Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845856 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Euroleague'ın sitesinde 27 sinde yazıyor. Herhangi bir sıkıntı yok.

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=183&seasoncode=E2014

27.01 yaziyor da 27.02 olmaliydi onu anlatmaya calismistim.dalginligina gelmis galiba.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bogdan'in "hah, tamam iste" dedigimiz bir performansini, bir iki mac disinda, ben hatirlamiyorum.  O yuzden, fazla etkilenecegimizi dusunmuyorum.

Besim, bunun biraz rolüyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Gerek istatistiksel olarak, gerek maça ağırlık koyması açısından, fazla göze batmadığı konusuna katılıyorum. Lakin topu doğru kullanmamızda kilit rol oynuyor. Savunma açısından da Bogdan'ın görünmeyen bir etki yarattığını düşünüyorum. Hücumda da varlığı bize artı yazıyor. Ona gelen önlemler sayesinde içeriyi daha rahat kullanabiliyoruz.

Goudelock'da da var aynı şey. Ne zaman oyunda olsa uzunları daha iyi besliyoruz. Çünkü ne onu ne de Bogdan'ı riske edemiyor rakip savunma. Bu da uzunları topla daha rahat buluşturmamızı sağlıyor. Emir dün müthiş oynadı, herkes hakkını verdi, özellikle Oğuz'u çok iyi besledi belli bölümlerde. Ama dikkat edin Emir'in Oğuz'u o kadar rahat beslemesinde bahsettiğim faktör çok önemliydi.

Hazır lafı açılmışken tekrar tekrar söylemekte fayda var. Goudelock ve Bogdan gibi adamları bizlere kazandıran, emeği geçen, bu adamları buralara getirenlerden allah razı olsun.

Net büyük iş ..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Besim, bunun biraz rolüyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Gerek istatistiksel olarak, gerek maça ağırlık koyması açısından, fazla göze batmadığı konusuna katılıyorum. Lakin topu doğru kullanmamızda kilit rol oynuyor. Savunma açısından da Bogdan'ın görünmeyen bir etki yarattığını düşünüyorum. Hücumda da varlığı bize artı yazıyor. Ona gelen önlemler sayesinde içeriyi daha rahat kullanabiliyoruz.

Goudelock'da da var aynı şey. Ne zaman oyunda olsa uzunları daha iyi besliyoruz. Çünkü ne onu ne de Bogdan'ı riske edemiyor rakip savunma. Bu da uzunları topla daha rahat buluşturmamızı sağlıyor. Emir dün müthiş oynadı, herkes hakkını verdi, özellikle Oğuz'u çok iyi besledi belli bölümlerde. Ama dikkat edin Emir'in Oğuz'u o kadar rahat beslemesinde bahsettiğim faktör çok önemliydi.

Hazır lafı açılmışken tekrar tekrar söylemekte fayda var. Goudelock ve Bogdan gibi adamları bizlere kazandıran, emeği geçen, bu adamları buralara getirenlerden allah razı olsun.

Net büyük iş ..

Takim icinde degeri artan ve isteneni yapan bir oyuncu oldugu hususunda haklisin.  Ama zaten bu tur maclari ANCAK ve ANCAK bir takim huviyetinde; makine nizaminda oynayarak kazanabilecegimiz icin, yerine kim ikame edilirse edilsin, etkilenmememiz gerektigini dusunuyorum.  Diger bir deyisle, asiri bicimde one cikip, fark yaratan bir oyuncuyu amorti etmek ile takim icindeki rolunu muazzam bicimde icra eden oyuncunun yoklugunu amorti etme arasinda fark var.  Buna dikkat cekmek istemistim. 

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Takim icinde degeri artan ve isteneni yapan bir oyuncu oldugu hususunda haklisin.  Ama zaten bu tur maclari ANCAK ve ANCAK bir takim huviyetinde; makine nizaminda oynayarak kazanabilecegimiz icin, yerine kim ikame edilirse edilsin, etkilenmememiz gerektigini dusunuyorum.  Diger bir deyisle, asiri bicimde one cikip, fark yaratan bir oyuncuyu amorti etmek ile takim icindeki rolunu muazzam bicimde icra eden oyuncunun yoklugunu amorti etme arasinda fark var.  Buna dikkat cekmek istemistim. 

Katılıyorum ..

Bir de ek olarak şunu söyleyeyim, takımda masaya vurup koyan bir Goudelock olduğu için, Bogdan'ın çok öne çıkmasına gerek kalmıyor. Nasıl olsa yapan biri var. Allah korusun diyelim Goudelock sakatlandı, işte o zaman Bogdan devreye girer, masaya vurur.

Bu açıdan da çok şanslıyız ..

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Bogdan umarım maça yetişir yoksa kısa rotasyonunda sıkıntı yaşarız, uzun konusunda CSK'dan daha iyi olduğumuzu düşünüyorum son EL maçında De colo ve Teo 37 sayı 9 riband 13 asistle oynamış. Bunların istatistiklerini aşağı çekersek neden olmasın..
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

hmetin

• Ziyaretçi
İnsallah Bogdanovic maca yetisir.Hickman'dan hicbir beklentim yok.4 serbest atısı sayıya cevirdigi icin kendisine tesekkur ederim.Bana gore tutmakla hata yaptık.Zoric de oynamıyor.Bu 2 oyuncu yerine transfer yapılabilirdi.
Bogdanovic'in son derece etkili ve kilit bir oyuncu oldugunu dusunuyorum.Gerek yaptıgı savunma gerek attıgı 3'lukler,penetreleri cok onemli ve etkili oyuncu "hah oldu" dusuncesine katılmıyorum.Bence cok kilit oyuncularımızdan birisiydi.İnsallah doner.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ne hickman beklendiği gibi iyi cikti ne de bogdan, Rickynin sanssizlgi birde yeni takimda sık oynamadigi bölgede takimi organize etme zorunda olmasıydı yeni bir oyuncu icin cok buyuk bir sıkıntı oldu bu, şimdi artık kafaca cok daha raat olacaktır, bogdanin yolu cok uzun savunmada da beklediğim enerjiye ulaşamadı drew bile suekli üzerine koyuyor.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4162 : 16 Şubat 2015, 11:54:09 »
haftaya nizhny milano'yu yener herhlade muhtesem 4 lusu ile...
efes laborali yener
oly'de malagayı yener..
biz bakalım cska macında ne yapacagız..

