Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig (2014-15 Sezonu)  (Okunma sayısı 116124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbkolik

• Ziyaretçi
Ynt: STSL 5. Hafta, 04.10.2014 - [21.00] Fenerbahçe-Torku Konya
« Yanıtla #165 : 04 Ekim 2014, 22:02:42 »
İlk yarıda önce oynanan oyundan bahsetmek lazım.Webo'nun golüne kadar rezalet ötesi bir futbol vardı,pas yapamayan,top tutamayan,pozisyon alamayan,inanılmaz dağınık bir takım vardı.Duran toptan attığımız bir golden sonra birazcık pas yapmaya başladık ama yine hiç pozisyona giremedik,Diego inanılmaz  hayal kırıklığı yaratıyor.İyi pas yaptığımız dönemlerde birazcık sorunluluk almalıydı,çok iyi niyetli ama hiçbir şey yapamıyor.2-0'ı bulamayınca da zaten bu takıma gol atmayanı dövüyorlar,penaltı da olsa herhangi bir şekilde yiyeceğimiz belliydi ve yedik.

Açıkçası takım Emre ve Meireles olmayınca anadolu takımlarından çok farksız,hatta defans hattı yüzünden onlardan bile kötü durumdayız.Alper ve Diego'nun orta sahada beraber oynadığı bir takımdan hiçbir şey olmaz.Savunmada da felaket ötesi futbolcularla,göbekli ve berbat Sow ile yine bizi karanlık günler bekliyor ileride.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #166 : 04 Ekim 2014, 22:09:01 »
Biraz da hakemden bahsetmek lazım.İnanılmaz bir fenerbahçe düşmanı hakemle karşı karşıyayız.Bunu 3-2 kaybettiğimiz 2 sene önceki beşiktaş maçında da çok net görmüştüm.Ogün bizi ince ince doğramıştı,bugün ise tüm dünyaya göstere göstere doğruyor.Bu hakemi piyasadan kaldırmadıkları sürece başımıza Fırat Aydınus ve Halis Özkahya'dan bile daha büyük bela olacak.Ama bizim yönetim ancak iş işten geçtikten sonra,testi kırıldıktan sonra hakemler hakkında açıklama yapar,o da sadece göstermelik olarak.

Ama yine de öyle rezalet bir takım,öyle berbat bir oyun var ki şu dilim dilim doğrayan hakemden bile daha büyük sorunla karşı karşıyayız.Allah her yönden sonumuzu hayır etsin.
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2014, 22:10:16 Gönderen: fbkolik »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #167 : 04 Ekim 2014, 22:12:50 »
Valla bu sene bir şansımız olacaksa sadece rakip kaleciler sayesinde olur gibi duruyor,efsane hatalar yapıyorlar :) 2-1 öne geçtik.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #168 : 04 Ekim 2014, 22:19:22 »
Yalnız bir kere daha görüyoruz ki bu takımın forveti 10 kere,100 kere,1000 kere Webo'dur.Çok güzel bir kafa vuruşuyla gol attı,top tutuyor,top dağıtıyor,şimdi de Gökhan'a müthiş bir pas attı.Çok mu iyi oyuncu,kesinlikle hayır ama şu ligde inanılmaz iş yapabilecek tipte bir adam ve yapıyor da.

Belki de bugün adına şu ana kadar takımdaki en olumlu şey,Webo ve Gökhan'ın müthiş oyunu.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #169 : 04 Ekim 2014, 22:47:26 »
ismail kartal kadar korkak bi futbol oynatan adami ben fb teknik direktoru yapani...
tamam anladık on kisiyiz de selcuk topal alves kadlec yetmedi alperin yerine de hasan ali girecek dedi.yazik vallaha billaha yazik.
bi an once patlamali bu takim yoksa sinir hastasi olacaz.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #170 : 04 Ekim 2014, 23:06:38 »
Gökhan Göbül,Mehmet Topal,Kuyt 3lüsünün  efsane mücadelesinden dolayı alnından öpmek lazım.İkinci yarı gol yemediysek bu 3'lünün efsane mücadelesi ve Kadlec'in mucizevi şekilde çizgiden top çıkarmasından dolayıdır.

