Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859424 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5910 : 17 Nisan 2015, 17:31:01 »
Besim, ihmal etmek değil, kırıcı olmamak için fazla yazmıyorum.

Ancak Final Four yaparsak, ki yapacağımıza inanıyorum, Utkan'a da söyledim ben o GS maçı dahil olmak üzere yazılanları tek tek hatırlatacağım. Bizde zaman zaman takımı ve koçu eleştirdik. Zaman zaman umutsuzluğa kapıldığımız anlar oldu. Ama hiçbir zaman olmadık ithamlarda bulunmadık.

Zoc'a Mahmuti muamelesi yapıldığını, Zoric'e eleştiri sınırlarını aşarak tipinden tutun da başka türlü hakaretler yağdırıldığını, Kenan'a olmadık laflar söylendiğini, takıma karaktersiz dendiğini unutmadık, unutmamız da mümkün değil.

Ben bu kadar sövdüğüm takımın başarısıyla gururlanmazdım, hele bazı oyuncular için övgünün kralını hiç yapmazdım, biraz susardım.

29 Nisan sabahi "yeni" bir foruma uyaniyor olabiliriz.  Final Four arefesinde, forumun gecmisi ile hesaplasacagini dusunuyorum.  Ben Kemal'in yazdiklarinin alt metninde bunu sezinledim :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Bir zamanlar Pao, Oly, Barca, Real, Cska, Siena gibi takımların f4 öncesi maçlarına bakar birgün bizde bu seviyeleri zorlayabilir miyiz(figüran olmadan) diye düşünürdüm.
Belki ilk sene olmadı ama doğru koç, imkanlar dahilinde doğru yapılanma, Zisis gibi fırsat transferleriyle o seviyelere ulaştık.
Rakibin Maccabi olduğu belli olduktan sonra, seri nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın bu takımla gurur duyuyorum, serinin kazanılmasını büyük başarı kaybedilmesini ise hanemize tecrübe olarak + yazması olarak görürüm demiştim.
Şimdi faynıl foro'ya 1 galibiyet uzaklıktayız.

Henüz seri 2-0 ve ele geçen bişey olmadığından savaş baltalarını çıkaran dostları "şimdilik" sükunete davet ediyorum.
Naçizane tavsiyem pazartesiye kadar 2-0'ın sefasını sürün.
Pazartesinden sonra sizler geçmiş defterleri açın, benim gibi etliye sütlüye karışmayan dostlarda çay çekirdek eşliğinde sayfalar sürecek tartışmalarınızı okuyalım derim.

Saygılar sevgiler...
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5912 : 17 Nisan 2015, 17:38:35 »
Çok büyük bir aksilik olmazsa Madrid'te 4 finalde yer alacağız insallah. Biletlere baktığımızda tüm biletlerin satıldığı gözüküyor. Eğer finallere katılmaya hak kazanırsak fenerbahçe kontejyanı ile yeni bilet satışı olacak mı ve bilet fıyatları cıkan biletler gibi 500euro civarında mı olacak  bilen var mı?

valla final four için maccabi taraftarının fenerbahçelilerden çok bilet aldığı söyleniyor. kesin rakamı bilmiyorum ama son 4 takım belli olduktan sonra bilet tablosu bayağı değişir

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ortada muhteşem bir tablo varken, bu başarının hep beraber tadını çıkarmak varken birbirimize giydirmek son derece gereksiz bence su an. İlk macın son 15 dksi ile ikinci macın ilk 15 dksinda 30 dk icinde Maccabi'ye 40 sayı fark attı bu takım. Keyfini çıkaralım. Madride 1 mac kaldi :)
şaka değil ama ben nazımın geçtiği herkese laf sokmayı çok seviyorum :)
bu konuda ciddiyim.. hatam varsa affolsun.. ama seviyorum işte :)
tabiki tadını çıkartalım keyiflenelim...
takıma güvenelim gurur duyalım
yıllarca buraları görmek için bekledik sonu Madrid olsun....

