Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862742 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
hayirli kandiller , hayirli cumalar , hayirli galibiyetler :)

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
hickman oynayacak durumda bizim için önemli
zisis den gelecek performans acaba nasıl olucak
semih umarım kafa olarak maçta olur kaun karşısında kalacak 2. adamımız yok.

Sezon ortasinda gelen oyuncularin cogu ilk macta buyuk beklentiler nedeniyle istenen performansi ortaya koyamaz.  Bence bu ilk macta Zisis'in performansi asgari degerlerde olur.  Insallah, dedigim olmaz :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Maça iyi başlamak önemli..iyi başlarsak cska bizi bence bir daha yakalayamaz...bugün özelinde buna izin vermeyiz bence.

active

• Ziyaretçi
Maça iyi başlamak önemli..iyi başlarsak cska bizi bence bir daha yakalayamaz...bugün özelinde buna izin vermeyiz bence.
Katılıyorum her kesimden taraftar resmen bugün her şeyi bırakıp bu maça kenetlenmiş durumda.Ben de mesela arkadaşlarla dersaneden kaçıp bu maçı izleyeceğim.Tanıdığım birçok kişi aynı şeyi yapacak.
Bildiğim kadarıyla buradan birçok abim de salona takımı desteklemeye gidecekler.Onlardan kardeşleri olarak ricam takımı iyi desteklesinler çünkü taraftar baskısı çok önemli bence bu tür maçlarda.
Sonuç olarak inşallah istediğimiz gibi biten bir gün olur hepimiz bu güzel hikayenin mutlu sonla bitmesine aracı oluruz :) :D
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 12:57:44 Gönderen: active »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Geçen sezon bunları 2 maçta da yenmiştik.Hele burdaki maçta resmen ezmiştik.40-18'i görüp 86-60 kazanmıştık.O maçta canımızı en çok sıkan 4/5 ikilik 3/5 üçlük ile oynayan Micov olmuştu.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Biletler tükendi mi acaba? Salonda iyi atmosfer olur inşallah.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Biletler tükendi mi acaba? Salonda iyi atmosfer olur inşallah.

Fenerbahçe Ülker @fenerbahceulker
Bu akşam Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynayacağımız CSKA Moskova maçının biletleri tükenmiştir. Taraftarlarımıza teşekkürlerimizle...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Çok derin korku var içimde . İnşallah kuruntu olarak kalır , takım sahada bana cevabı , dışarıya da mesajı verir.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu maçı hayal kırıklığı yaşayacak şekilde kaybedersek, kaybettikten sonra takımın bir sonraki maçta vereceği reaksiyon bu maçta alacağımız mağlubiyetten çok daha önemli olur. Yoksa Top16 da olsa içeride CSKA'ya kaybetmenin çok sorun olmadığını düşünüyorum.

Maça gelirsek Teodosic ve Hickman'ın form durumu, Zisis'in takıma uyumu, sezon başından beri hemen her eşleşmede rakibe üstünlük sağlayan Bjelica'nın Vorontsevich karşısında ne yapacağı, Weems'i kimle nasıl savunacağımız, Semih'in kafaca maçta olup olmayacağı, Zoric ile Kaun'u pota altından biraz olsun uzaklaştırıp uzaklaştıramayacağımız gibi bir sürü parametrenin bileşkesi sonucu belirleyecek. Soru işaretleri çok, haliyle tahmin yapmak da öyle. Ama tüm bunlardan bağımsız bu akşam rakibi sahadan sileceğimizi hissediyorum. Olmazsa da takımın canı sağolsun, önümüzdeki maçlara umutla bakmaya devam ederiz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
CSKA'nın uzunları da topa muhtaç oyuncular..onun için bizim yine dış adam savunmamız maçın gidişatını belirler..Eğer Teo,Weems, De Colo, Jackson ve Marko beşlisini iyi savunamazsak maçı istedikleri gibi götürürler...bir de Hines'ın hücum ribaundları tabii..Adam tam bela

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
kazanacağız

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Gaude kendini kanıtlamak için oynama ya...nasıl şut öyle o

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
şu şartlarda 3 sayı fark hiç bir şey değil...takım iyi tepki verdi; Zisis girince de daha bir toparlandı 

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
hucümda ritm bulamadık 14 serbest atışı sayısı ile 25-28 gerideyiz.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
taraftar sanirim ilk kez bu kadar iyi.

sayilarij yarisini serbest atistan yemekte can sıkıcı.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 20:26:26 Gönderen: onee »