Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863835 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
Çok şükür ... Tüm takıma , teknik ekibe herkese teşekkürler . Ekstra bir teşekkürde GOUDELOCK a

Konuşacak çok şey var ama o güruh umrumda değil , çok iyi oldu bu çok...
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 22:47:46 Gönderen: exex »

Çevrimdışı yek3

• Üye
Müthiş bir maç sonu izledik.
Kötü oynasakta kazanmayı başardık. Büyük takım olma yolunda rmin adımlarla ilerliyoruz.
tebrikler fenerbahce galibiyetleri devamini diliyoruz.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Müthiş bir galibiyet aldık. Herşey aleyhimize işledi. Bogdan, semih, vesely... Ayrıca belirtmek lazım Semih'e çalınan fouller bu maç için çok basitti. Goudelock ve Zisis şapkadan çıkardılar. Ayrı bir parantez de Hicman'a. Sonunda ısındım adama. Eli titremedi helal olsun. Kupa görmüş adamın hali başka oluyor tabi. Tebrikler kaptana ve takıma. :) Bu arada Allah herkese Örtel şansı versin bence şanslıydı bugün.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 22:58:21 Gönderen: esref »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
yazmıştım ama bir daha yazayım ivkoviçde heuertel takımı sürüklerken çıkardı efesin hızını kesti
bir paragrafta kenana savunmada 2 pozisyon müthiş oynadı hucumda sorumluluk aldı çok kritik yerlerde sayı buldu bizi hiçbir zaman memnun etmeyecek ama ufak ufak kendine geldiğini düşünüyorum 3. guard konumunda olması da üzerindeki baskıyı hafifletmiştir ondan çok fazla beklentim yok yalnız geçen sene sakatlıktan dolayı gelişimini tamamlayamamıştı o gelişimi bu sezon tamamlarsa takımın çok önemli bir parçası olabilir

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
11 serbest atış kaçırdığın, kısalarından 39 dakika katkı alamadığın böyle kritik bir maçı kazanmak çok değerliydi.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Aslına bakarsanız şu kötü oynuyoruz kısmına hiç katılamıyorum çünkü bu seviyelerde oyun aşırı derecede sertleşiyor ve mücadele dozu sebebiyle oynanan oyun çok iyi değilmiş gibi görünüyor. Bence tabii...

Bunun dışında takıma ve koça canı gönülden tebrikler. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Emir,Hickman,Vesely bizim adımıza parkedeki iyi isimlerdi.Semih yine ilk 5 başladı ama yine faul probleminden dolayı parkede sadece 10 dakika kaldı.Yalnız 3.ve 4.fauller çok ağırdı Semih'e verilen,5.faul ise Semih'in sorumsuzluğuydu.Kenan 9 dakikada 4 sayı,1 asist ile oynadı ayrıca savunmada da iyiydi.Zoric 3 dakikada 2 sayı,3 ribaund ile katkı verdi.Gou yine en kritik yerde eli titremedi.Hickman 4/4 serbest atışlar ile müthiş katkı yaptı.Semih'e tekrar gelecek olursak,kendisinin süre almasını çok istiyorum hakemler kadar kendiside faullerde saçmalıyor.Ayrıca bu galibiyetimiz futbolda galatasaray baskette efes mantığıyla salonu dolduranlara gelsin.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 23:06:00 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Çok önemli bir galibiyet aldık.Tebrikler.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Şunları yenince acayip keyif alıyorum.Acayip.
Bence bugün Efes'ten iyi oynadık ama ne zaman 5-7 fark bandını yakalasak gereksiz fauller yaptık.Bir şekilde Efes'i oyunda tuttuk.45-50 iken skor gidip çok gereksiz bir şekilde rakip pota altında 2 tane faul yaptık hemen 4 sayı.Bu sadece 1 örnek.Bu tarz hareketleri yapmasaydık çift haneli bile bitebilirdi başlangıçta.Ancak son periyotta açıkçası bir ara ''Maç gitti.''dedim.Ama Zisis'in attığı 3'lük tekrar bizi maça getirdi ve sonrası da bir şekilde geldi.
Hakemler ise çok çok gereksiz fauller çaldı bize özellikle uzunlarımıza

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Aslına bakarsanız şu kötü oynuyoruz kısmına hiç katılamıyorum çünkü bu seviyelerde oyun aşırı derecede sertleşiyor ve mücadele dozu sebebiyle oynanan oyun çok iyi değilmiş gibi görünüyor. Bence tabii...

Bunun dışında takıma ve koça canı gönülden tebrikler. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu.

Dogru diyorsun, Umut.  Gereginden fazla sacma hareket var; tonla top kaybi var.  Biraz durup, dusununce, bunun sebebinin artan sertlik oldugu acik. 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Dogru diyorsun, Umut.  Gereginden fazla sacma hareket var; tonla top kaybi var.  Biraz durup, dusununce, bunun sebebinin artan sertlik oldugu acik. 
Yani bilmiyorum abi. Arada saçmaladığımız da oluyor ama takımın üzerindeki baskı ve artan fiziksellik düşünülünce bu tarz maçlar normal geliyor bana. Dün Real'i, Oly'i izledim. Çok daha kolay görünen maçlarda bile bir hayli zorlandılar.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Hickman çok farkettirdi arkadaşlardan biri yazmış doğru, kupa görmüş adamın hali başka , Hickman ne zaman dönüyor diye soruyorduk umarım Bogdan'da aynı soruyu sormayız.En sonunda son dakikalarda maç kazandık içim yanıyor cska ve olimpiyakos maçlarına.Real dışında kimle eşleşirsek eşleşelim.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Omrumden omur gitti yahu... Daha once hic olmadigi kadar hirslandim Perper'in uclugunden sonra Gou yapistirinca. Cok guzel macti.
Macin tekrari hangi kanalda saat kacta olacak?
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Bu arada, arkadaslar, LUTFEN SEVINC GOSTERILERINI ABARTMAYIN.  Makul olun.  Malum, aramizda Efes Pilsen'i tutan tonla Fenerbahceli var.  Onlarin acisina da saygi duyalim lutfen.
Efesi tutan Fenerli mi olurmuş yok artık...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
perperin kaçırdığı üçlükte çok önemliydi maç orada kopabilirdi
birde maçın sonunda az kalsın topu pota altından çıkartamıyorduk eywah dedim orada allahtan hakemler topu efese vermedi
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 23:23:12 Gönderen: lancelot »