Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846036 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Bütçesiz kaliteli oyunculara sahip olmadan tabiki sadece Ekol Top8de dolandırır durur Pana gibi.. He şu açıdan bakarsak eğer katılırım mesela çok abartı bi bütçemiz olmasa da çok kaliteli oyuncularımız var transferlerimiz çok iyi tuttu çünkü hepsi çok akıllıca yandık Ekol yok Tecrübe yok diyebilecek son takımız çünkü Başımızda ekolün tecrübenin Kralı var  o yüzden zaten özellikle belirttim onlar belki kulüp tecrübesiolarak bir adım öndeler ama biz de kaliteli oyuncara sahip Obradovic ekolü tecrübesi Faktörü sayesinde 2 adım öndeyiz diye

Diamantidis biraz düştü, panathinaikos top16da elenmekten tek macla yırttı.
Yarın spanoulis  düştüğünde benzer senaryoları onlar da yasayabilir, gerci onların alttan gelen oyuncuları daha iyi bu anlamda.

Gecen sene bütcelerini biraz kıstılar, ikisi de F4 dısında kaldı

Olayın en büyük esprisi bütçe.
Gerci bizim takımlarda yıllardır var ama bir halt oldugu yok. Bu da bizim, daha da cok yönetimlerin ayıbı..
Hala daha arkadan kuyu kazanları da mevcutmus onu da gördük bu sene
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 02:55:41 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
takım olarak tecrübesiziz lafına katılmıyorum bi şekilde, Obra'nın olduğu yerde tecrübe teferruattır
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 10:25:20 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
takım olarak tecrübesiziz lafına katılmıyorum bi şekilde, Obra'nın olduğu yerde tecrübe teferruattır

tecrübe elbette önemli ancak etkisi çok fazla olmayacak bence. Çünkü olabilecek en güçlü rakiplere karşı yeterince zorlu maç oynadık, en iyileri deplasmanda yendik. Tabii playofflarda telafi olmaması önemli bir etken belki ekstra baskı hissedecek oyuncular ancak bu rakipler için de geçerli. Kalitemiz ve oyuncu mentalitesi olarak bu baskıdan fazla etkilenmeyiz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
tecrübe elbette önemli ancak etkisi çok fazla olmayacak bence. Çünkü olabilecek en güçlü rakiplere karşı yeterince zorlu maç oynadık, en iyileri deplasmanda yendik. Tabii playofflarda telafi olmaması önemli bir etken belki ekstra baskı hissedecek oyuncular ancak bu rakipler için de geçerli. Kalitemiz ve oyuncu mentalitesi olarak bu baskıdan fazla etkilenmeyiz diye düşünüyorum.
bunlara katılmakla birlikte ek olarak çok sert bir takımız bu çok önemli üstüne biraz daha koyabilirsek kolay kolay maç kaybetmeyiz realin bana göre en büyük eksiği sert bir takım olmamaları maccabiyi geçeceğimize inanıyorum olası bir real eşleşmesinde bunun bizim için çok büyük bir avantaj olacağını real'i de eleyebileceğimizi düşünüyorum laso çok naif bir insan takımıyla bu özelliğini paylaşıyor :)

Çevrimdışı exex

• Üye
Jan Vesely @JanVesely24  ·
Top 8 is here! Hope to see you on Tuesday everybody! #top8 #playoffs #fenerbahceulker

https://instagram.com/p/1XW5GBtYPX/

Neden Smith :D
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 11:35:08 Gönderen: exex »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Jan Vesely @JanVesely24  ·
Top 8 is here! Hope to see you on Tuesday everybody! #top8 #playoffs #fenerbahceulker

https://instagram.com/p/1XW5GBtYPX/

Neden Smith :D
zisis'i smith'e mi vericez acaba kan alsın diye  :)
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 13:50:31 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Blu€s

• Üye
  • Yer: Istanbul
Tribünün maça fazlasıyla dahil olması gereken bir maç...
Herkes dile getirmiş, hickman şu maçlar öncesi çok büyük eksiklik ama atmosferi sıcak hale getirerek bu açığı kapatabiliriz. Karşımızda ters, atletik bir takım olacak.
Pargo'dan bende korkmuyorum, hatta şutu bile riske edilebilir. Yeter ki pota altını özellikle Sofo'nun oynadığı dönem karartalım. Direnci baştan kıralım.
Davin Smith'in savunması da anahtar. Bogdanovic'e ciddi iş düşecek.
Hayırlısı olsun, güveniyoruz.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Rakip alba olsa tribünler hiç çekilmezdi ama gerekli reaksiyon verilecektir hele ki yanlış hakem kararları olursa..

devin bogdan gibi oyunun her yönünde olan oyuncular illa ki katkı verecektirler ribaunt sayı asist savunma vb. çok takılmamak lazım birbirlerini nötürlerler. Gou yu kimle savunacaklar ??

vesely nemanja ikilisine tyus direnç gösterebilir. Sofo hucüm üretkenliğini savunmada tüketecektir hatta dezavantajlı bile olacaktırlar.

Kısalar bence seriyi etkileyecektir. Zizis ve emir den katkı alırsak zorlansakta 3-1 veya 3-2 diyorum.
İçimde tuhaf bir rahatlık var. Rehavet değilde takıma ve koça inanç olsa gerek ;)
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı exex

• Üye
zisis'i smith'e mi vericez acaba kan alsın diye  :)

bir 5 santim daha olsa kanı almakla kalmazdı :D

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
3-1 geçeceğiz bu seriyi,bırakın onlar düşünsün.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
6.5 handikap var.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5561 : 13 Nisan 2015, 08:47:40 »
Yav sene basindan beri su maclar gelse de gitsem diyordum sansima vizelere denk geliyor ya yok boyle bir aci.

Önce vizeler. Daha çok top16 lar, top8 ler hatta f4 ler olacak..

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Baharda Kuşlar Gibi (Fenerbahçe Ülker - Maccabi Tel Aviv)
« Yanıtla #5562 : 13 Nisan 2015, 09:07:33 »
Baharda Kuşlar Gibi (Fenerbahçe Ülker - Maccabi Tel Aviv) ;
http://zonebasket.com/baharda-kuslar-gibi/

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Dün Lig tv de bu maçla alakalı basketbol yorumcularının tahminleri alındı. Can Sonat haricindekiler maçın 3-1 lehimize biteceğini söylerken,  Can Sonat 3-2 lehimize tahmini yaptı. Umarım tahminler doğru çıkar.

Gerçekten zor bir seri bekliyor bizi. Serinin hiç bir maçında motivasyonumuzu düşürmememiz gerekiyor. Allah yardımcımız olsun.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Ynt: Baharda Kuşlar Gibi (Fenerbahçe Ülker - Maccabi Tel Aviv)
« Yanıtla #5564 : 13 Nisan 2015, 09:44:38 »
Baharda Kuşlar Gibi (Fenerbahçe Ülker - Maccabi Tel Aviv) ;
http://zonebasket.com/baharda-kuslar-gibi/
eline sağlık eleştirilere karşı yumuşak bir yazı bile olmuş çok daha sertte olabilirdi genel anlamda dozu çok iyiydi en önemli kısmı da  ne hissettiğini tam olarak hissettim