelock gibi oyuncun varsa böyle kullanacaksın ki bu şekilde kullanılmasından son derece mutlu ve huzurluyum... :)
en çok ihtyacımız olan kelimeler. savaşmak/takım olmak/ mücadele / sabır / galbiyet

Zoriç in ...
Ricky nin bal dudağına....
Bogdan'ı alana....

selamlar...

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1205 : 13 Kasım 2014, 14:00:11 »
Bugün bence sezonun geri kalanı için önemli bir maça çıkıyoruz.
umarım şansda yanımızda olur.
Eksik Bayern e karşı işler iyi giderse bence Top 16 biletini cebimize koymuş oluruz.
Gerçek Oyun Top 16 da başlıyor. Kapağı Top 16 ya attığımız an yapacağımız takviyelerle(Pierre Jackson - Sekulic gibi değil) eksik parçaları tamamlayarak Obradovicin de katkılarıyla bu Sene en kötü Top 8 göreceğimizi düşünüyorum. Ki Top 8 kalamamak bence başarısızlık olur

Şans yanımızda olsun .

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Şans yanımızda olur umarım. Eksik Bayern karşısında Top 16 biletini ceba atıp geliriz umarım.

Maçın Kritik adamı bence hickman olucak ekstra performans bekliyorum

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Genelde böyle patlama beklenen oyuncular bize patlıyor onun icin bosuna umutlu olmayın burasi fenerbahçe :)

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #1208 : 13 Kasım 2014, 14:45:06 »
Alırız bugünkü bayern maçını almasına da
yarın pana deplasmanda barça yı yenecek gibi hissediyorum
o zaman 2. lik zor olur bizim için
o zaman da ben 3.lük yerine 4. olmamızı isterim grupta
diğer 5 maçta 2 galibiyeti de alırız rahatlıkla
3. olursak top 16 da barça ve real olacak grupta
o gruplarda ilk iki durumu önemli olduğu için
umarım 4. bitiririz de daha makul olan cska ve oly ile aynı grupta oluruz
bunları da bir şey daha hissettiğim için yazdım
bu sene F4 yapacağız inşallah

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1209 : 13 Kasım 2014, 14:59:45 »
bizde bu şans varken . 2nci oluruz ama gider en zor gruba düşeriz.
Pao BArcelona'yı yensin. Şurada Avatarımı 1 hafta Ergin Ataman yapmazsam şerefsizim :)
bu laftan sonra kesin yener :) :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1210 : 13 Kasım 2014, 16:23:19 »
zaten offense olarak yazdım nba tarzını..daha cok birebire dayalı oynuyor 2 ve 3 numaralarımız..nba usulune daha yakın...2-3 numaraların sete dayalı sut atması ne yazık ki bizim su an hucum planımızda pek yok...
amerikalılar oyun icinde bu setleri pek oynamazlar...bu tip setleri genelde mola donusleri ve mac sonlarında tercih ederler...

gerci biz mola donusleride uygulamıyoruz ya neyse :)

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1211 : 13 Kasım 2014, 16:51:09 »
Pana'nın deplasmanda Barca'yı yenmesi cook buyuk surpriz olur.Bu eziklerin deplasmanda Oly'e 20 sayı atması gibi birsey olur.İmkansız degil ama cook zor

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #1212 : 13 Kasım 2014, 17:00:56 »
  Barca ve Realin dışındaki takımlar çok güçlü olmaması halinde aslında fena da olmayabilir aynı gruba düşmek f8 de en azından Barca ve Realden kaçmış oluruz ve bence bu iki takım haricindeki tüm takımlara karşı %50 tur atlama şansımız var. hea f8 e kaldıkta Barcadan Realden kaçması kaldı dersenizde haksız sayılmazsınız :D

fbkolik

• Ziyaretçi
Çok şükür vize haftasını iyi şekilde atlattık,2 maçtır takımı izleyemiyorum,sabırsızlıkla bu maçı bekliyorum,Barcelona maçında takım karakter koysun kaybetsek de olur demiştim,anlaşılan karakter koymuşlar,bu çok iyi ama bugün hem karakter koyup hem de kazanmamız gerekiyor.

Bayern de kim oynarsa oynasın ama Djedovic kesinlikle oynamasın,o oynamazsa maç göründüğünden 2 kat daha kolay olur bizim için.Ne olursa olsun kazanmamız gereken maç,inşallah kazanıp rahat bir nefes alırız.

« Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 20:06:48 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Takımımıza gönülden başarılar diliyorum. İnşallah kazanacağız.
FENERBAHÇE