Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863556 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Sonuc cok guzel,Efes gibi muessese takımını yenmek cok guzel,galibiyet cok kritik tekrar tebrikler
Bana gore cok kotu oynadık.Su takım Efes'i 20'ye yatırabilecek bir takım, 8 sayı ne zaman one gecsen 3-4 tane berbat hucum ve top kaybı ile rakibe yakalandık.Ve son periyotta 4 sayı geri dustuk.15 e yakın serbest atıs kacırma ve 15 top kaybı nedir?Buraları artık gecmis olmamız lazım, Obradovic cıldırdı.Oguz her hucumda ortasahada yardıma geliyor,gereksiz yardımlardan bombos 3'lukler ve Obra haklı olarak sinirlendi.Zaten mac sonu da sanslıydık dedi.Zizis berbattı.Attıgı 3'luk kritikti ama cok kotuydu.Semih'e cok ucuz fauller calındı onun icin birsey demek haksızlık olur.Goudlock'un attıgı 3'luk coook kritikti.Ama Goudlock'u goren direkt potaya dalıyor.Bu mac da Draper'i yıldız yaptık.Hourtel bence de biraz sanslıydı.Su takımın oynadıgı oyun bu olmamalı cok daha iyisini oynamalı, burada 20 sayı ile yenmemiz lazım Efes'i ki yeneriz.Artık daha farklı noktada olmalıydık.Sonuc cok guzel ama oyun hic oyle degil bence simdi yazarken gordum degil Efes'i ,FB SK'nun oldugu her bransta baska takımı tutan Fenerbahce taraftarı olamaz.Efes'i GS-BJK-TS ve %20 de diger takım taraftarı tutar.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Aslına bakarsanız şu kötü oynuyoruz kısmına hiç katılamıyorum çünkü bu seviyelerde oyun aşırı derecede sertleşiyor ve mücadele dozu sebebiyle oynanan oyun çok iyi değilmiş gibi görünüyor. Bence tabii...

Bunun dışında takıma ve koça canı gönülden tebrikler. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu.

Ben de hiç katılmıyorum abi. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Kaybettiğimiz maçlara bakarsak FT'leri atsak çoğu maçı farkla bitircez. Rakipler çok yüksek yüzde ile FT atarken anca maçta tutunabiliyorlar. Atsak hiç zorlanmayacağız ama basketbolun doğası işte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Güzel bir maç olacağını düşünüp maça gittim ama hiç keyif alamadım..öncelikle abdi ipekçi rezil bir salon..tavan akmış koltukların üzeri su..el maçı oynanacak bi elden geçirilir en azından..ses sistemi rezalet..yetersiz bi de sesi sonuna kadar açıyorlar..vesely ve blejica biraz da hickman gerisinden hiç katkı gelmedi..adamlar heurtel in zorlamaları ve serbest atış dışında nerddeyse sayı atmadı..herşeye rağman kazanmak güzeldi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Sonuc cok guzel,Efes gibi muessese takımını yenmek cok guzel,galibiyet cok kritik tekrar tebrikler
Bana gore cok kotu oynadık.Su takım Efes'i 20'ye yatırabilecek bir takım, 8 sayı ne zaman one gecsen 3-4 tane berbat hucum ve top kaybı ile rakibe yakalandık.Ve son periyotta 4 sayı geri dustuk.15 e yakın serbest atıs kacırma ve 15 top kaybı nedir?Buraları artık gecmis olmamız lazım, Obradovic cıldırdı.Oguz her hucumda ortasahada yardıma geliyor,gereksiz yardımlardan bombos 3'lukler ve Obra haklı olarak sinirlendi.Zaten mac sonu da sanslıydık dedi.Zizis berbattı.Attıgı 3'luk kritikti ama cok kotuydu.Semih'e cok ucuz fauller calındı onun icin birsey demek haksızlık olur.Goudlock'un attıgı 3'luk coook kritikti.Ama Goudlock'u goren direkt potaya dalıyor.Bu mac da Draper'i yıldız yaptık.Hourtel bence de biraz sanslıydı.Su takımın oynadıgı oyun bu olmamalı cok daha iyisini oynamalı, burada 20 sayı ile yenmemiz lazım Efes'i ki yeneriz.Artık daha farklı noktada olmalıydık.Sonuc cok guzel ama oyun hic oyle degil bence simdi yazarken gordum degil Efes'i ,FB SK'nun oldugu her bransta baska takımı tutan Fenerbahce taraftarı olamaz.Efes'i GS-BJK-TS ve %20 de diger takım taraftarı tutar.

Baba 20 falan demişin de Efes'in dış adam savunmasını Avrupa'da aşacak takım sayısı 1 bilemedin ikidir...Adamlar topu yere vurdurtmuyorlar...Bugün Emir penetre paslarla işi çözmese biz 20'lik olurduk..Ayrıca Ivkovic en kritik anlarda Heurtel'i kenara alarak ekmeğimize yağ sürdü. Adam muazzam oynadı

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Genelde kötü oynadık yorumları var. Katılmıyorum...Karşımızdaki savunmaya hücum etmeyi bırakın topu yere vurmak bile zordu. Takım muazzam mücadele etti. Olay yine faul atışları..Yüzde 62 ile atmışız..Yüzde 80 olsa maç oralara gelmezdi.
Ama şunu artık çözmemiz lazım. Emir'in oyun aklı mı Goude'nin bileği mi..Goude'nin üçlüğünü bugün çıkarın rezalet oynadı. Hatta obradovic neden bu kadar sabretti anlamak zor. temastan kaçmak yerine savunmaya yaslanıp atsa o şutları en az 6-7 kere çizgiye gelir ama o kaçıyor...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Efesi tutan Fenerli mi olurmuş yok artık...

