Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845859 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Cop demedim, abi.  Copun de geri donusum ile cevreye ve ekonomiye bir katkisi oluyor.  Emir, sezonun 3/4'unde takima zarar veriyor :)  Senin de Goudelock'a cop muamelesi yapip, Emir'i begenmen cok manidar ama neyse :)

Ben Goudelock'a asla çöp muamelesi yapmam, belki sert eleştirince öyle anlaşılmış olabilirim ondan tek istediğim daha cesur olmasıydı. Kenanda ondan da daha büyük hastalık var, korkuyor, ürküyor, tırsıyor, bomboş turnikede bile panik yapıyor. Korkaklar asla kahraman olamazlar benim dediğim budur. Cedi Osman'a baktıkça Kenan adına üzülüyorum, herkesten önce kendine yazık ediyor. Obra gibi hoca bulmuşsun daha 19 yaşındasın çık deli fişek gibi parkeye, matkap gibi delip geç kardeşim, tribünler seni başında taşır ama böyle mıymıntı oynamaya devam edersen en fazla telekom oyuncusu olabilirsin.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
gel yarın gel.
Bilmediğim için soruyorum bu Randle tehlikeli oyuncu mu?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu arada, espri amaciyla Kemal'in yazisindan Emir ile ilgili bolume atif yapmistim ama, biraz dusununce, takim iyi giderken Emir bile olsa elestirmek yakisik degil.  Her bir oyuncumuzun eline kuvvet; insallah hep beraber bize guzel gunler gosterirler. 
YA ben yazacaktım ama neyse sen kendi kendine yazmışsın.
rahat batıyor abi bize diyecektim ya ...

şu anda yazılacak yapılacak tek şey
sinerji oluşturmaktır. tarihimizin en önemli maçlarına çıkıyoruz..
her oyuncunun katkısına ihtiyacımız olacaktır.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5583 : 13 Nisan 2015, 15:41:40 »
Utkan, Emir'e fazla anlam yuklememek lazim.  Zamaninda gelecegin Bodiroga'si filan deniyordu.  Bunu diyenlerin Bodiroga'yi bir defa dahi izlememis oldugunu varsayiyorum.  Yetenek hususuna gelecek olursak...  Yilin belli zamanlarinda yukselise gecen bir form grafigi oluyor.  O donemlerde gercekten cok faydali ama onun disinda bizim takimin ortaya koymak istedigi oyun tarzina cok ama cok zararli bir oyuncu tipi.  Su ana kadar birkac mac disinda bize faydasi dokunacak bir Emir'i izlemedik.  Zaten belli bir hipotez ortaya koyarken, onceki gozlemlerine dayanirsin. 

Bahsettigim donemlik performans artisi bundan sonraki maclarda husule gelir mi?  Insallah!  Keske...  Ozellikle Hickman'in yoklugunda, onceden verim alamadigimiz her oyuncu kilit.
Obradovic'te büyük koç yapan şeylerin başında hangi oyuncuyu nerede ne zaman kullanacağını bilmek gerekiyor abi.

Emir'in mental zihniyeti yüzünden ondan bütün sezon yararlanamıyoruz. Yararlanabilsek Bodiroga'dan daha iyi oyuncu olurdu zaten.. Koç takım içerisinde onu en iyi ne zaman kullanacağını bilir. Benim düşüncem gözlemim ve duyduklarım o dönem sanki Maccabi serisi gibi olacak.

Hem eşleşmeli alan savunmasını, hem de tepe pnr ı çözebilecek yetenekte tek oyuncumuz o şuan.. (Zisis hücumda arka planda kaldığı için diyorum.)

Goudelok, Bjelica, Bogdan zaten maksimumunu sahaya koyacaktır. Koyamazlarsa zaten bambaşka ve hiç düşünmediğimiz bir seri olur. Ancak bu seviye de bir kademe daha yukarı çıkacaksak bu oyunculara bir oyuncuyu daha katmak gerek. Buna da en yakın isim Emirdir.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
YA ben yazacaktım ama neyse sen kendi kendine yazmışsın.
rahat batıyor abi bize diyecektim ya ...

