Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849935 defa)

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Eurohoops maç incelemesine "Maç esnasında tüm şartların onlara engel olduğunu düşündüğümüzde Fenerbahçe Ülker destansı bir galibiyete imza attı." diyerek başlamış . Çok iyi tespit .

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
Bjelica'nın top çalmasında takımın reaksiyonu çok iyi değil mi ya ? Binlerce taraftarın Tv başında verdiği tepkiyi (eller yumruk şeklinde havaya kaldrımak) saha içindeki oyuncular sırasıyla vermiş . Bence çok özel bir sahne .

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Euroleague'ın sitesinde 27 sinde yazıyor. Herhangi bir sıkıntı yok.

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=183&seasoncode=E2014
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 13:59:49 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
geçen sene Kenan ve Vidmar dün Bogdan...Bu takım hakikaten şanssız ya..En gerekli oldukları maçlarda eksiliyor oyuncular..Hani sakatlandığı pozisyonda da Emir ve Nemanja vardı ribaundda.. Muhtemelen onlardan birinin ayağına bastı ve gitti bileği

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Abi, bu macta cozdu de, cozemedigi ve faydadan cok zararinin oldugu tonla da mac var.  Maalesef, istikrarli bir oyuncu degil.  Insallah, diger maclarda da devam eder ama cozmesinin sebeplerinden biri de Efes'in bugun boyali alan savunmasinda cok oyuncu kacirmasi idi.  Daha buyuk takimlar da, Emir'e bunu yaptirmaz.  Sut desek, o da yok.  Yani Emir de risk iceren bir tercih aslinda. 

o boyalı alan savunmasını Emir bozdu...Bütün miss matchleri cezalandırdı..Vesely de smaç yapamadı ama bitiriciliğini iyi kullandı...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
geçen sene Kenan ve Vidmar dün Bogdan...Bu takım hakikaten şanssız ya..En gerekli oldukları maçlarda eksiliyor oyuncular..Hani sakatlandığı pozisyonda da Emir ve Nemanja vardı ribaundda.. Muhtemelen onlardan birinin ayağına bastı ve gitti bileği

Sanki Oğuz'un ayağına bastı .

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
o boyalı alan savunmasını Emir bozdu...Bütün miss matchleri cezalandırdı..Vesely de smaç yapamadı ama bitiriciliğini iyi kullandı...

Abi, Emir bugun muazzam isler yapti.  O yuzden, haklisin.  Gecmisin golgesinde gezmem isabeyli degil. 

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Bjelica'nın top çalmasında takımın reaksiyonu çok iyi değil mi ya ? Binlerce taraftarın Tv başında verdiği tepkiyi (eller yumruk şeklinde havaya kaldrımak) saha içindeki oyuncular sırasıyla vermiş . Bence çok özel bir sahne .
Ben de bayıldım :) Sahada kendi yansımamızı gördük.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Abi, Emir bugun muazzam isler yapti.  O yuzden, haklisin.  Gecmisin golgesinde gezmem isabeyli degil. 

Ya gez Emir konusunda haklısın çift taraflı bıçak gibi ama Nemanja ile birlikte hücumda yaratabilen tek oyuncu şu an elimizde...Bogdan gittiği için...Artık Zisis bir sınıf atlamazsa geçen sezon olduğu gibi bire bir basketbola döneceğiz gibi..Zaten dün maçı da böyle kazandık..Ama Bogdan'ın ribaund ve savunmada verdiği katkıyı çok ararız

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ya bu şükran albayrak fb düşmenı mıdır nedir??her hafta illa kötü bişey demek Zorunda hissediyor kendini

it ürsün kervan yürüsün boşverin, bizim için iyi konuşup takıma nazar değdirmesinler de bize yeter. Ligtvnin veya ntvsporun spikerlerinin maşallah dediği 1 periyot yaşıyor :)

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Yıllardır takım olamıyoruz diye üzülüyorduk galiba bu sefer olduk.Skordan bağımsız sadece oyuncuların saha içindeki olaylarda verdiği tepkiler bile uyumlu birbiriyle.Geçen sene ile karşılaştırınca çok fark var.Şimdiki takıma bakınca geçen senenin çok toplama bilgisayar havasında kurulmak zorunda kaldığı daha da belli oluyor.

2011'deki Spaijhalı senede çok zevk alarak takip ederdim o takım şanssızlıklar yaşadı sonunu getiremedi,darısı bu sefere diyorum.

