Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846031 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5595 : 13 Nisan 2015, 18:15:32 »
Herşeyi yapsınlar ama sarı tişört giydirmesinler.
Zaten salonun yapısı gereği yeterince rakibi boğamıyorken sarı tişörtlerle birde onları nokia arena'da oynuyormuş gibi hissettirmeyelim.
...

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #5596 : 13 Nisan 2015, 18:26:16 »
Herşeyi yapsınlar ama sarı tişört giydirmesinler.
Zaten salonun yapısı gereği yeterince rakibi boğamıyorken sarı tişörtlerle birde onları nokia arena'da oynuyormuş gibi hissettirmeyelim.

: )))) Lacivert olsun

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #5597 : 13 Nisan 2015, 19:10:59 »
: )))) Lacivert olsun

Ülker her kupa vs.seramonileri için "mutlu bir an" tişörtü bastırıyor.
Lacivert ya da formamızla uyumlu sarı-laci çubuklu tişört çıkartıp bir sinerji yaratmak zor olmasa gerek.
...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #5598 : 13 Nisan 2015, 19:11:09 »
Ben ıslık calamıyorum :D
her maca gittigimde su kornalardan alacagım diyorum olmuyor.
Bari onlardan koysalar :)
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Uyusak mı ne yapsak yaa? Vakit geçmiyor.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
« Yanıtla #5600 : 13 Nisan 2015, 20:23:07 »
Herhangi bir organizasyon varmı ? Bayrak olur T-shirt olur başka ıvır zıvır olur ? Biraz renklendirilmeli tribünler

Geçen hangi maçta yaptılar hatırlamıyorum koltuklara bayrak koydular ama herkes hava atışıyla beraber geldiği için hiç bir anlamı olmadı. Maç içinde de kimse sallamadı tabi. :)

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
25 yıldan fazladır sporu takip ederim, beni böyle mutlu eden, izlerken bu derece zevk aldığım başka takım olmadı desem abartmış olmam. Olur, olmaz ayrı konu ama her şeyin en güzelini hak ediyor bu takım. Umarım yarın da hak ettikleri galibiyeti alarak iyi başlarlar.

Oraya gidecek arkadaşlara, kardeşlere de sözüm; elinize ağzınıza sağlık şimdiden. Hak ettiği desteği vereceksiniz yarın bu TAKIMa...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #5602 : 13 Nisan 2015, 21:05:06 »
Geçen hangi maçta yaptılar hatırlamıyorum koltuklara bayrak koydular ama herkes hava atışıyla beraber geldiği için hiç bir anlamı olmadı. Maç içinde de kimse sallamadı tabi. :)

Yenildiğimiz olympiakos maçıydı o. Gayet de maç içinde kullanıldı bayraklar.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #5603 : 13 Nisan 2015, 21:07:53 »
Kornalaradan çok koyamazlar ama aralara koyabilirler dicemde çok gerçekçi olmayacak :) Koymazlar ondanda , En mantıklısı t-shirt ve bayrak ikilisi ki , bayrakta biraz yumuşak kaçar böyle bir maç için. Nişe yapsınlarda naparlarsa yapsınlar :)

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
« Yanıtla #5604 : 13 Nisan 2015, 21:11:16 »
Yenildiğimiz olympiakos maçıydı o. Gayet de maç içinde kullanıldı bayraklar.

Kullananlar olmuştur muhakkak salonda değildim ama tvden pek etkileyici bir performans gibi gelmedi bana. Şu paylaştığım linkteki bayrak boyutları farklı ama yine böyle bir ortam hatta daha fazlası bile yaratılabilir. Tabi maç başlamadan önce herkesin yerini alması lazım bunu yapmak için.

https://www.youtube.com/watch?v=cCN2J6vyERI
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 21:12:28 Gönderen: esref »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #5605 : 13 Nisan 2015, 21:11:39 »
Bayrak olayı çok pasifize bir durum sağlıyor..bence tshirt rengi ve ya forma belirleyerek gelme en mantıklısı

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
Herkese merhaba..

Forumu uzun zamandır takip ediyorum.. Ben de içimden gelen 1-2 şey söylemek istiyorum bu aşamada..
Ataşehir'de oturduğum için şanslıyım, Ülker Arena açıldığından bu yana takıma salondan destek vermeye çalışıyorum..
Son 2 yıldır da kombinem var ama sanırım forum genelinin çok fazla sempatiyle bakmadığı taraftar profilini temsil ediyorum.. :)
Play Off öncesi TBL maçlarına çok fazla gitmiyorum, gitsem de genelde kaşkol sallamak ve arasıra da takım savunmadayken rakibi ıslıklamak dışında bir katkım olmuyor..
Ama geçen seneki GS'ye karşı final serisinde, Euroleague'deki CSKA, Pana maçlarında falan boğazımı parçalarcasına bağırdığımı ve adrenalinden yerimde duramadığımı biliyorum..
Maccabi serisi de bu maçlar gibi, hatta bunların da ötesinde olacak.. Ben kendi adıma bütün bir yıl bu haftaki 2 maçı bekledim.. Umarım 5. maça gerek kalmayacak ve final four yapacağız..

Ben şimdiden maçın havasına girdim ve yarın bu saatlerde takımı destekleyenler arasında olacağım.. Umarım yolun sonu Madrid olur..

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Son 21 saat 36 dakika.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #5608 : 13 Nisan 2015, 23:28:04 »
Bayrak tisort olayindansa ben alba tribunlerinde olan su ses cikaran alet iyi is gorur.bu kadar pasifken taraftar hic olmazsa oturduklari yerden ses cikarip biraz atmosferimsi bisey olur.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Evet salonda  genel bi ambians sıkıntısı var gibi duruyo ama Ben bu maçta salona gidenlerin seyirci değil taraftar profilleriyle gideciğini düşünüyorum gencinden yaşlısına, zenginden fakirine, sahaya en yakın bloktan en tepedeki bloğa. Bu maç bambaşka bi maç ve herkes bunun farkında herkes yıllardır bugunun hayalini kuruyo. Tek korkum salonun havası acaba siyasi mesajlarla bozulur mu bi de alex acaba maça gelir mi? Umarım gelmez :) Alexci aykutcu azizci muhabbetinden değil ama konu alex olunca bölünmeye çok müsait bi tribun yapımız var.
Sonuç olarak goudelock ı bogdan ı bjelica yı geçtim curry bile gelse maccabi bizi 30ye bağlar :(
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 00:50:07 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...