"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
belki yeni Türkiyenin yeni Billups'ı da bizimle muhatab olur bir ümit
Affımı istiyorum mecburen :/Yalnız Sakarya'da kılınıza zarar vermeye kalkan adamı Sapanca'ya kaldırırım, aklınızda olsun, bir telefon uzaklıktayım ..
Evden de aldırıyomusun Kemal
Ben hanım ve çocuklar maça gidiyoruzOkam ve kuga gelirse kemal erdem ile salon önü buluşup bi köfte yeriz Zafer bilet alma kardeşimObradovic ile görüştüm telefonda . Gelin dedi sizi kapıdan bedavaya sokarım dedi Kemal erdem gelirse vip de otururturum dedi Tamam reis dedim.
Vay kadro şahaneymiş, Çaunsi "the big shot" Kemal reisin yokluğuna rağmen. Valla hanımın karnı burnunda olmasa gelirdim ama gelirsem tefe koyar, pass first guard'ı olmayan takıma çevirir beni mazallah.
Aman dostum sen hanımı üzme Sakarya olmazsa bende gidemem bana yakın o yüzden bi değişiklik yapalim dedikKismet olursa gidip güzel vakit geçireceğiz
Köftelerden ekmek arası yaptırın, paket şeklinde getirin, biri bana biri Onur abiye, o kadar canımızı çektirdiniz.
Yol üstü lezzet duraklarına bağlayan arkadaşlar, burada rejim yapmaya çalışanlarda var.Lütfen benim gibileride düşünün.