Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846119 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
çevirini twitterda kullandım kardeşim bilgin olsun . senin adresi bulamadım o yüzden via yapamadım. emek hırsızlığı gibi algılama lütfen.

estagfirullah abi.

Çevrimdışı valance

• Üye
hala kendime gelemedim:D

o molayı canlı yaşamak için neler vermezdim be muazzam ya

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Emir orada "watch out" dikkat edin Bjelica'ya gelen oyuncuya falan diyor :)

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
http://basketfaul.com/makale/37933/fenerbahce-ulker-bu-defa-elinden-kacirmadi-fersu-deniz-yahyabeyoglu.html

Bu nedir arkadaş?Kaybetsek neler neler yazılacak kim bilir.Ayrıca dün 41.dakika programının sunucusunun da galibiyeti küçümseme çalışmalarını görmedik değil.

Kızılyıldızı 50 dakikada yenen Galatasaray kahraman,biz deplasmanda yeniyoruz Barcayı auvv.Ulan ülkenin hakikaten şirazesi kaymış.Rezilliğin haddi hesabı yok.Obradovic teker teker şunların alayına ağzının payını verecek inşallah bu ülkede kaldığı sürede.Ergin Ataman yalakalığı iyice abartıldı basketbol camiasında.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 15:32:05 Gönderen: Undisclosed Desires »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
http://basketfaul.com/makale/37933/fenerbahce-ulker-bu-defa-elinden-kacirmadi-fersu-deniz-yahyabeyoglu.html

Bu nedir arkadaş?Kaybetsek neler neler yazılacak kim bilir.Ayrıca dün 41.dakika programının sunucusunun da galibiyeti küçümseme çalışmalarını görmedik değil.

Kızılyıldızı 50 dakikada yenen Galatasaray kahraman,biz deplasmanda yeniyoruz Barcayı auvv.Ulan ülkenin hakikaten şirazesi kaymış.Rezilliğin haddi hesabı yok.Obradovic teker teker şunların alayına ağzının payını verecek inşallah bu ülkede kaldığı sürede.Ergin Ataman yalakalığı iyice abartıldı basketbol camiasında.

tetikçi midir nedir belli değil..
biz kendi takımımızın eksiklerini biliyoruz. herkes farkında koç da farkında. ama böyle bit yavruları bizim galibiyetimizden haz duymayan fesatlanan adamlar böyle art niyetli yazıları yazınca deli oluyor insan.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk

Yav 2-3 senedir ciddi anlamda basketbol takip ediyorum, bu forumda bilgi olarak belki en son sıralarda falanım ama bu herifin şu yazdıklarına ben bile gülerim. Bir kere adam eldeki verileri objektif olarak değerlendirmekten bile aciz, bariz saplantılı (her nedense) takımı kötülemeye yönelik bir bakış açısı var! Oysa bu galibiyeti GS alsaydı ne güzel şeyler yazabilirdi.

Neyse arkadaşın yaptığı EL tahminlerinden biri şöyle, varın ne kadar doğru yorumlarda/tahminlerde bulunan biri gerisine siz karar verin;
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 15:44:47 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Yav 2-3 senedir ciddi anlamda basketbol takip ediyorum, bu forumda bilgi olarak belki en son sıralarda falanım ama bu herifin şu yazdıklarına ben bile gülerim. Bir kere adam eldeki verileri objektif olarak değerlendirmekten bile aciz, bariz saplantılı (her nedense) takımı kötülemeye yönelik bir bakış açısı var! Oysa bu galibiyeti GS alsaydı ne güzel şeyler yazabilirdi.

Neyse arkadaşın yaptığı EL tahminlerinden biri şöyle, varın ne kadar doğru yorumlarda/tahminlerde bulunan biri gerisine siz karar verin;

Şöyle bir yorum attım ama yayınlarlar mı bilmem.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Navarro ve Oleson olsa ne Thomas ne de Huertas oyun içinde bu kadar rol alıp, etkili olamazlardı. O nedenle rakibin eksik olması bence galibiyetimizde etken değildi. Onlar olsa belki de uzatmaya gitmeden yenecektik. Bizim galibiyetleri küçük görme hastalığı hep var. Bu biraz da yedirememekten kaynaklanıyor.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Grubu tersten yazmis neredeyse amcam:)

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bu eleman benimde dikkatimi çekti..sürekli olumsuz yazı yazıyor..zaten gs nin grubunu sıralarken safını belli etmiş..

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fersu Deniz Yahyabeyoğlu adam mıdır ?

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Şöyle adamlarin  yazilarini koyup reklam etmeyin sinirii bozdu bende alta yazi dosedim tabi yayımlamadılar :)

Çevrimdışı exex

• Üye
Fersu Deniz Yahyabeyoğlu adam mıdır ?

reel anlamda  DİBİDİR ,  adamın dibi kendisi

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fersu'yu tanır mısın ?

Çevrimdışı exex