şu anda yazılacak yapılacak tek şey
sinerji oluşturmaktır. tarihimizin en önemli maçlarına çıkıyoruz..
her oyuncunun katkısına ihtiyacımız olacaktır.
Emir hususundaki genel tavrim hep tutarli idi.  Iyi gunde de kotu gunde de hep tek bir cizgide yazdim.  Mac ozelinde de iyi oynadigi maclarda bunu ozellikle belirttim; ego yapmadim.  Ama dedigim gibi, saka amacli da olsa asiri elestiriden kacinmak lazim: bu kritik donemde A'dan Z'ye herkese tam destek vermeliyiz.  Sezon bitip, zamani gelince gerekli yorumlar yapilir zaten.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 15:46:48 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #5585 : 13 Nisan 2015, 15:53:08 »
Obradovic'te büyük koç yapan şeylerin başında hangi oyuncuyu nerede ne zaman kullanacağını bilmek gerekiyor abi.

Emir'in mental zihniyeti yüzünden ondan bütün sezon yararlanamıyoruz. Yararlanabilsek Bodiroga'dan daha iyi oyuncu olurdu zaten.. Koç takım içerisinde onu en iyi ne zaman kullanacağını bilir. Benim düşüncem gözlemim ve duyduklarım o dönem sanki Maccabi serisi gibi olacak.

Hem eşleşmeli alan savunmasını, hem de tepe pnr ı çözebilecek yetenekte tek oyuncumuz o şuan.. (Zisis hücumda arka planda kaldığı için diyorum.)

Goudelok, Bjelica, Bogdan zaten maksimumunu sahaya koyacaktır. Koyamazlarsa zaten bambaşka ve hiç düşünmediğimiz bir seri olur. Ancak bu seviye de bir kademe daha yukarı çıkacaksak bu oyunculara bir oyuncuyu daha katmak gerek. Buna da en yakın isim Emirdir.

Gecen sene, yanlis hatirlamiyorsam, Emir'in form artisi sezon sonuna denk gelmisti.  Bu sene de ayni sey olabilir, neden olmasin? 

Ancak bahsettigin hususlarda katilmadigim bir notka var.   Bahsettigin hususlari bu ana kadar Emir zaten iyi yapti.  Emir hususundaki esas sikinti her zaman verdikleri ile aldiklari arasindaki nisbetsizlik.  Savunmada yaptigi asiri hatalar ornegin.

Baska bir baslik altinda dedigim gibi, Kemal'den espri mahiyetinde yaptigim bir alinti idi. Emir'i tutarli bicimde genel olarak elestirdim ve iyi performanslarina da mac bazinda dikkat cektim ama bu donemde Emir veya Zoric, her kim olursa olsun, elestirileri sadece mac bazinda yapmak lazim.  Insallah, hayirlisi olur.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #5586 : 13 Nisan 2015, 15:55:06 »
Bu arada, herkesin aksine ben bu seride Goudelock'in aksayabilecegini dusunuyorum.  Savunma takimi olarak adlandirabilecegimiz takimlarin dahi tutamadigi bu oyuncuya radikal onlemler gelecektir.  Goudelock aksadiginda bizim acimizdan ne kadar menfi bir durumun olustugu acik.  O yuzden, Goudelock'a gelen radikal onlemlerin sekteye ugrattigi diger alanlarda Bogdan ve diger oyuncularin bundan istifade etmesi gerekir. 

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Tarih 14.02.2015 görünüyor,şimdi fark ettim.14.04.2015 olacaktı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abdullah sağolasın. heyecandan ne yapacağımızı şaşırdık :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
abdullah sağolasın. heyecandan ne yapacağımızı şaşırdık :)
Aynen öyle be abi,sanki vakit durdu :D

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #5590 : 13 Nisan 2015, 16:29:31 »
umarım Emir'in kilit oyuncu oldugu bir seri izlemeyiz, ne diyeyim baska lafım yok :)
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #5591 : 13 Nisan 2015, 16:42:03 »
umarım Emir'in kilit oyuncu oldugu bir seri izlemeyiz, ne diyeyim baska lafım yok :)

Emir ilk maçı kazanıp sana doğum günü hedayesi verecekmiş müdür.
...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #5592 : 13 Nisan 2015, 16:45:01 »
Emir ilk maçı kazanıp sana doğum günü hedayesi verecekmiş müdür.

Hadi insallah.
vurup geçelim sunlara
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #5593 : 13 Nisan 2015, 17:08:41 »
Çeyrek final turlama ihtimalleri ve skor tahminlerim şu şekilde;

R.Madrid - A.Efes : %90-10   -   3-0
Cska - Panathinakos : %80 -20   -  3-1
Fenerbahçe Ülker - Maccabi : %60 -40    -   3-1
Barcelona -Olympiakos : %49-51      2-3

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #5594 : 13 Nisan 2015, 18:13:19 »
Herhangi bir organizasyon varmı ? Bayrak olur T-shirt olur başka ıvır zıvır olur ? Biraz renklendirilmeli tribünler