Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861301 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
bana da daha rahat alırız gibime geliyor ama salondaki ilk maçtaki atmosfer kaybolmamalı..

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Teknik analizda yetersizsin kardeşimkl kusura bakma
öngörün dahi yok

bir an whatsappda olduğumuzu ve bir araba lafı yapıştırdığımı düşün ve rahatla :D

iyi forumlar
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

bir an whatsappda olduğumuzu ve bir araba lafı yapıştırdığımı düşün ve rahatla :D

iyi forumlar
Çok rahatladım
Allah razı olsun

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Okan haklı...Katılıyorum uzun zaman sonra ilk defa.. LOL.. aHAHaa

Yalnız Vesely nin oyun çizgisi itibari ile ne yapacağını kestirmek zor çünkü belli bir düzeyi yok..Yani Zoriç gibi Pnr oynar yada ne bileyim Yuzu dönük orta mesafesi var sadece Falan diyemiyorsun.Zaten attığı basketlerin yüzde 80 i iyi hazırlanmış Atlet adamların yapacağı Pnr lar yada tamamen Hayvansal atletizminden kaynaklı Tip inler..Bazen çok nadir Sırtı dönük hook shot lar atar..

Vesely faul sorunu yaşamazsa belki sırtı dönük tutarsında patlayıcılığına yapacak bir çare yok gibi..

Nemanja da öyle..Sayı atmıyor guard gibi oyun yönlendirip pasörlük yapıyor..Yani onu da durdurabilmek kolay değil..

Lakin Vesely e daha fazla kapanacaklardır içeride..O zaman da 2 li oyunları daha püskürterek değil de fazla Show up yapmadan oynayacaklar demektir mesafeyi uzatmayacaklar Gou-Bogdan ve Zisis e iş düşer o zamanda
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Aforoz etmek ne demek besim ?
Bizim gibi cahilleri aydinlatirmisin

"Birlik ve beraberlige ihtiyac duydugumuz su gunlerde" polemige girmiyorum :) 

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Savunmada uzunlara (Vesely Bjelica) yoğunlaşırlarsa açık ve net söylüyorum Gou'nun gazabına uğrarlar..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Herkesin içi rahat olsun kayarız.
Bugun Gou'nun maçı yazıyorum buraya..

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Herkesin içi rahat olsun kayarız.
Bugun Gou'nun maçı yazıyorum buraya..

Bana da öle geliyor +20 sanki

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
yarım fark olsun bizim olsun koyup geçelim ondan sonra maccabi dallamaları düşünsün

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
http://zonebasket.com/bir-taraftar-gozu-ile-fenerbahce-basketbolu-bolum-2/

Buyurun ne zamandır bekliyorduk
mac öncesi biraz keyif  biraz  hüzün biraz motivasyon

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Atmosfer ilk maç gibi, hatta daha bile iyi olur inşallah. Kısılan sesler düzelmiş midir :)

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
İlk maç uzunlarımızı savunamadılar. Bu maç pota altını kalabalık tutarlar ve Goudelock 20 sayı atar rahat olalım :D

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Savunmada uzunlara (Vesely Bjelica) yoğunlaşırlarsa açık ve net söylüyorum Gou'nun gazabına uğrarlar..
böyle bir durumda oluşabilecek diğer bir senaryo ilk maçtan daha çabuk faul problemine girmeleri olacaktır umarım öyle bir tercih yaparlar

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ben bu rahatlık işini de anlayamıyorum, diğer birçok şey gibi. Takım az sendelese "bizden cacık olmaz", iyi oynayıp kazanması gereken maçı kazansa "kayar geçeriz". Bizim niye hiç ortamız yok? Top8 oynuyoruz yahu, "kayar geçeriz" nasıl bir rahatlıktan kaynaklı öz güvendir, biri bana izah etsin lütfen.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Atmosfer ilk maç gibi, hatta daha bile iyi olur inşallah. Kısılan sesler düzelmiş midir :)

benim sesim hala yerine gelmedi :D