Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860936 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Ya yazmiyim diyorum ama dayanamiyorum
ohayon top 16 istatistikleri ile Zisis top 16 istatistikleri aynı..

abi ohayon istatistikleri yapıp gou gibi bir oyuncuyu sahadan silerse savunmada top aldırmazsa  ceza şutlarını sokarsa benim için yeterli çünkü anladığım kadarıyla obradovic bunu istiyor. isim önemli değil rol olarak söyledim . bu nikos olmuş yogev olmuş problem değil

dünkü izlediğim ohayon performansı beni memnun eder

he dersiniz ki sen kimsin yunan milli takım guardını beğenmiyosun  oayrı tabii :)

zisis i beğenenler vardır saygı duyarım dün ilk çeyrek dışında olumlu görünen görünmeyen hiç bir şey yok tu  ki obranın da memnun olduğunu sanmıyorum gou ya 35:44 dk - bogdan a  33:10 süre vermiş

zisis 2 guardımız olmadığı halde 18 dk süre verdi ve 2. yarıya melih le başladı.

« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 16:43:31 Gönderen: serkan330 »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Yanlız dün Zisis'in az süre almasının nedeni kötü oynaması değil maç içinde sakatlık yaşaması.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 16:52:32 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Zisis gibi topçun olsun :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
abi ohayon istatistikleri yapıp gou gibi bir oyuncuyu sahadan silerse savunmada top aldırmazsa  ceza şutlarını sokarsa benim için yeterli çünkü anladığım kadarıyla obradovic bunu istiyor. isim önemli değil rol olarak söyledim . bu nikos olmuş yogev olmuş problem değil

dünkü izlediğim ohayon performansı beni memnun eder

he dersiniz ki sen kimsin yunan milli takım guardını beğenmiyosun  oayrı tabii :)

zisis i beğenenler vardır saygı duyarım dün ilk çeyrek dışında olumlu görünen görünmeyen hiç bir şey yok tu  ki obranın da memnun olduğunu sanmıyorum gou ya 35:44 dk - bogdan a  33:10 süre vermiş

zisis 2 guardımız olmadığı halde 18 dk süre verdi ve 2. yarıya melih le başladı.

Cem'e ve Serkan'a hem katildigim hem de katilmadigim noktalar var.  Ohayon'in savunma performansini abartmamak lazim.  Goudelock'in saga vurmasina, surekli yardima gelen uzunlarla engel oldu.  Tum oyunculardaki gerginlik Goudelock'ta da vardi.  Ciddi bir rol almak isteyip alamayinca, morali bozuldu.  Neredeyse 3. ceyregin sonuna kadar rakibin savunma kurgusunu cozemedik.  Bunun da etkisi var. 

Ote yandan, dunku mac ozelindeki Ohayon'in ceza sutlari cok etkiliydi.  Zisis'in bu turden bir sut tehdidinin olmasi elzemoglu elzem... 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Serkan
takıntılı olmak çok kötü birşey

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ya maccabi takımı oyun planı ayva
bizimki elma...
oyuncuları farklı takımlar daki performansina göre yorumlamak komik. Ohayon  %31 ile 3 lük atan adam. Dün beklenti üzeri iyi attı.
Sonuçta galip geldik.
hala o sindi bu sinmedi gou kötü bogdan acemi cem yavsak filan bunlari konuşmak akıllara zarar bi durum

Çevrimdışı ktt

• Üye
  • Yer: istanbul
    • @keremtat
Ekleme yapim  zisis  dün sakat  sakat  oynadı  az süre  alması  bundan  sanırım  ki hiç umrumda değil  reis kimi  ne kadar  oynatiyorsa  en iyisini  o bilir  benim bilecegim  ne kadar  bagardim  daha çok bagarabilirmiydim  yanimdaki  etrafimdaki kaç kişiye  gaz verdim benim  görevim  bu bu saatten  sonra eleştiri  yapana güler  geçerim  şu forumda  şu an 2. Maç  için  nasıl  bir organizasyon yapabiliriz  3.maca  gidebilme şartlarını  zorlayacaklar  kimler  falan tarzı  konuşmalar olmalı  bence  şu an  son olarakta  reis  maç sonunu  zisis le oynadı.

