Bogdan'in "hah, tamam iste" dedigimiz bir performansini, bir iki mac disinda, ben hatirlamiyorum. O yuzden, fazla etkilenecegimizi dusunmuyorum.
Besim, bunun biraz rolüyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Gerek istatistiksel olarak, gerek maça ağırlık koyması açısından, fazla göze batmadığı konusuna katılıyorum. Lakin topu doğru kullanmamızda kilit rol oynuyor. Savunma açısından da Bogdan'ın görünmeyen bir etki yarattığını düşünüyorum. Hücumda da varlığı bize artı yazıyor. Ona gelen önlemler sayesinde içeriyi daha rahat kullanabiliyoruz.
Goudelock'da da var aynı şey. Ne zaman oyunda olsa uzunları daha iyi besliyoruz. Çünkü ne onu ne de Bogdan'ı riske edemiyor rakip savunma. Bu da uzunları topla daha rahat buluşturmamızı sağlıyor. Emir dün müthiş oynadı, herkes hakkını verdi, özellikle Oğuz'u çok iyi besledi belli bölümlerde. Ama dikkat edin Emir'in Oğuz'u o kadar rahat beslemesinde bahsettiğim faktör çok önemliydi.
Hazır lafı açılmışken tekrar tekrar söylemekte fayda var. Goudelock ve Bogdan gibi adamları bizlere kazandıran, emeği geçen, bu adamları buralara getirenlerden allah razı olsun.
Net büyük iş ..