İsmail Kartal'dan da biraz bahsetmek lazım.Sana o teknik direktörlük lisansını vereni de,seni bu koskoca camiaya teknik direktör yapanı da Allah'a havale ediyorum.Gol atar atmaz ilerde top tutan,mücadele eden Webo'yu çıkarıp Alves'i alıp ileride Sow'u bırakınca her top ya duvardan döner gibi geri döndü,ya da Sow ofsaytta kaldı.Webo oyundan çıkana kadar,gol attıktan sonra bile sanki biz 11 kişi Konya 10 kişi oynuyor gibiydi,sağ olsun! İsmail Kartal "Durun beyler,biz 10 kişiyiz" dedi.Bu yüzden de son dakikaları elimiz kalbimizde izledik İsmail Kartal sayesinde.Eğer bu maçtan puan kaybetseydik bu berbat oyuncu değişikliğinden dolayı kaybedecektik,Allah'a ve Kadlec'in o inanılmaz müdahalesine yatıp kalkıp dua etsin.Teknik direktörden başka herşeye benziyor.

Ama bir yerde İsmail Kartal inanılmaz şekilde patlayacak,görünen köy kılavuz istemez.Ama inşallah o maç Galatasaray maçı olmaz.
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2014, 23:18:36 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #171 : 04 Ekim 2014, 23:09:52 »
bu takimin bu mactaki mucadelesine de saygim yokk yumurta kapıya dayaninca oynayacak oyuncunun.....

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #172 : 04 Ekim 2014, 23:35:30 »
Ayrıca bu takımda Diego oynayacaksa 4-3-1-2 gibi oynamalıyız gibi duruyor,ancak bu şekilde oynayabilir.Topal-Emre-Meireles 3lüsü sakat veya cezalı olmadığı sürece her maç oynamalı.İleride Webo ve Kuyt olmalı.Kuyt ise gizli forvet gibi oynamalı,istediği her yerde oynasın,serbest oyuncu olsun.Diego oynarsa ancak bu sistemde başarılı olabiliriz bence.3lü orta sahada Meireles-Emre-Topal 3'lüsünden biri oynamayıp onun yerine Diego oynarsa çok büyük problem yaşayacağız çünkü.
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2014, 23:37:32 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
STSL 6. Hafta, 18.10.2014 - [19.00] Galatasaray-Fenerbahçe
« Yanıtla #173 : 04 Ekim 2014, 23:42:18 »
Fenerbahçe çalgıcı karısı cimbom 25 Ekim 2009
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2014, 23:44:46 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: STSL 6. Hafta, 18.10.2014 - [19.00] Galatasaray-Fenerbahçe
« Yanıtla #174 : 04 Ekim 2014, 23:46:26 »
Erdenay paylaşmıştı twitterda izlemiştim; paylaşmak istedim..

Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #175 : 05 Ekim 2014, 00:22:06 »
Maçın adı büyük ama anadolu maçları kalitesinde bir maç kalitesi bekliyorum.2 takım da iyi durumda değil.Ama biz onlardan biraz farklıyız,Galatasaray tam kadro olmasına rağmen çok kötü durumda,biz ise Emre ve Meireles'in ikisinin birden olmamasından sonra çok kötü top oynamaya,pas yapamamaya,oyunu kontrol edememeye başladık.Maçın kaderini bence Emre ve Meireles 2'lisinin oynayıp oynamayacağı belirler.İnşallah ikisi de hazır duruma gelir 2 hafta sonra,Emenike'de yine kesinlikle oynamamalı.İsmail Kartal'ın gol atar atmaz forvet çıkarıp stoper veya Selçuk'u oyuna alması canımı çok sıkıyor ama 2 haftadır Emenike'yi kesip Webo'yu oynatması da takdiri hak ediyor,şu ana kadar nadiren olsa da artı taraflarından biri bu.

