yalnız bence şöyle de bir durum var ki koç da yeterli süre vermiyor bence.
oğuz'un kızmasını anlamıyorum da ben melihin yerinde olsam baya bozulurdum. Şöyle ince bir çizgi var ki oyuncuyu fazla zorlayınca da bir noktadan sonra ister istemez korkudan ne yapacağını bilemez hale geliyor. (semihin kimseyi taktığını da düşünmüyorum bu arada,çok kendi halinde duruyor) Yani bu adamların doğruları var mı diye konuşursak eğer, doğru oluşabilmesi için ilk önce biraz daha süre bulmaları gerekmez mi ? Hele melih art arda 3-5 maç oynamadığını göz önünde bulundurursak maç esnasında hata yapması gayet normal. Maç ile antreman bir değil neticede.
Melih-Serhat-Kenan-Semih hepsinden çok minimum faydalanıyoruz.
Edit: Şu takımda sinan güler olsa ondan da yararlanamayız bence.
Şimdi koç bu oyunculara senenin başından beri sopa gösteriyor. Mart ayına geldik sezonun en kritik ve yoğun olduğumuz dönemleri burası. Koç sopa göstermese melih savunmada gayret göstermez hucümda da en doğru pozisyonu kovalamazdı.
Oğuz hucümda verimli oluyor ama p&r de halen ağır kalıyor. Semih malesef yerini ve oyuncusunu kaybediyor maç içinde tepe p&r de ne kısa çıkıyor ne de uzunda kalıyor ve haklı olarak koç semihe müthiş kızıyor.
Serhatı göremiyoruz

Bende melihin daha fazlasını hakkettiğini düşünüyorum. Koç sopa göstermese bizim yerliler özellikle melih ve oğuz bir üst seviyeye gelemezlerdi lakin belli noktadan sonra bu oyuncular sopa karşısında olmuyor olmayacak düşüncesine kapılabilirler ki önce melih sonra da oğuz (özellikle) söylenmeye başladılar royal maçında.
Yol ayrımı yakın bence bizim yerliler koç bu tavrını sürdürecek belli ki ya pes etmeyip bir seviye üstüne çıkacaklar ya da teslim bayrağını çekeceklerdir.
Esas soru koçun bu oyunculardan beklentisi tam olarak nedir ??
Drew bogdanı bojanı zorlayıp kendi potansiyellerini aşmalarını isteyebiliyor koç aynı şekilde yerlilerden de gou veselj etkisi mi bekliyor
Oyuncuların refleksleri bence koçun tercihinin doğru ya da zorlama( yanlış demiyorum) olduğunu gösterecektir.
Geçen sene semihi gördük , oğuzun ne hımbıl hallerine de şahidiz keza geçen sene melihin aldığı önemli rolleri de bence bizim yerlilerin sınırı bu gibi ve bu şartlarda pek de o sınırı aşabilecekleri mümkün gözükmüyor.