Obradovic'te büyük koç yapan şeylerin başında hangi oyuncuyu nerede ne zaman kullanacağını bilmek gerekiyor abi.
Emir'in mental zihniyeti yüzünden ondan bütün sezon yararlanamıyoruz. Yararlanabilsek Bodiroga'dan daha iyi oyuncu olurdu zaten.. Koç takım içerisinde onu en iyi ne zaman kullanacağını bilir. Benim düşüncem gözlemim ve duyduklarım o dönem sanki Maccabi serisi gibi olacak.
Hem eşleşmeli alan savunmasını, hem de tepe pnr ı çözebilecek yetenekte tek oyuncumuz o şuan.. (Zisis hücumda arka planda kaldığı için diyorum.)
Goudelok, Bjelica, Bogdan zaten maksimumunu sahaya koyacaktır. Koyamazlarsa zaten bambaşka ve hiç düşünmediğimiz bir seri olur. Ancak bu seviye de bir kademe daha yukarı çıkacaksak bu oyunculara bir oyuncuyu daha katmak gerek. Buna da en yakın isim Emirdir.
Gecen sene, yanlis hatirlamiyorsam, Emir'in form artisi sezon sonuna denk gelmisti. Bu sene de ayni sey olabilir, neden olmasin?
Ancak bahsettigin hususlarda katilmadigim bir notka var. Bahsettigin hususlari bu ana kadar Emir zaten iyi yapti. Emir hususundaki esas sikinti her zaman verdikleri ile aldiklari arasindaki nisbetsizlik. Savunmada yaptigi asiri hatalar ornegin.
Baska bir baslik altinda dedigim gibi, Kemal'den espri mahiyetinde yaptigim bir alinti idi. Emir'i tutarli bicimde genel olarak elestirdim ve iyi performanslarina da mac bazinda dikkat cektim ama bu donemde Emir veya Zoric, her kim olursa olsun, elestirileri sadece mac bazinda yapmak lazim. Insallah, hayirlisi olur.