Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 92642 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
offfffffffff BOgdan VEseyl Alley ooppp
32 26

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gou dan gereksiz yardım geldi
32 29

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gou dan damla geldi 34 29

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
oğuz un ters eşleşmesini Bogdan çok güzel değerlendirdi
oğuz 2 serbest atış kullanacak . faul sonrası Oğuz/ zoriç değişiklikği olacak

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hocam Smartta cıkmıyor.

Manuel kanal ekleyin. Ben de öyle yaptım, izliyorum DSmart'ta.

Frekans: http://uydu.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?q=A+SPOR+HD

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
35 32 .Berent 3lük geldi .
Obra mola aldı..
Rİcky ye savunma hatası yüzünden hafif bir tecavüzde bulundu :)

fbkolik

• Ziyaretçi
Arkadaş bu zaman zaman gereksiz,zaman zaman erken yardım yüzünden tarihimiz boyunca yemediğimiz 3lüğü 2 senede yedik,şaka gibi.Hickman hem savunma hem de hücumda facia oynuyor, şutları potaya zor değiyor.Obradovic'i çıldırttı,molada Hickman'ı dövecek zannettim.oyun kurucu yapılıp yapılmayacağı ve yapılırsa kimin transfer edileceği kaderimizi belirleyecek.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
mola sonrası iyi savunma yaptık . 24 saniye kullanamadılar.
son 1.28 saniye hucüm ediyoruz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Arkadaş bu zaman zaman gereksiz,zaman zaman erken yardım yüzünden tarihimiz boyunca yemediğimiz 3lüğü 2 senede yedik,şaka gibi.Hickman hem savunma hem de hücumda facia oynuyor, şutları potaya zor değiyor.Obradovic'i çıldırttı,molada Hickman'ı dövecek zannettim.oyun kurucu yapılıp yapılmayacağı ve yapılırsa kimin transfer edileceği kaderimizi belirleyecek.
tarihini nereden biliyorsun yahu 8)
Volakn abi anlatsın sana tarihi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
35 34 gerideyiz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
37 34 .Emir ZOriç gzel bir ikili oyun oynadık.
29 saniye TEd mola aldı..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Emir asist BOgdan ilk yarı sonunda Buzzer yolladı ( 3 lük )
40 35 . ndeeyiz.
ilk çeyrek yatığımız kötü savunma sonrası ikinci çeyrek daha iyi savunma yaptık

fbkolik

• Ziyaretçi
tarihini nereden biliyorsun yahu 8)
Volakn abi anlatsın sana tarihi :)
Öyledir diye tahmin ediyorum abi :) Rakip kim olursa olsun bu sürekli yenen boş 3lükler bazen çıldırtıyor beni.Sonra da rakip ne attıysa girdi diyoruz,ben 1 senedir basket oynamıyordum,bir oynayım dedim,biraz alışınca ben bile sokuyorum,bu adamlar sabah akşam antreman yapıyor,boş 3lükleri tabiki atacaklar.Hickman inanılmaz zaaf yarattı ilk yarıda hem hücum hem savunmada.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Ilk yaridaki sikintilarimiz:

*Savunma ve hucumda zamanlama hatalari. Hucumda uzunlar perde yapmasi gerekirken gec kaliyor mesela, veya perdeden cikan sutorler gec kaliyor vs. Savunmada ise yardim rotasyonlarinda hala bazi sikintilar var ama birebirde gecilmedigimiz surece gecen seneye gore iyiyiz. Bunlar sezon ilerledikce ve oyuncular birbirine alistikca cozulmesi gorece kolay sorunlar.

*Birebirde kotu savunma. Bunun sene basi olmasi ve fiziksel antrenmanlar nedeniyle oyuncularin tepkilerinin yavas olmasina bir derece baglayabiliriz ama oyuncularin daha cok calismasi lazim, Melih'in gosterdigi gelisim ortada.

*Verdigimiz hucum ribauntlari. Hemen her mac bu oluyor. Belli oyunculari suclamak biraz haksizlik cunku bence savunma gibi savunma ribauntlari da takim isi, hatta ribaunt almadan savunma bitmiyor bazi maclar sikca gordugumuz gibi.

Artilar ne derseniz, yukaridaki eksileri kabul edilir duzeye cekersek takim guzel olacak. Dogru seyleri yapmaya calisiyor hucumda.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon