Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 92643 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Öyledir diye tahmin ediyorum abi :) Rakip kim olursa olsun bu sürekli yenen boş 3lükler bazen çıldırtıyor beni.Sonra da rakip ne attıysa girdi diyoruz,ben 1 senedir basket oynamıyordum,bir oynayım dedim,biraz alışınca ben bile sokuyorum,bu adamlar sabah akşam antreman yapıyor,boş 3lükleri tabiki atacaklar.Hickman inanılmaz zaaf yarattı ilk yarıda hem hücum hem savunmada.
o 3lükleri yemesek 25 sayıda kalırdı rakip . böyle bir dünya var mı ? :)
yardım savunmasının da bokunu çıkarttık bazen de yanlış yaptık.  ee bunlar doğal değil mi güzel kardeşim. savunma ritmi oturması hücum gibi zaman alır diye düşünüyorum ama tabiki sahada iyi şeyler gibi kötü ve yanlış şeylerde yapıyoruz.

hmetin

• Ziyaretçi
Manuel kanal ekleyin. Ben de öyle yaptım, izliyorum DSmart'ta.

Frekans: http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?q=A+SPOR+HD

Hoca sagol Allah razı olsun.Su anda hallettim.2. yarıyı sayende daha rahat seyredicem.Tesekkur ederim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Nazar değmesin ama CAn'ın verdiği katkı da önemliydi diye düşünüyorum. tabiki halen tedirgin KSK de oynmak ile burada oynamak fark ediyor
Melih kendine güveniyor ama bunun için 1 sene geçti Can ve diğer türk oyuncularda daha dik durmalılar.
Bogdan bile alışma evresinde
ama BJelica uyuyor üzülüyorum :( 8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gou-Rİcky  Emir-VEsely -Oğuz ile başıyoruz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Oğuz dan VEysele güzel asist 42 35

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
offf Emir den muazzam asis Oğuz 44 38

fbkolik

• Ziyaretçi
o 3lükleri yemesek 25 sayıda kalırdı rakip . böyle bir dünya var mı ? :)
yardım savunmasının da bokunu çıkarttık bazen de yanlış yaptık.  ee bunlar doğal değil mi güzel kardeşim. savunma ritmi oturması hücum gibi zaman alır diye düşünüyorum ama tabiki sahada iyi şeyler gibi kötü ve yanlış şeylerde yapıyoruz.
Tabiki 3lük yiyelim Cem abi,ama rakip yeteneğiyle yiyelim,yeteneği varsa el üstü atsınlar :) Ama sürekli boş yiyoruz,benim canımı sıkan durum bu.Özellikle Ted'in 1 saniyesi kalmıştı,Hickman dünyanın en gereksiz yardımını yapıp 3lük yedirdi bize,işte orada çıldırdım açıkçası :( İşte bu gereksiz yardım bence bir oyuncunun sadece savunma yeteneğini değil,oyun zekasını da gösteriyor,benim endişem bu.Bir de yine top kayıplarımız çok fazla,8 top kaybı yapmışız yine.

Hickman'da yine sıvamaya devam ediyor 2. yarıda.Hicman ve Goudelock'un birlikte oynadığı her dakika hatta her saniye bana göre bizim açımızdan felaket olur.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
48 41 öndeyiz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bogdan çok iyi ikili oyun oynadı Oğuza faul yaptılar . 2 serbest atış kullanacak.
50 41
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2014, 21:06:37 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bjelica'ya 1 hafta daha izin verilsin.. Gitsin kafasını boşaltsın gelsin..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bjelica Oğuz çok iyi ikili oyun oynadık . yine faul yaptılar
52 41 ..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bjelica'ya 1 hafta daha izin verilsin.. Gitsin kafasını boşaltsın gelsin..

utkan senin yanına alayım geleyim bende 1 hafta izin yapayım
ne dersin?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

fbkolik

• Ziyaretçi
Bir yerde okuduğum  yorumda Goudelock'un pas tuşu bozuktur diye bir yorum görmüştüm.Mükemmel bir tespit yapmış bu yorumu yazan.