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Muhteşem bir mac çıkardık.. İlk yari mac bitmişti. Guy Goodes un röportajlarda yüzünden düşen bin parçaydı.

Semih ve Kenan i ayrıca kutluyorum... Boyle devam ederler umarım.

O şunu demiş bu bunu demiş bırakalım Obradovic cevabi verdi zaten.

F4 ün keyfini sürelim.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #5915 : 17 Nisan 2015, 18:51:49 »
valla final four için maccabi taraftarının fenerbahçelilerden çok bilet aldığı söyleniyor. kesin rakamı bilmiyorum ama son 4 takım belli olduktan sonra bilet tablosu bayağı değişir

Maccabililerden ellerinde patlayan ( inşallah ) biletleri ucuz fiyata kapmak daha mantıklı olabilir bu arada :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Selamün aleyküm ahali...

İncil'de bir hikaye vardır, çoğunuz bilirsiniz muhtemelen...

Hz. İsa'ya zina yapmış bi kadın getirirler.
Taşlayım, recm edelim, bilmem n'apalım derler...
İsa da "Peki, ilk taşı günahsız olanınız atsın" der hani...

Beyler bakınız, bu forumda şu an başarıyı sahiplenen pek çok kişi zamanında;

PG lazım değil.
Hickman, Avrupa Birliği ve Balkanların en iyi oyun kurucularından biri.
Kenan'a güvenelim, PG almayalım.
Vesely, Raskovic'in oyuncusu olduğu için alındı, yanlış transfer.
Vesely tüm hücum düzenlerinin içine ediyor.
Obra formsuz.
Obradovic, Itoudis gibi bir yardımcıyı arıyor.
Obradovic çok fazla switch yaptırıyor, switchleri azaltması lazım.
Obradovic savunmada çok fazla yardım kullanıyor, yardımları azaltması lazım.
Bizim için Olympiacos ve CSKA hedef rakipler değil, bu maçlar hedef maçlar değil.

gibisinden cümleler kurdu...

Bakın şu an forumda başarıyı sahiplenen arkadaşlardan bahsediyorum.
Aynaya bakalım ilk önce...
Başkalarını yererken, kendi söylediklerimizi de hatırlayalım en azından.
Masum değiliz hiçbirimiz...

Hürmetler...
paşam takımına looser diyen sen değilmiydin

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
paşam takımına looser diyen sen değilmiydin

Paşam türü hitapları kenara bırakalım, konu forum adabı içerisinde aşağılayıcı ifadeler kullanmak ise emin ol benimle baş edemezsin.

Loser da dedim; Vesely, Raskovic'in oyuncusu olduğu için alındı da dedim; bir sürü transfer yaptık ama PG almadık, takıma 2 numara doldurduk da dedim; Top 16 öncesi PG almamak takımın potansiyeline ihanettir de dedim; CSKA ve Olympiacos maçlarından sonra "CSKA ve Olympiacos bizim rakibimiz değil" diyenlere cevaben bu "2 takıma karşı 0-4 ile gruptan çıkarsak rezillik ve kepazelik olur" da dedim...

Sonra?
Hangisi yanlış?
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 19:54:37 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Paşam türü hitapları kenara bırakalım, konu forum adabı içerisinde aşağılayıcı ifadeler kullanmak ise emin ol benimle baş edemezsin.

Loser da dedim; Vesely, Raskovic'in oyuncusu olduğu için alındı da dedim; bir sürü transfer yaptık ama PG almadık, takıma 2 numara doldurduk da dedim; Top 16 öncesi PG almamak takımın potansiyeline ihanettir de dedim; CSKA ve Olympiacos maçlarından sonra "CSKA ve Olympiacos bizim rakibimiz değil" diyenlere cevaben bu 2 takıma karşı 0-4 ile gruptan çıkarsak rezillik ve kepazelik olur da dedim...

