Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 847052 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Ligtv yayınlarında değerlendirmeleri izlediğimde Murat Murathanoğlu Fenerbahce'ye nötr duruyor.Ben mi yanlış anladım diye kaç programdır takip ediyorum ama Fenerbahce'ye yönelik hep mesafeli varsa yoksa Efes
Sıradan bir takımı anlatıyor hep bizim hakkımızda, Anadolu Efes için konuşurken çoşku taban yapıyor.
Ben mi yanlış anlıyorum arkadaşlar abartıyormuyum?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ligtv yayınlarında değerlendirmeleri izlediğimde Murat Murathanoğlu Fenerbahce'ye nötr duruyor.Ben mi yanlış anladım diye kaç programdır takip ediyorum ama Fenerbahce'ye yönelik hep mesafeli varsa yoksa Efes
Sıradan bir takımı anlatıyor hep bizim hakkımızda, Anadolu Efes için konuşurken çoşku taban yapıyor.

efes i abartmıyorlar da gs yi çok abartıyorlarr..maccabi yi yense çıkabilirdi filann vs vs...hele şükran maccabiyle ilgili aklımda kalan gs maçıydı filan dedii..yuh artık dedimmm

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul

maalesef basketbol küçük camia herkesin birbiriyle göbek bağı var..özellikle bir kaç kişi de köşebaşlarını tutmuş...menajerlik falan feşmekan..olay bu

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
http://zonebasket.com/baharda-kuslar-gibi/

Kemal reis ateş etmiş..
maccabi serisi öncesi okumak isteyenler buyursun

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk

Kemal reis ateş etmiş..
maccabi serisi öncesi okumak isteyenler buyursun

Kemal güzel yazmış, sezon başı takıma ve koça sallayanlara güzel göndermeler yapmış, ellerine sağlık :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Çok bekledik.Yeri geldi kıyısından döndük,yeri geldi TOP16 ilk yarısı bitmeden havlu attık,çok ama çok üzüldüğümüz anlar oldu.Şimdi onların acısını çıkartırcasına tat almaya bakalım.Favori biziz.Tahminim 3-1 alırız.ALLAH utandırmasın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
iskender kardeşim de duygu yüklü bi yazı yazmış
çok güzel çok duygusal bir yazı olmuş .
emeğine sağlık
http://www.altinciadam.com/2015/04/13/degerlendirme-fenerbahce-ulker-maccabi/

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5572 : 13 Nisan 2015, 13:40:11 »
Baharda Kuşlar Gibi (Fenerbahçe Ülker - Maccabi Tel Aviv) ;

Kemal burayi cok ihmal ettin.  Herkesin takimi kiyasiya elestirdigi, en kotu zamanlarda, gece gunduz demeden takimi ve Hoca'yi savundun.  Bence biraz da sefasini surmelisin. 

Eline saglik, yazi cok guzel olmus.  Bir yerde "Emir az süre aldı keşke daha fazla süre alsaydı diyebilirsiniz" demissin.  Valla ben "Goudelock tum mac kenarda otursun" bile derim ama asla oyle bir sey demem :)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #5573 : 13 Nisan 2015, 13:46:02 »
Serinin kilit adamı Emir ama abi. Özellikle Hickman'ın sakatlığı sonrası.. Koç bu yüzden 2 haftadır oynatmıyor. O yetenekleri seviyesinde oynarsa bambaşka bir seri olacak. Ki ben kendisini çok eleştirsem de Emir yetenek anlamda Euroleague'de kıyaslanacağı çok az oyuncu var.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Bir sey soracagim maclarimiz hepsi lig tvden mi yayınlanacak ntvspor verecek mi ?

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Bizim 2. ve olursa 4. maçı NTVSpor verecekmiş.
Efes'in de 1, 3 ve olursa 5. maçını.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 14:18:28 Gönderen: ObiCanKimobi »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #5576 : 13 Nisan 2015, 14:19:03 »
Serinin kilit adamı Emir ama abi. Özellikle Hickman'ın sakatlığı sonrası.. Koç bu yüzden 2 haftadır oynatmıyor. O yetenekleri seviyesinde oynarsa bambaşka bir seri olacak. Ki ben kendisini çok eleştirsem de Emir yetenek anlamda Euroleague'de kıyaslanacağı çok az oyuncu var.

Utkan, Emir'e fazla anlam yuklememek lazim.  Zamaninda gelecegin Bodiroga'si filan deniyordu.  Bunu diyenlerin Bodiroga'yi bir defa dahi izlememis oldugunu varsayiyorum.  Yetenek hususuna gelecek olursak...  Yilin belli zamanlarinda yukselise gecen bir form grafigi oluyor.  O donemlerde gercekten cok faydali ama onun disinda bizim takimin ortaya koymak istedigi oyun tarzina cok ama cok zararli bir oyuncu tipi.  Su ana kadar birkac mac disinda bize faydasi dokunacak bir Emir'i izlemedik.  Zaten belli bir hipotez ortaya koyarken, onceki gozlemlerine dayanirsin. 

Bahsettigim donemlik performans artisi bundan sonraki maclarda husule gelir mi?  Insallah!  Keske...  Ozellikle Hickman'in yoklugunda, onceden verim alamadigimiz her oyuncu kilit.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 14:20:02 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Kemal de İskender de çok güzel yazmışlar helal olsun. Kemalin Emirin hakkını vermesini ayrıca düşünmek lazım, Besim gibi Emire çöp muamelesi yapanlara gelsin bu yazı. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
Kemal de İskender de çok güzel yazmışlar helal olsun. Kemalin Emirin hakkını vermesini ayrıca düşünmek lazım, Besim gibi Emire çöp muamelesi yapanlara gelsin bu yazı. :)

Cop demedim, abi.  Copun de geri donusum ile cevreye ve ekonomiye bir katkisi oluyor.  Emir, sezonun 3/4'unde takima zarar veriyor :)  Senin de Goudelock'a cop muamelesi yapip, Emir'i begenmen cok manidar ama neyse :)
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 15:03:29 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bu arada, espri amaciyla Kemal'in yazisindan Emir ile ilgili bolume atif yapmistim ama, biraz dusununce, takim iyi giderken Emir bile olsa elestirmek yakisik degil.  Her bir oyuncumuzun eline kuvvet; insallah hep beraber bize guzel gunler gosterirler.