Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860940 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Çok iyi hücum etmediğimiz bir günde savunmamızla kazandık. Takımın özgüveninin yerine gelmesi açısından farklı galibiyet iyi oldu. En iyi dış adam savunucumuz Hickman yokken, ortalama 76 sayı atan takımdan 60 sayı yedik. Bu es geçilmemeli. Geçen hafta da ortalama 88 sayı atan Cska'dan 40 dakikada 74 sayı yemiştik.

Nzhny'nin en önemli 2 oyuncusu:

Taylor Rochestie: Bizim maça kadar; ortalama 20 sayı - 6 asist - 21 verimlilik puanı / Bizim maçta; 12'de 4 ile 10 sayı - 1 ASİST - 4 top kaybı - 4 VERİMLİLİK PUANI
Trey Thompkins: Bizim maça kadar; ortalama 13.5 sayı - 8 ribaund - 14 verimlilik puanı / Bizim maçta; 26 dakikada sadece 3 top kullanarak 4 SAYI - 6 ribaund - 4 VERİMLİLİK PUANI
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Şahsen oly-milano ve Malaga maçlarını kayıpsız geçersek bu grubu 11-3 geçersiz diyorum çok rahat..
Çünkü o tempo ile Efes i deplasmanda yeneriz,...
Ama bu 3 mac cidden kritik...
Malaga ve Milano normal şartlarda bizi yenemez.,
Malaga savunmayı gördüğü an 65 sayıyı zor bulan bir takim...
Bizim bu hücum gücümüze eğer savunma yaparsak dayanamaz..
Milano ise tam anlamıyla ne oynadığı belli olmayan bizim 2 sene önceki halimize benzeyen bir takim...ümit vermzsek mac başı milanoya problem olmaz...
Ben şahsen ilk 4 için su asamada efes-oly-cska ve bizim diğer takımlara mac vermesini istemiyorum..umitlenmesinler.
İlk 4 siralamamizi bu 4 takim arasındaki maçlar belirlesin raziyim su aşamada..

Maça gelince gou ve Boğdan bence mümkün olduğu kadar az   beraber olmalı ilk 5 te ..
Gou varken hele zoric kesinlikle olmamalı sahada..semih yada vesely olmalı...
Bilmiyorum çok sistematik gibi gelecek size ama (bu durum rakiplerdeki oyunculara ve savunma anlayışlarına gore degisebilir ama )
Zisis-bogdan-emir-bjelica-oguz(zoric)
Kenan(melih)-Hickman-goudelock-vesely-semih

Seklinde sahada olmak bana daha mantikli geliyor...yani birbirini tamamlayan rotasyon bu sekil gibi...tabii tamamen bu 5 sonra diğer 5 demiyorum...

Çevrimdışı yes

• Üye
İkinci beşle kısa savunması kadayıf olur bence. Hem kötü iki savunmacı var hem de kalıp olarak net ezilirler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Su efes maclarinin ikisinden de galibiyet cikaramazsak cok uzulurum. Baska da bir derdim yok. Deplasman dedigin partizandir,paodur. Elini ayagina dolayacak seyirci destegidir.

Takim isterse butun maclari alabilecek yapiya sahip bence. Gecen seneki gibi takimlarla dunyalar kadar kadro farkimiz yok. Biraz basimizi kaldiralim. Dunku mac gecen sene yapamadigimiz bir seydi,tam bir buyuk takim gibi oynadik. Yeterki oyuncular calissin,yeter ki su serbest atislar kacmasin. Cok ihtiyacimiz olacak.

Dipnot: Obra'dan dilegim Semih'i oynatmasi. Mustafa Pektemek gibi kenarda bekliyor ya.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 00:48:31 Gönderen: fundamental »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Kaybederiz.. Fark yeriz..  ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 06:06:50 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Normal sürede Barceolana kendi evinde Malagadan 96 sayı yedi, Cska Laboral'dan 90 sayı yedi.Anadolu Efes hakkında da  sürekli pozitif bir algı da yaratılıyor ki bence düşüşe geçecekler.Bizim takımın maç kaybetmesi çok abartılıyor.Takım Olimpiyakos maçını aldığında, tekrar konsantrasyonu artarak devam eder.Detaylar da çok hata yapıyoruz bu da çalışarak düzelir ve Bjelica dışında net oynayan oyuncu sayısının artması gerekiyor.Gou konusunda karamsarın, üst seviyelerde error veriyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
İşte bu maç bizim sezon iddiamızı ortaya koyacağımız maç . Yani Oly'nin malına vurup Final Four'da biz olucaz siz değil deme maçı !! Kesinlikle kazanabileceğimiz bir maç serbest atışları yüzde 80 ile atıp ribauntlarda yenilmeyelim yeter. Ben konsantre olup iyi savunma yapacağımızı ve 70-75 civarında kalacaklarını tahmin ediyorum biz ise 80leri görebiliriz akıllı oynarsak. Anahtarları maçın ribaund serbest Atış savunma ve doğru 5lerle doğru rotasyonlar dengeli süre Dağılımı.
En önemli nokta ise Goudelock çünkü Oly iyi savunma yapan takım . Bu yüzden al Gou topu eline takıl dersek inanılmaz tıkanırız rakip nolursa olsun Nizny değil tabiki Gou çok top kullanacak ama diğer oyuncular onu seyretmeyecek. Direksiyon Zisis te Olmalı ve Gou bitirici olarak ısınmalı ardından bire birlerini kullanmalı Oly Savunmasının dengesini iyi top çevirerek Bogdan Emir Zisis'in pas ikili oyun yeteneğiyle yada daha önemlisi Gou bire bir oynarken ikili sıkıştırma geldiği an bir kaç pozisyonda doğru Adamı bulursa(vesely yada Bjelica özellikle çok yakalıyor bu fırsatları) işte o zaman Oly savunmasını bozarız ve tüm silahlarımız tek tek devreye girer . Geçiş hücumları ve Fast Break çalışabiliriz çünkü ben daha çabuk hareketli bir takım olduğumuzu düşünüyorum bu yüzden fast Break ve geçiş hücumlarını iyi bitirirsek taraftar da daha çok maçın içine girer ve rüzgarı alırız arkamıza