yenilsek bile

cska 7-1
oly 7-1
fb 5-3
efes 5-3
laboral 3-5
nizhny 3-5
milano 1-7
malaga 1-7

olacak...ve bence kilit macımız evimizdeki nizhny macı oalcak...mutlak kazanmamız lazım..kazandıktan sonra onumuz acılacak...
cska yada oly den birini deplasmanda haklasak super olacak..

bundan sonra evde hata yapmaz isek...9 galibiyet cepte...nizhny, milano, malaga ve efes...
eger kalan 3 deplasmandan 2 galbiyet cıkartırsak ilk 2 'ye gireriz..hatta 3'te 3 bizi lider yapar...(ama diyim)

diger grupta tahminim 2 hafta sonra (10.hafta)  ilk 4 belli olacak neredeyse..
cunku bu hafta real 7-1, maccabi 6-2, barca 5-3, pana 5-3 olur...
en yakın rakiplere 2 mac fark atarlar...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4163 : 16 Şubat 2015, 12:50:42 »
Laboral Efes'e bir güzellik yapabilir. Onlar için son şanslardan birisi ilk 4 için.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4164 : 16 Şubat 2015, 13:27:42 »
Laboral resmen Heurtel den kurtulduktan sonra zincirlerinden çıktı ve güzel basketbol oynamaya başladılar.
Heurtel ( kaliteli oyuncu dediklerim yanlış anlaşılmasın lütfen ) Onların mevcut kadro yapısına uygun bir oyun kurucu değildi bence, oynadığı tüm dakikalarda topu elinde tutup 20 nci saniyede vermenin veya sayı atmasının Laboral takımına gram faydası yoktu , bireysel olarak istatistik yapıyordu ama takım güzel oynamıyor. mevcut kadrodaki oyuncular ile Heurtel uyumu ile alaklı bir durum bu.
tekrar ediyorum oyuncuya bok atma gibi bir derdim yok . pg olarak oldukça yetenekli bir oyuncu
Ama Laboral şu anda tamamen şuta dayalı daha doğrusu tempolu hücum etmeye dayalı bir oyun oynuyor, yeni aldıkları 2 oyuncu da takıma enerji vermiş durumdalar. 3 galibiyet aldılar ,Olimpiakos maçı ilk yarı 8 sayı önde kapoatmışlar bizim maçı götümüzden terletmişler Cska yı da son 2 dakikaya kadar zorlamışlardı...
Efes ile oynadıkları ilk maç takım yeni olduğu için adaptasyon sebebiyle kaybettiler.
buradaki maç garip bir maç olur gibi duruyor ama bence Efes o maçı alır almak zoruda çünkü ,ikinci yarı Efes fikstürü kol gibi ...
Malaga/Pire/cska/fenerbahçe deplasmanlarına gidiyor.
evinde Laboral ve deplasmanda Malaha maçlarında alınacak 2 yenilgi onları ilk 4 ün dışına dahi atabilir
Dedem ne yapar ne eder bu maçı alır ama Laboral garip ve tehlikeli bir takım..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #4165 : 16 Şubat 2015, 13:48:15 »
Alamasın Efes. İlk 4'e giremesinler. Beter olsunlar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4166 : 16 Şubat 2015, 13:54:13 »
Alamasın Efes. İlk 4'e giremesinler. Beter olsunlar.
kesinlikle ama Laboral de çok fazla havaya girmesin.
misal şunu isterim
biz top 8 i garanti edelim
son maç Efes ile kendi sahamızda oynarken önce devre arası Obradoviç ile sözleşme uzattık anonsu yapalım sonra maçta Efes'e koyalım ve bizim maç sonucuna göre Efes top 16 dan elensin ?
nasıl senaryo ?
şöyle okurken keyfinlenmediniz mi ? söyleyin lütfen :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #4167 : 16 Şubat 2015, 13:58:03 »
misal şunu isterim
son maç Efes ile kendi sahamızda oynarken önce devre arası Obradoviç ile sözleşme uzattık anonsu yapalım sonra maçta Efes'e koyalım ve bizim maç sonucuna göre Efes top 16 dan elensin ?
nasıl senaryo ?

Süper olur valla. Biz de öyle kıyak olmaz. O duruma gelsin. Koyar geçeriz :)

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
« Yanıtla #4168 : 17 Şubat 2015, 02:49:31 »
misal şunu isterim
son maç Efes ile kendi sahamızda oynarken önce devre arası
Obradoviç ile sözleşme uzattık anonsu yapalım sonra maçta Efes'e koyalım ve bizim maç sonucuna göre Efes top 16 dan elensin ?
nasıl senaryo ?
Okuduğum en güzel senaryo. Inşallah böyle olur.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #4169 : 17 Şubat 2015, 11:52:40 »
misal şunu isterim
nasıl senaryo ?

ilk iki güzel haberden sonrası umurumda değil açıkçası..