Sonra?
Hangisi yanlış?
aşağılamak için yazmadım ama herkese masum değiliz demek kendini aklamaktan öteye gitmez burda en kötü anlarda aklı başında yazan insanlar vardı sen yazmadın diye onlara günah yükleyemezsin

Çevrimdışı south

• Üye
Bence bu takımı bu kadar iyi yapan şey oyuncuların güzel insanlar olması,iş ahlakına sahip  olmaları ve birbirlerine olan sevgileri,saygıları.Bu sene aldığımız adamlar özellikle takıma çok büyük bi beraberlik getirdiler.Maçı izlerken oyuncuların birbirine olan inancını görüyosun bu adamlar birbirini seviyor diyosun ve bunu başka takım maçlarında göremiyorsun.Beni her şeyden çok bunu görmek mutlu ediyor.Bu adamları bir araya getiren başta Obradovic olmak üzere herkesten Allah razı olsun.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
aşağılamak için yazmadım ama herkese masum değiliz demek kendini aklamaktan öteye gitmez burda en kötü anlarda aklı başında yazan insanlar vardı sen yazmadın diye onlara günah yükleyemezsin

kendimi aklamaya çalıştığımı nerden çıkardın?
hangi konularda aklı başında yazmadığımı nerden biliyorsun?

konuya pek vakıf değilsin, kenarda kal istersen.
umut ile besim gelir birazdan, birayla fıstığını alıp oku sadece...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
aslında paşam tabirini kullanırken rahatsız olmanı istedim çünkü looser lafın beni çok rahatsız etti işin aslı o lafı ederek fenerbahçe sevdalılarına hakaret ettin ama umut demişti sanırım  "kendi sitesine burada yazdıklarını yazamayan" birine laf söylemem yanlış, bir konuda haklısın kenarda kalmam daha iyi çünkü dediğin gibi gerçekten zevk alıyorum sana ayarı verdiklerinde
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 20:34:14 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
aslında paşam tabirini kullanırken rahatsız olmanı istedim çünkü looser lafın beni çok rahatsız etti işin aslı o lafı ederek fenerbahçe sevdalılarına hakaret ettin ama umut demişti sanırım  "kendi sitesine burada yazdıklarını yazamayan" birine laf söylemem yanlış bir konuda haklısın kenarda kalmam daha iyi çünkü dediğin gibi gerçekten zevk alıyorum sana ayarı verdiklerinde

arkadaşım kızmıyorum. konuya vakıf değilsin. gördüğün 1-2 dialog üzerinden hem yazıp hem oynuyorsun. tamamen basmakalıplar üzerinden yargıya varıp, yorum yapman komik oluyor. bekle gelsin besim ile umut, otur izle sadece. konuya müdahil olmak istediğin noktalar olursa o zaman ol. hayalindeki şeylerin muhabbetini yapmayalım durduk yere.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Efes karşısındaki madrid i gördükten sonra artık onlardan da korkmuyorum

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
şaka değil ama ben nazımın geçtiği herkese laf sokmayı çok seviyorum :)
bu konuda ciddiyim.. hatam varsa affolsun.. ama seviyorum işte :)
tabiki tadını çıkartalım keyiflenelim...
takıma güvenelim gurur duyalım
yıllarca buraları görmek için bekledik sonu Madrid olsun....
Yok takılmak iyidir. Ortamı yumuşatır :)
Ben gereksiz kavgaları demek istedim. Gerci konuştuk senle. Niyet önemli. Eleştiri dunyanın her tarafında, her spor branşında, her takım icin olur. Önemli olan yapıcı olanla art niyetlileri ayırmak. Orda da herkesi duzeltemezsin be Cem. Klavye basına gecen her turlu hakka sahip görüyor kendini. Sallamamak en iyisi. Bosa zaman kaybı çünkü.