Çevrimdışı legend-damir

• Üye
  • Yer: istanbul
Bu takımdan kimseyi belli bir süre eleştirmeyelim, gurur duyalım, keyif alalım...
Daha dün gördük maçı bize kimler döndürdü. Sene başından beri eleştirilen adamlar hatta onu geçtim bir kaç sayfa önceye baktığımızda bile eleştirilen adamlar... Böyle bir hava, inanılmaz bir koç ve onun yarattığı takım yakalamışız bakalım keyfimize gidelim Madrid'e :)

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
ilk maçta kenan zoric emir ile maç esnasında kazandıran hamleyi yapan obra reis bu sürede gou veya bogdanın üzerindeki savunmayı kıracak hamleleri de yapacaktır.
Maccabinin kozları belli bu maç sofo ve smith devreye girebilir ama bence serinin kırılma anı ilk maçtı.

Maccabinin bu maçta da bizi kitleyebileceğini düşünmüyorum. Biz rehavete girmesek tabi ki;)
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı exex

• Üye
Kenan da %50 ile 3 lük attı ayrıcada Pargo yu durdurdu  :D :D   maç özelinde elbette olacaktır böyle yerlerde , diğer maçta çıkar Zisis ile Serhat 3 lük sokar , savunma yapar. Burada önemli olan maçın sonucu ...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
25 dakikada adapte olduk buraları oynama muhabbetine perşembe ölümüne oynarlar diyordum ama onların amacı ilk maçı almakmış şimdi moralleride düştü düşündükleri olmadı yine asılacaklardır ilk yarı saçmalamazsak daha kolay olur
kısaca öttürürüz

Çevrimdışı Besim

• Üye
Ya arkadaslar, hemen aforoz etmeyelim.  Benim Zisis'ten beklentim bu yondedir demis.  Hakli oldugu noktalar var.  Araya ufak bir not olarak ilistirmis.  Yoksa, bu galibiyetin ardindan bugun tum dunyaya toz pembe bakmayan bir Fenerbahceli olabilir mi? 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Her mac, iki takim arasindaki kimyasal reaksiyon gibidir.  Girdiye gore belli bir cikti vardir.  Bu girdilerin ne oldugunu belirleyen tonla unsur var ama temel unsurlardan biri de eldeki kadro ile karsi tarafin kadro yapisina ve oyun tarzina gore reaksiyon vermek.  Obradovic, Maccabi'nin pektabii onceki maclardaki durumunu calismistir ama bu ilk macin ardindan esas bize karsi olan reaksiyonunu gordu.  Bu muhim.  Bir terzi gibi, uzerimize cok daha iyi oturacak bir elbise dikecektir bundan sonra. 

Twitter'da bakiyorum, Goudelock'a gelen ikili yardimlar sayesinde bir kisi eksik takima karsi hucum ettik diyorlar.  Bu tamamen yanlis.  Goudelock'a gelen ikili yardimlarda, onun pas verdigi uzunlar, topu hic efektif yonlendiremedi.  Bence bir sonraki macin kilit unsuru, Goudelock'a gelen ikili yardimlarda, topu ne sekilde yonlendirecegimiz olur. 
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 21:25:54 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
bu kez sıra bogdanovic ve goudelockta. ikisi alırlar maçı

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Her mac, iki takim arasindaki kimyasal reaksiyon gibidir.  Girdiye gore belli bir cikti vardir.  Bu girdilerin ne oldugunu belirleyen tonla unsur var ama temel unsurlardan biri de eldeki kadro ile karsi tarafin kadro yapisina ve oyun tarzina gore reaksiyon vermek.  Obradovic, Maccabi'nin pektabii onceki maclardaki durumunu calismistir ama bu ilk macin ardindan esas bize karsi olan reaksiyonunu gordu.  Bu muhim.  Bir terzi gibi, uzerimize cok daha iyi oturacak bir elbise dikecektir bundan sonra. 

Twitter'da bakiyorum, Goudelock'a gelen ikili yardimlar sayesinde bir kisi eksik takima karsi hucum ettik diyorlar.  Bu tamamen yanlis.  Goudelock'a gelen ikili yardimlarda, onun pas verdigi uzunlar, topu hic efektif yonlendiremedi.  Bence bir sonraki macin kilit unsuru, Goudelock'a gelen ikili yardimlarda, topu ne sekilde yonlendirecegimiz olur. 
Pasör uzun olmadan o topları yönlendirmezsin abi. Ya da çok elit bir pasörün olacak. Top-16'da o sorunu Oğuz ile çözdük. Ama Oğuz'un oyunda başka defoları olduğu için onu da bu seride sürekli kullanamıyoruz.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.