Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863111 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
ilker üçer 40+da söylemiş
hickmanın tendonundaki sorun geçtikten sonra ayağında cilt enfeksiyonu olmuş onun geçmesini bekliyorlarmış

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
İlk yarı dengeli gider, ikinci yarı da savunma dozajını arttırarak kopartırız maçı bence.
Skor tahminim;
İY 36-40
MS 70-84

Çevrimdışı lancelot

• Üye
bizim en büyük artımız 2 maç kaybetmiş olmak bu konsantrasyonumuzu hep yukarıda tutacaktır diye düşünüyorum diğer maçlarda

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3648 : 30 Ocak 2015, 10:24:14 »
Zalım cska bugun 23/35 ile %66 ile serbest atış attı. Borusu bize öttü adamların. Hala içimi sızlatıyo hem cska hem hem oly maçları. Ama buraları oynamayı ayakta kalmayı yaşadıkça öğrencez.
sorma kardeşim. maçı izlerken aynı hissiyatlar bende de oluştu..
çok küfür ettim bu faul yüzdesi için :)

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #3649 : 30 Ocak 2015, 12:39:14 »
Bizim grupta evet daha cok değişiklik olur ama karşı grup bana daha da karışık geliyor. Hani 2. 3. Olmanın takım secme acısından bi avantajı olmayacak gibi sadece saha avantajı olacak gibi. O taraf her türlü sonuca acık gibi. Bn özellikle barcanın ilk 2 de olmayabileceğini düşünüyorum
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #3650 : 30 Ocak 2015, 13:39:06 »
Barcelona o grupta dışarıdaki Alba maçını hep arayacak gibi geliyor.. Real Maccabi ilk 2 sırayı kapattı büyük sürpriz olmazsa. Barcelona da bir noktadan sonra bir seri yakalayarak hemen maccabi arkasına dayanır. 4. sıra için ise Pana'nın GS'a evinde maç vermemesi gerekiyor.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #3651 : 30 Ocak 2015, 14:43:20 »
Saha avantajı bizde barcaylamı yoksa ilk maç deplasmanda Maccabiyle mi oynamayı tercih edersiniz? Dünkü Maccabi-Madrid maçından sonra bana Barcayla saha avanantajlı oynamak daha iyi gibi geldi bunu barcanın 3.olacağını düşünerek söylüyorum tabi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bu macta kritik husus, rakibin kilit anlarda atacagi uclukler olur.  Macta tutunacaklari kadar ekstra uclukleri attirmazsak, hallederiz. 

Çevrimdışı south

• Üye
bizim en büyük artımız 2 maç kaybetmiş olmak bu konsantrasyonumuzu hep yukarıda tutacaktır diye düşünüyorum diğer maçlarda
rakibin galibiyeti yok büyük sıkıntı   :D

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Milano maçı gibi baştan kontrolü ele almalıyız. Bir an konsantrasyon kaybı seyirciyi arkalarına alarak havaya girmelerine neden olabilir. Geçen sene son 5 dakikada çok kolay dağılmıştık. Sahada mental olarak güçlü kalırsak kazanırız.

Çevrimdışı valance

• Üye
milano maçındaki konsantrasyon olur inşallah takımda
yoksa sertlik gösteremedin mi kuzminskas vasileiadis granger suarez bu adamlar ritim buldu mu durdurmak zor
benim asıl korkum seyirci ve hakem triosu
bu deplasmanı da sıyırırsak 2.lik mücadelesi yeniden başlar pireye de grup 2. liği için gideriz
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 16:29:11 Gönderen: valance »

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Allah Allah, nasil olacak o is?  Biraz daha izah eder misiniz? 

kazanıp kaybettiğimiz maçlardaki kullandığı top sayısına bakarsanız zaten ortaya çıkıyor

misal milano ve nizhny

veya
cska oly

top sayılarına bakın

Çevrimdışı lancelot

• Üye
rakibin galibiyeti yok büyük sıkıntı   :D
ama arada kalite farkı olduğunu unutmamak lazım geçen sene dragiç fark yaratmıştı böyle bakmak lazım

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
kazanıp kaybettiğimiz maçlardaki kullandığı top sayısına bakarsanız zaten ortaya çıkıyor

misal milano ve nizhny

veya
cska oly

top sayılarına bakın

CSKA 17
Nizhny 17
Oly 20
EA7 13 top kullanmış.. Milano maçı dışında (ki onuda genel bir ölçüt sayamayız. Çoğu zaman kendisine çok iyi top aldırmama savunması yapıldı...) Arada düşündüğün gibi bir fark yok abi.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 17:02:56 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

misal milano ve nizhny

veya
cska oly

top sayılarına bakın
CSKA 17
Nizhny 17
Oly 20
EA7 13 top kullanmış.. Milano maçı dışında (ki onuda genel bir ölçüt sayamayız. Çoğu zaman kendisine çok iyi top aldırmama savunması yapıldı...) Arada düşündüğün gibi bir fark yok abi.

Utkan, o iddiayi gayet guzel bir bicimde curutmus.  Fazladan bir sey soylemeye gerek yok.