Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860917 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Arkadaşlar bugün twitter'da Utkan yazmış Gou hem Oğuza hemde Bjelica'ya bişeyler  söylemiş galiba , sonrada Obra kenarda Gou iel konuşuyordu.Olay nedir ben görmedim tek gördüğüm maçın sonlarına doğru Obra bişey anlatıyordu Gou!ya.

Nazar değecek diye tırsıyorum

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Bu sezon sahamızdaki son Euroleague maçımız olsun inşallah :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bunu da kazanırsak tur garanti diyebilir miyiz?

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle tüm takıma tebrikler.11 sayı geriden gelip kazanmak ayrı bir mutlu ediyor.Kenan-Zoric-Emir benchten gelip iyi katkı verdiler.Özellikle Kenan'ın üçlüğü sonrası salondaki coşku doruk noktasına çıktı diyebilirim.Kenan'ın o baskete gerçekten çok ihtiyacı vardı.Seyirci gayet iyiydi.Vesely seyirciyi coşturmak için biçilmiş kaftan.Dün maça biraz panik havasında başladık.Büyük ihtimal 7 yıl sonra TOP8 oynadığımız için biraz baskı vardı.Kenan-Melih-Zoric-Vesely-Bogdan-Gou ilk defa bu seviyede bir maça çıktılar.Kazanmak bu açıdanda önemliydi.Emir 4 numarada gayet iyi katkı verdi.Seri öncesi 3-1 alırız demiştim,yine aynı görüşteyim.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
bunu da kazanırsak tur garanti diyebilir miyiz?
Ben derim

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
İlk maçtan farklı bir maç izleyeceğimiz kesin. İlk maçta oyuncularımızda aşırı heyecan vardı, şimdi nispeten daha rahat olacaklardır. Ayrıca ilk maçta 11 sayıdan maçı çevirmiş olmak bizim açımızdan ekstra avantaj olurken, rakip için dezavantaj olacaktır. Geriye düştüğümüz anlarda bile maçı çevireceğimiz inancı olurken, rakipte yine yakalanır mıyız korkusu olacaktır.

İlk maçta Gou ve Bogdan'ın skor katkısı vermemesine rağmen kazanmış olmak büyük avantaj oldu. Bu maçta tahmin ediyorum onlar da bir şekilde skor katkısı yapacaktır. Ayrıca Pargo'nun da dünkü gibi bir performans göstermesi çok zor. Umarım her şey yolunda gider ve 2-0 ile İsrail'e gideriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hiçbirşeyin garantisi yok..Tek 1 maç 2 dakıka akıl tutulması herşeyi mahvedebilir.Çok dikkatli olmak şart..

Şimdi sevinip abartıyoruz bence...

Hangimiz fark 11 ken Zoriç ve Kenan girdiğinde '' Eyvah gidiyor maç demedik?''
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
BEYLER BURADA ÇOK GİZLİ BİR BİLGİ PAYLAŞIYORUM:
FENER TERSTEN SAPLAR ONA GÖRE
[/img]

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bu arada 11 sayı geri düşüp 4 kısa ve Zoric ile Avrupa şampiyonunu mat edecek kaç hoca var acasa bizim komislyoncunun dışında ;D ;D ;D

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
uçak bileti su adna git gel 750 tl den aşağı bulamazsin..
pasaport varmi yoksa ona da para lazim
vize için  500 tl civarı lazim
otel hostel de kalırsın 400 tl ye ayarlarsin
final 4 bilet bilemiyorum
Orda ne harcarsin senin bilecegin is kardeşim

200 lira falan da yemek tutar

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Neyse, fazla havalanmamak lazim.  Daha yapacak cok is var.  Goudelock ve Bogdan beklenen katkiyi yapamamalarina ragmen, bu muhim maci kazanmak cok onemliydi.  Bundan daha az katki verme durumlari olmadigi icin gelecek maclar icin umut vaat ediyor.  Bizim iki yildiz ne kadar kotu ise Pargo da o kadar iyi idi (ilk yarida).  Benzer bir performansi tekrar ortaya koyabilmesi mumkun olmayacaktir.  Zaten dengede giden maclari almasini daha iyi kotariyoruz.  Kotu haber ise, Devin Smith de maca tam manasiyla giremedi.  Gelecek maclarda sikinti cikaracaktir. 

Şu adamı bu kadar büyütmeyin be abi...teke tek oynayamaz penetre edemez köşede kamp kurup atmasına izin verirsen atar tabi..normali dün gecekiydi zaten

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Maçla ilgili bir kaç tespit yapmak isterim

Devin smith in 4 numara oynayacağını sanırım tahmin edemedik bir affaladık onlarda stratejilerini yarı sahayı hızlı geçip potaya gitmek üzerine kurmuşlar

Faul yapılan pozisyonlarda rahat sayı bulamadılar

Koçun oğuz u sofo varken pasör olarak kullanma düşüncesi vardı pek verimli olmadı.

zaten herkesin gördüğü üzere 4 kısaya döndüğümüz an maçı çevirdik

emirin 5 top çalması kırılma noktası

Zoriç in verdiği performans mutlu edici

Zisis den yine memnun değilim . Ne beklediğim soranlar için ohayon performansı benim için yeterli

Koçun Vesely Bjelica ikilisini maç sonuna dinlendirip getirmesi maç sonu krizini önlendi

Obradovic i tebrik etmekten başka diyecek bişi yok.

Allah getirenden razı olsun

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

200 lira falan da yemek tutar

Öğrenciye göre değil sen tvden seyret kardeşim. Yazık onca paraya.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Öğrenciye göre değil sen tvden seyret kardeşim. Yazık onca paraya.

aslında tam öğrenciye göre şehir madrid konaklaması yemesi ama euro çok değer kazandığı için Tl karşısında bize pahalı...Yoksa avrupalılar için ideal kalacak yemek ve yol işini günlük 60 euroya hallerdersin

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ya yazmiyim diyorum ama dayanamiyorum
ohayon top 16 istatistikleri ile Zisis top 16 istatistikleri aynı..