Ve son olarak herkes yavaş yavaş bizim takıma saygı duymayı öğrenecek önce içimizdeki müessese takımların fanları,sonra medya ve sonra da ezeli rakip taraftarları...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Goudelock ta tam bir Dejavu kardeşim, esecekmi yağacakmı gürleyecekmi derken rakipler malı götürüyor, dün o son top girmeseydi maç resmen gitmişti.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Ya gez Emir konusunda haklısın çift taraflı bıçak gibi ama Nemanja ile birlikte hücumda yaratabilen tek oyuncu şu an elimizde...Bogdan gittiği için...Artık Zisis bir sınıf atlamazsa geçen sezon olduğu gibi bire bir basketbola döneceğiz gibi..Zaten dün maçı da böyle kazandık..Ama Bogdan'ın ribaund ve savunmada verdiği katkıyı çok ararız

Size bir noktada katilmiyorum. Aslinda takim oyun kurucuya bagli kalmaksizin idare edebilir hale geldi Zisis geldikten sonra. Kaldi ki son iki ya da uc mactir bogdanda bir form dusuklugu vardi.

Dun bu kadar birebire kalmasinin sebebi(14 asist olmus 16 ortalamamiz) , oyunumuz bazi stabil yanlarindan kaynaklandi.

Soyle ki ilk iki periyod zisis eger oyunu kendi kurmuyor ise, topu karsi sahaya tasidiktan sonra bogdan ve glock ile topu bulusturmaya calisiyordu. Bu bizim sabit her mac yaptigimiz ezbere isler. yalniz efes hem onde basip hem de bu iki oyuncumuzun topla bulusmasini geciktirince top bogdan ve glocka geldiginde 8 10 saniye civarinda sure kaliyordu. Dolayisiyla yaratim gucunu dusuren bir durum bu. Bogdan ciktiktan sonra boyle sureyle ilgili sikintilar yasamadik mesela, kocun da bu duruma mudahale ettigini dusunuyorum ikinci yari.

Zaten Bogdan da iki uc hafta gibi bir sure yokmus o yuzden cok da sikinti degil. Bu takim o kadarini da idare eder heralde.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4153 : 14 Şubat 2015, 17:23:40 »
Anadolu Efes’i dün deplasmanda mağlup ederek Top-8 için büyük avantaj elde eden Fenerbahçe Ülker, bu sezon deplasmanda gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 9 maçta sadece Panathinaikos’a mağlup olan Fenerbahçe Ülker, geriye kalan 8 maçında da sahadan galip ayrılan taraf oldu. Deplasmanda Barcelona, Anadolu Efes, Unicaja Malaga, EA7 Milano gibi önemli takımları mağlup eden Fenerbahçe Ülker, Panathinaikos yenilgisi sonrası deplasmanlarda 7 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Deplasmanlarda daha önce en fazla 5 galibiyet alan Fenerbahçe Ülker, bu sezon aldığı 8 galibiyetle Euroleague’de kulüp rekorunu kırarken, kulüp tarihinde de ilk kez deplasmanlarda %50 galibiyet yüzdesinden yukarıda bir oran tutturdu.

Temsilcimiz Euroleague’de bu sezon aldığı 8 galibiyetle en fazla galibiyet alan takım olurken, onu 7 galibiyetle CSKA Moskova ve Real Madrid takip ediyor.

1 haftalık aradan sonra CSKA Moskova ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker, aynı zamanda güçlü rakibini evinde mağlup eden son takım ünvanına sahip.

Sezonlara Göre Fenerbahçe Ülker’in Deplasman ve İç Saha Performansı

Not. ilk bölüm deplasman maçları ikinci bölüm ise iç saha maçlarındaki dereceyi gösteriyor.

2006-07: 2-5 // 3-4
2007-08: 4-7 // 5-6
2008-09: 3-5 // 4-4
2009-10: 2-3 // 1-4
2010-11: 4-4 // 6-2
2011-12: 2-6 // 6-2
2012-13: 1-11 // 6-6
2013-14: 5-7 // 9-3
2014-15: 8-1 // 5-3 *

ZoneBasket-Utkan

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Cska maçını Bogdan olsa kazanırmıydık kesin? Bilemiyorum..Olmasada kazanabilirmiyiz..O da belli değil..Çok enteresan takımız arkadaş.Dün Bogdan oynamadı farzedin yine kazandık takım oluyoruz iyicene

Bogdan'in "hah, tamam iste" dedigimiz bir performansini, bir iki mac disinda, ben hatirlamiyorum.  O yuzden, fazla etkilenecegimizi dusunmuyorum.