Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861525 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
hickmann takimin instagramda attigi son videodan anladigim kadariyla digerleri sut calisirken kenarda kosuyordu.
bende de öyle bir izlenim bıraktı

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
bende de öyle bir izlenim bıraktı
yine kendini deniyor olabilir.

ama sıkılmaya basladim cidden bu durumdan.

hickmannin sakat olmasindan degil durumuyla ilgili tek bir aciklama yapilmamasindan skldim.

insallah oynar artik.5-10 dakika da olsa bir sire alsa cok iyi olacak.

hmetin

• Ziyaretçi
Spikerler bazen yayına girerken "Kopurtelim mi"diye sorarlar.Bu da mikrofonlara yansır.Murat Kosova isin sadece sov yonunde veriyim gazı beni sempatik bulsunlar derdinde,İsmail Senol Murat Kosova'ya bin basar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Sizde haklısınız oyun ve maç kalitesi düşük fakat ona ragmen euroleague de oynayan Fenerbahçe Ülker de mi heyecanlansın yoksa oyun ve maç kalitesi üst düzey olduğu halde eurocupta mucadele eden banvit e mi?

Su anda medyadaki herkes icin Eurocup'taki Banvit'in maclari daha ust duzey maclardir.  Fenerbahce'nin Euroleague maclari dahi bu seviyede degildir, onlara gore :)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Su anda medyadaki herkes icin Eurocup'taki Banvit'in maclari daha ust duzey maclardir.  Fenerbahce'nin Euroleague maclari dahi bu seviyede degildir, onlara gore :)

Allahtan ergin ataman, ahmet kandemir gibi büyük ustalara; banvit karşıyaka gibi yerlilere gençlere basketbolun ilerlemesi için  kayıtsız şartsız destek veren lokomotif takımlara sahibiz. Düşünsenize parasever bazı sırpların türk basketboluna hakim olduğunu? Allah korusun:)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Onlar bizim hiç umurumuzda değil. Gitsinler Banvit'i Ergini falan izlesinler o zaman.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Instagram'ı görünce şunu düşündüm. Daha önceden insanlar "Bu adamlar neden süre almıyor?" derken şimdi "Bu adamlar neden çalışmıyor? Formanın değerini neden bilmiyorlar?" demeye başladı. Türkiye'de ortalama taraftar profilinin ortası yok, hayatı uçlarda yaşıyoruz ama bunu bir kenara koyuyorum. Açıklamadan sonraki bakış açısı değişikliğinden bile Obradoviç'in ne kadar büyük bir adam olduğu ortaya çıkıyor. Adam tam zamanında ve uygun dille yaptığı bir açıklamayla Fener taraftarının sporculara bakış açısında büyük bir değişiklik yaptı. Zaten bize gelmeden önce de farklı kesimden insanlarla (kulüp başkanı, görevlisi, oyuncusu, taraftarı) ilişkilerinde ne kadar başarılı olduğu söyleniyordu.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Rakip EL'de 8 maçtır yeniliyor.
Geçen sezon içerde yenmiş, dışarda yenilmiştik.
3 handikapla favoriyiz.

Çevrimdışı valance

• Üye
malaganın basketbolu çok iyi bilen seyircisi var
önceki sayfalarda yazılmış maç sonlarında ciddi seriler verirsek dönmek kolay olmaz
geçen sene 2 dakikada 15 oldu maç:(

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Instagram'ı görünce şunu düşündüm. Daha önceden insanlar "Bu adamlar neden süre almıyor?" derken şimdi "Bu adamlar neden çalışmıyor? Formanın değerini neden bilmiyorlar?" demeye başladı. Türkiye'de ortalama taraftar profilinin ortası yok, hayatı uçlarda yaşıyoruz ama bunu bir kenara koyuyorum. Açıklamadan sonraki bakış açısı değişikliğinden bile Obradoviç'in ne kadar büyük bir adam olduğu ortaya çıkıyor. Adam tam zamanında ve uygun dille yaptığı bir açıklamayla Fener taraftarının sporculara bakış açısında büyük bir değişiklik yaptı. Zaten bize gelmeden önce de farklı kesimden insanlarla (kulüp başkanı, görevlisi, oyuncusu, taraftarı) ilişkilerinde ne kadar başarılı olduğu söyleniyordu.

Müthiş tespit dostum..

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Keşke ligtv böyle bir atılım yaparken btvsporun spikerleriyle de anlaşsaydı da her maç bunakların saçma yorumlarını dinlemek zorunda kalmasaydık

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Kutay, guzel bir tespit yapmissin.  Bizim burada dile getirdigimiz doktrinlere paralel olmus.  Tebrik ediyorum.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 16:38:42 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Müthiş tespit dostum..

Kutay, guzel bir tespit yapmissin.  Bizim burada dile getirdigimiz doktrinlere paralel olmus.  Tebrik ediyorum.

Sağ olun :)
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
instagramda antreman görüntüleri var.
ricky the bal dudak toplu çalışmaya katılmış. şut antremanında vardı.
alayğı ile ilgili cilt problemi varmış
@dr_tyler biz twiterda dalga geçerken bizi uyardı ve o hastalığın ciddi bir sıkıntı olduğunu 30-45 gün arası sürdüğünü söyledi.
umarım bal dudak en kısa sürede düzelir ve takımla birlikte oynamaya ve katkı vermeye başlar...

havada 20 sayı fark yenecek bir ortam var ama değil mi dostlar :) 8)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
instagramda antreman görüntüleri var.
ricky the bal dudak toplu çalışmaya katılmış. şut antremanında vardı.
alayğı ile ilgili cilt problemi varmış
@dr_tyler biz twiterda dalga geçerken bizi uyardı ve o hastalığın ciddi bir sıkıntı olduğunu 30-45 gün arası sürdüğünü söyledi.
umarım bal dudak en kısa sürede düzelir ve takımla birlikte oynamaya ve katkı vermeye başlar...

havada 20 sayı fark yenecek bir ortam var ama değil mi dostlar :) 8)

maça iyi hazırlanmak lazım Goudelock a sallamaya alıştık, diyorum biraz da Nemanja 'ya Zisis'e felan salliym :)))