Istemedigin kadar...  Bu forumda da ornekleri vardi.  Efes, Ergin, Vakifbank ve benzeri hususlardaki zevk ve sevgileri yonetici arkadaslarin zevkleriyle uyusmayinca ayrilmak durumunda kaldilar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Genelde kötü oynadık yorumları var. Katılmıyorum...Karşımızdaki savunmaya hücum etmeyi bırakın topu yere vurmak bile zordu. Takım muazzam mücadele etti. Olay yine faul atışları..Yüzde 62 ile atmışız..Yüzde 80 olsa maç oralara gelmezdi.
Ama şunu artık çözmemiz lazım. Emir'in oyun aklı mı Goude'nin bileği mi..Goude'nin üçlüğünü bugün çıkarın rezalet oynadı. Hatta obradovic neden bu kadar sabretti anlamak zor. temastan kaçmak yerine savunmaya yaslanıp atsa o şutları en az 6-7 kere çizgiye gelir ama o kaçıyor...

Emir'e guvenilmez, abi. 

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Yalnız Ivkovic keyfinden kenara almadı Heurtel'i. Burada gelmesin deme sebebimizle aynı o kenara alınma durumu.

Ayrıca şu takıma kötü oynuyor diyen herkes mümkün olduğunca Oly, Real, v.s. maçları izlesin lütfen. CSKA bir kenara, bu seviyelerde çok şiddetli mücadelelere sahne oluyor maçlar ve bu durum kötü oyun gibi geliyorsa başka söyleyecek bir şeyim de yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ben de öyle düşünüyorum ama savunmaya karşı çözüm üretebilen tek oyuncu o Besim...Goude Laboral'e, nizhny'ye falan tamam da bu sert maçlarda külliyen zarar...Emir çözdü bu maçı...
Bu arada Bogdan maç sonrası yere basmakta zorlandığını söyledi. direk hastaneye gideceklerdi..Durumu inşallah kötü değildir.Oyuna girmeyi de çok istedi ama kendini iyi hissetmedi

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
gou'nun hyperrev'leri çöpe atıp jordan XXIX'lara(run to one'da olur) geri dönmesi lazım hickman d rose'lara devam

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yalnız Ivkovic keyfinden kenara almadı Heurtel'i. Burada gelmesin deme sebebimizle aynı o kenara alınma durumu.

Ayrıca şu takıma kötü oynuyor diyen herkes mümkün olduğunca Oly, Real, v.s. maçları izlesin lütfen. CSKA bir kenara, bu seviyelerde çok şiddetli mücadelelere sahne oluyor maçlar ve bu durum kötü oyun gibi geliyorsa başka söyleyecek bir şeyim de yok.

Takım konusunda haklısın.Bugün savunmalar korkunç sertti. Kan gövdeyi götürdü resmen...Yalnız Heurtel kenara geldiğinde Efes hücum ediyordu...Orası ilginç..Ayrıca 4.periyotta denize döktü bizi...Janning tercihi ilginçti gerçekten...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa

Çevrimdışı gimme

• Üye
  • Yer: istanbul
İstekli ve güzel oynadığımız maçı kazanmak güzeldi fakat serbest atışlar canımızı çok yakıyor. Şu an 7-0 lık bir seriyle grup lideri olabilirdik. Onumuzde iki kritik deplasman var . Bence bugunku gibi istekli oynar ve serbest atış yuzdemızı de duzeltirsek  en az 1 galibiyet alırız dıye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 00:27:05 Gönderen: gimme »

Çevrimdışı Besim

• Üye
Ben de öyle düşünüyorum ama savunmaya karşı çözüm üretebilen tek oyuncu o Besim...Goude Laboral'e, nizhny'ye falan tamam da bu sert maçlarda külliyen zarar...Emir çözdü bu maçı...
Bu arada Bogdan maç sonrası yere basmakta zorlandığını söyledi. direk hastaneye gideceklerdi..Durumu inşallah kötü değildir.Oyuna girmeyi de çok istedi ama kendini iyi hissetmedi

Abi, bu macta cozdu de, cozemedigi ve faydadan cok zararinin oldugu tonla da mac var.  Maalesef, istikrarli bir oyuncu degil.  Insallah, diger maclarda da devam eder ama cozmesinin sebeplerinden biri de Efes'in bugun boyali alan savunmasinda cok oyuncu kacirmasi idi.  Daha buyuk takimlar da, Emir'e bunu yaptirmaz.  Sut desek, o da yok.  Yani Emir de risk iceren bir tercih aslinda. 
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 00:19:04 Gönderen: Besim »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Çok iyi oldu bu galibiyet. Her galibiyetimiz bir öncekinden daha değerli hale geldi artık. Gs,efes,vakıf maçları nerede,hangi şartlarda oynanırsa oynansın kazanmanın zevki bir başka oluyor. İlk üç için de büyük bir adım attık. Öyleki efesten 2 deplasman galibiyeti öndeyiz. Bir sonraki maç cska ile liderlik maçına çıkacağız. Yenersek ciddi ciddi liderliğe oynarız. Bogdan umarım bir an önce döner. Tam Hickman döndü derken Bogdan'ı kaybetmeyelim.