Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863941 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bu maç için ikinci önemli nokta Bogdan'ın durumu . Umarım çok ciddi bir durumu yoktur .

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
kazanmamız lazımdı bir şekilde kazandık tebrikler takıma ama bir gün maç izlerken kalbim duracak
bogdanın sakatlığı umarım çok uzun sürmez
yıllardır pana oly maçlarını ibretle izliyorduk şimdi istanbul derbisi bu seviyelerde geçiyor acayip keyif aldım
heuertelin oyundan çıkması bize maçı getirdi

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Müthiş maç sonu herkese teşekkürler helal olsun :) Hickman titremedi yapıştırdı :)

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Zisis ve Goudelock kötüydüler  maç sonu 2 el yakan 3'lükle Efes'in fişini çektiler:)

Bogdan'ın sakatlığı inşallah ciddi değildir.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Besim baskan burda mi ? o maci yazinca kazaniyoruz.

transfer basligina yazmistim :D

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
tekrar izlemek isteyenler az sonra fbtv verecekmiş maçın tekrarını büyük ihtimal dublajlıdır yalnız
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 22:30:07 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
transfer basligina yazmistim :D

Hahah :) "Goudelock tek basina bitirir" seklindeki totemim tutmadi dedim ama iki saniye sonra Goudelock yasladi uclugu. 

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hahah :) "Goudelock tek basina bitirir" seklindeki totemim tutmadi dedim ama iki saniye sonra Goudelock yasladi uclugu.

ben inandim abi, takip edecegim bu durumu. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bu arada, arkadaslar, LUTFEN SEVINC GOSTERILERINI ABARTMAYIN.  Makul olun.  Malum, aramizda Efes Pilsen'i tutan tonla Fenerbahceli var.  Onlarin acisina da saygi duyalim lutfen.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Efese çakmanın keyfi de bir başka oluyor be :)

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
İlk üç çeyrek 2/8 ile üçlük atmışız , son çeyrek de 2/8 ile üçlük atmışız . İkisinin de nasıl olduğu ortada zaten :)

İlk yarı verdiğimiz 7 hücum ribaunduna rağmen ikinci yarı hücum ribaundu vermemişiz . Son periyot 6 hücum ribaundu almışız .

Maç boyu çaldığımız 4 topun 3'ü son periyotta . 2si son 24 saniye içerisinde .

Son periyot Efes serbest atış çizgisine hiç gelememiş , biz ise 10 kere gelip 7 sayı bulmuşuz .

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Macın sonlarında agladım ya baska bişey demiycem valla titriyorum. Düşünün evde iZledim macı. Umarım bogdanın ciddi bi durumu yoktur. Herkesi kutlarım
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Besim

• Üye
Macın sonlarında agladım ya baska bişey demiycem valla titriyorum. Düşünün evde iZledim macı. Umarım bogdanın ciddi bi durumu yoktur. Herkesi kutlarım

Son yillarda izledigim en heyecanli macti.  Inanilmaz keyif aldim.  Cok kotu oynadigimiz maclari bile bir sekilde almamiz cok onemli. 

hmetin

• Ziyaretçi
Takımı tebrik ederim.Sonuc guzeldi.Bogdanovic'de de umarım birsey yoktur.Tebrikler FB SK

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
hem kötü oynadık hem tüm şartlar aleyhimize işledi.

semih beşledi, vesely dörtledi, bogdan sakatlandı, goudelock ve zisis çok kötü oynadılar vs.

cska maçının aynısı oldu, rolleri değiştik, kazanan tarafta biz olduk.

artık burdan sonra hata yapmazsak, en kötü 3 oluruz ve Real tehlikesinden yırtarız.

sonrası nasip kısmet.