Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862259 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
maça iyi hazırlanmak lazım Goudelock a sallamaya alıştık, diyorum biraz da Nemanja 'ya Zisis'e felan salliym :)))

Son Telekom macina goz attim. Nemanja o mactaki gibi iceriye drive ederse, buyuk fark yeriz. 
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 22:52:19 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
48-183 yeniliriz..
Fran Vázquez 30 say 26 ribaunt 14 blok 5 top çalma
Granger 29 sayı 8 ribaunt 18 asist
Ryan Toolson 54 sayı 18/15 üç sayılık 9 asist

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bu sefer ben de sallayacağım ama hedefimde Zisis ya da Bjelica olacak, aşağısı kurtarmaz beni. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ben Sallamaya sallama demem hedefte bogdanovic olmadıkca :) instagramlarda gezinceğine çıksın topunu oynasın!!! 😎
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ben Sallamaya sallama demem hedefte bogdanovic olmadıkca :) instagramlarda gezinceğine çıksın topunu oynasın!!! 😎

Vesely var bir de anca çekirge gibi zıplayıp duruyor, bir kere uçan kaçana blok yapacak zenci diye aldık adam beyaz çıktı burdan bir kazıklandık, üstüne uçana blok yapıyo kaçana bir şey yapmıyor elimizde patladı. Burdan Gherardini'yi kınıyorum.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Vesely var bir de anca çekirge gibi zıplayıp duruyor, bir kere uçan kaçana blok yapacak zenci diye aldık adam beyaz çıktı burdan bir kazıklandık, üstüne uçana blok yapıyo kaçana bir şey yapmıyor elimizde patladı. Burdan Gherardini'yi kınıyorum.
Zıplayarak fatih solakta blok yapar asım pars ı söylemiyorum bile. Sırf bunun için yabancı konteyjanını doldurmaya ne gerek var, acaba işi  içinde maddi bi durum agzım dilim varmıyo ama komisyonmu var demeden alamıyorm kendimi...

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Zıplayarak fatih solakta blok yapar asım pars ı söylemiyorum bile. Sırf bunun için yabancı konteyjanını doldurmaya ne gerek var, acaba işi  içinde maddi bi durum agzım dilim varmıyo ama komisyonmu var demeden alamıyorm kendimi...
O zaman Zeki Gülay'ın suçu neydi yani ? Pota altında yer kaplamak ise dert bence gayet mantıklı tercih olurdu hemde çok çok ucuza.. Birileri bu işten cidden parayı götürüyor bizlerde boşa çene yoruyoruz yazık vallahi yazık!

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
O zaman Zeki Gülay'ın suçu neydi yani ? Pota altında yer kaplamak ise dert bence gayet mantıklı tercih olurdu hemde çok çok ucuza.. Birileri bu işten cidden parayı götürüyor bizlerde boşa çene yoruyoruz yazık vallahi yazık!

samir gouda der kaçarım...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
samir gouda der kaçarım...
samir dedinde aklıma geldi
samir baş vardı mark dickel'ın yedeği
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 22:19:40 Gönderen: lancelot »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
samir dedinde aklıma geldi
samir baş vardı mark dickel'ın yedeği

Sevgili şemsettin baş ın kardeşi :) şemsettin başın ayrı yeri vardır bende, yaklaşık 15 sene once malatyaya turkiye kupası gruplarına gelmişlerdi tofaşla, maç esnasında önümdeki bi pozisyonda da şemsettin abi şemsettin abi diye bağırdığımda oyun devam ederken arkasını dönüp "-laaa oğlum bi durki oyunumuzu oynayak." demişliği vardır bana :))

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Su son sayfayi bağımsız dusununce cok güzel görüntü veriyor ironik olan ise bunlari gerçekten savunanlari gormemdi daha 3 4 ay öncesinde vesely icin bunlar yazılıyordu.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu maç zor maç..Neden derseniz son kurşunlarını atacaklar. Kazanırsak ciddi ciddi uçarız.Ama cidden zor
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Sevgili şemsettin baş ın kardeşi :) şemsettin başın ayrı yeri vardır bende, yaklaşık 15 sene once malatyaya turkiye kupası gruplarına gelmişlerdi tofaşla, maç esnasında önümdeki bi pozisyonda da şemsettin abi şemsettin abi diye bağırdığımda oyun devam ederken arkasını dönüp "-laaa oğlum bi durki oyunumuzu oynayak." demişliği vardır bana :))
samiri ahmet şimşekten tanırım yaşıtız kardeşi değil şemsettinin yeğeni
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 00:03:12 Gönderen: lancelot »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
samiri ahmet şimşekten tanırım yaşıtız kardeşi değil şemsettinin yiğeni
Ben kardeşi diye duymuşluğum vardı abi kardeş basketçigillerden diye,  doğrudur sonuçta tanışıklığınızda varmış :) yaşı itibariyle heralde hala biyerlerde oynuyodur sanırım

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Ben kardeşi diye duymuşluğum vardı abi kardeş basketçigillerden diye,  doğrudur sonuçta tanışıklığınızda varmış :) yaşı itibariyle heralde hala biyerlerde oynuyodur sanırım
bölgeselde oynuyordu 4-5yıl önce sonrasını bilmiyorum bırakmıştır 83 doğumlu 32 oldu
asıl samirin akrabası birkan vardı tekeldeydi o çocuktan çok umutluydum ama o da bölgeselden yukarı çıkamadı maalesef
tekelden tanıdığım bir de doruk vardı herkes altyapılarda hidayete benzetiyordu sonra sakatlandı şimdi beşiktaşta ahmet kandemirin yardımcılarından biri sanırım tekel geçmişi olup göreceli olarak başarılı olan tek o var
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 10:48:28 Gönderen: lancelot »