Bekir'in kırmızı görüp cezalı olması bizim için negatif mi pozitif mi onu bilmiyorum ama stoper 2'lisinin Alves-Kadlec olması çok korkutuyor beni.Alves inanılmaz hantal,kaplumbağayla yarışa girse kaybedecek kadar yavaş,çok pozisyon hatası yapıyor,her an kırmızı görmeye müsait.Kadlec ise pozisyon almasını iyi biliyor,doğru yerlerde duruyor ama o da hem çok yavaş,hem hataya çok müsait hem de çok yumuşak oyuncu,bu nedenle doğru yerlerde durması da çoğu zaman işe yaramıyor :) Bir de Galatasaray'ın forvetinde Burak Yılmaz'ın oynayacak olması beni düşündürüyor,berbat oyuncu ama arkaya iyi sarkıyor,bu da bizim yavaş stoperler için büyük dezavantaja dönüşebilir.Bekir  hızından dolayı bu maçta olmalıydı bence,belki de ayda yılda bir işe yarayacaktı  onda da cezalı duruma düştü :) İnşallah her maç yaptığı gibi yine bol bol ofsayta düşer Burak Yılmaz,yoksa bu stoper 2'lisiyle büyük sıkıntı yaşayabiliriz.Ah Egemen ah,bir türlü iyileşemedin,bu tip deplasmanlarda güvenilecek tek stoperimiz 1 senedir sakat.

Galatasaray'da ise  Sneijder korktuğum tek oyuncu.Ama ne olursa olsun Sneijder'e asla markaj yapmamalıyız,adam hayatı boyunca markaj altında kalmış,nasıl oynaması gerektiğini çok iyi biliyor,markaj yapan oyuncuyu tek pasla ekarte edebiliyor.Markaj verip 1 oyuncu eksik oynamanın gereği yok,bir şekilde aşar bence markajı Sneijder.Açıkçası tek çekindiğim adam o rakipte.

İnşallah geçen seneden kalma iyi oyun esintilerimizi sunacağımız ve kazanacağımız bir maç olur ama çok da fazla sanmıyorum.Galatasaray'ın da çok kötü olması beni birazcık umutlandıran tek done.Yani bu maçı iyi oynayan değil daha az kötü oynayan kazanacak gibi,inşallah daha az kötü oynayan biz oluruz :)

« Son Düzenleme: 05 Ekim 2014, 00:31:52 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #176 : 05 Ekim 2014, 11:26:36 »
Aragones zamaninda bile takimdan bu kadar tiksinmemistim. Oyun daha kotuydu ama belki yasim daha genc oldugu icin oyuncularin karaktersizligini secemiyordum. Bu takim maclar kazanabilir hatta sampiyon da olabilir ama egoist baskani, yeteneksiz teknik direktoru ve daha az calismak icin teknik direktorunu kovduran oyunculariyla desteklerken vicdanimin rahatsiz olmasini sagliyor. Bunu Webo'nun golunden sonra yaziyorum, 4-0 bitse de soylediklerimin arkasindayim.
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #177 : 06 Ekim 2014, 14:18:33 »
Biraz da hakemden bahsetmek lazım.İnanılmaz bir fenerbahçe düşmanı hakemle karşı karşıyayız.Bunu 3-2 kaybettiğimiz 2 sene önceki beşiktaş maçında da çok net görmüştüm.Ogün bizi ince ince doğramıştı,bugün ise tüm dünyaya göstere göstere doğruyor.Bu hakemi piyasadan kaldırmadıkları sürece başımıza Fırat Aydınus ve Halis Özkahya'dan bile daha büyük bela olacak.Ama bizim yönetim ancak iş işten geçtikten sonra,testi kırıldıktan sonra hakemler hakkında açıklama yapar,o da sadece göstermelik olarak.

Ama yine de öyle rezalet bir takım,öyle berbat bir oyun var ki şu dilim dilim doğrayan hakemden bile daha büyük sorunla karşı karşıyayız.Allah her yönden sonumuzu hayır etsin.
Bence hakem iyi maç yönetti. Fırat, Halis ya da Cüneyt Çakır olsaydı hem Volkan hem de Caner rahatlıkla kırmızı görürlerdi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #178 : 16 Ekim 2014, 18:02:21 »
Ligin en kötü teknik direktörünü belli edecek maç... Prandelli mi, Aziz Yıldırım mı? Hangisi daha kötü? İzleyip göreceğiz.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #179 : 16 Ekim 2014, 21:50:12 »
Ligin en kötü teknik direktörünü belli edecek maç... Prandelli mi, Aziz Yıldırım mı? Hangisi daha kötü? İzleyip göreceğiz.

Bizimki daha kötü kesinlikle, lisansı bile yok henüz :)