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Kazanmamız akabinde "top16'ya 3-0 ile başlayabilirdik" diye kendimize sıkıntı yaratacağımız bir maç olacak.
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Goudelock, Olympiakos'u tek basina bitiririr.  Diger oyuncular da bir sonraki mac icin dinlenebilirler.  Sikinti yok.

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
Cem Ağrak ağabeyin tahmin yapması önemli
bu sefer 90-90 desen abi de garanti olsa

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Şahsen oly-milano ve Malaga maçlarını kayıpsız geçersek bu grubu 11-3 geçersiz diyorum çok rahat..
Çünkü o tempo ile Efes i deplasmanda yeneriz,...
Ama bu 3 mac cidden kritik...
Malaga ve Milano normal şartlarda bizi yenemez.,
Malaga savunmayı gördüğü an 65 sayıyı zor bulan bir takim...
Bizim bu hücum gücümüze eğer savunma yaparsak dayanamaz..
Milano ise tam anlamıyla ne oynadığı belli olmayan bizim 2 sene önceki halimize benzeyen bir takim...ümit vermzsek mac başı milanoya problem olmaz...
Ben şahsen ilk 4 için su asamada efes-oly-cska ve bizim diğer takımlara mac vermesini istemiyorum..umitlenmesinler.
İlk 4 siralamamizi bu 4 takim arasındaki maçlar belirlesin raziyim su aşamada..

Maça gelince gou ve Boğdan bence mümkün olduğu kadar az   beraber olmalı ilk 5 te ..
Gou varken hele zoric kesinlikle olmamalı sahada..semih yada vesely olmalı...
Bilmiyorum çok sistematik gibi gelecek size ama (bu durum rakiplerdeki oyunculara ve savunma anlayışlarına gore degisebilir ama )
Zisis-bogdan-emir-bjelica-oguz(zoric)
Kenan(melih)-Hickman-goudelock-vesely-semih

Seklinde sahada olmak bana daha mantikli geliyor...yani birbirini tamamlayan rotasyon bu sekil gibi...tabii tamamen bu 5 sonra diğer 5 demiyorum...

Ah hocam ha..Şu cska maçına çok saç baş yolacağız bu işin sonunda...

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Final 4. uhakedip etmediğimizi görecegimiz maç.
yenersek f4 adayıyız cümlesini daha gerçekçi söyleriz ama eger kendi evimizde kaybedersek orası Oly 'nin hakkıdır. Zaten diğer 3 yer dolu gibi
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 17:42:20 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Çok kritik bir maç, deplasman olsa neyse de evimizdeki bu maçı kesinlikle almalıyız.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Goudelock, Olympiakos'u tek basina bitiririr.  Diger oyuncular da bir sonraki mac icin dinlenebilirler.  Sikinti yok.
Ya sen  Goudelock'u çok abartıyosun.Onun hakkında senin kadar pozitif olamıyorum üst düzey Avrupa basketbolunda tıkanıyor, elinde çok top tutuyor.Bizim takım halinde hem hucum hemde savunma ritmimiz bozuyor sürekli onun eline bakmak akılcı değil efektif olması gerekiyor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ya sen  Goudelock'u çok abartıyosun.Onun hakkında senin kadar pozitif olamıyorum üst düzey Avrupa basketbolunda tıkanıyor, elinde çok top tutuyor.Bizim takım halinde hem hucum hemde savunma ritmimiz bozuyor sürekli onun eline bakmak akılcı değil efektif olması gerekiyor.

Goudelock, Avrupa Basketbolu'nun uzerinde bir oyuncu: o yuzden ust duzey Avrupa Basketbolu'nda tikandigi gorusune katilmiyorum.  Elidne cok top tutmasinin sebebi de en yuzdeli adam olmasi.  Yani attigi her top, bizim baskete en yakin oldugumuz an.  Dedigim gibi Goudelock tek basina halleder Oly'i, sikinti olmaz.