Maçın adı büyük ama anadolu maçları kalitesinde bir maç kalitesi bekliyorum.2 takım da iyi durumda değil.Ama biz onlardan biraz farklıyız,Galatasaray tam kadro olmasına rağmen çok kötü durumda,biz ise Emre ve Meireles'in ikisinin birden olmamasından sonra çok kötü top oynamaya,pas yapamamaya,oyunu kontrol edememeye başladık.Maçın kaderini bence Emre ve Meireles 2'lisinin oynayıp oynamayacağı belirler.İnşallah ikisi de hazır duruma gelir 2 hafta sonra,Emenike'de yine kesinlikle oynamamalı.İsmail Kartal'ın gol atar atmaz forvet çıkarıp stoper veya Selçuk'u oyuna alması canımı çok sıkıyor ama 2 haftadır Emenike'yi kesip Webo'yu oynatması da takdiri hak ediyor,şu ana kadar nadiren olsa da artı taraflarından biri bu.
Bekir'in kırmızı görüp cezalı olması bizim için negatif mi pozitif mi onu bilmiyorum ama stoper 2'lisinin Alves-Kadlec olması çok korkutuyor beni.Alves inanılmaz hantal,kaplumbağayla yarışa girse kaybedecek kadar yavaş,çok pozisyon hatası yapıyor,her an kırmızı görmeye müsait.Kadlec ise pozisyon almasını iyi biliyor,doğru yerlerde duruyor ama o da hem çok yavaş,hem hataya çok müsait hem de çok yumuşak oyuncu,bu nedenle doğru yerlerde durması da çoğu zaman işe yaramıyor

Bir de Galatasaray'ın forvetinde Burak Yılmaz'ın oynayacak olması beni düşündürüyor,berbat oyuncu ama arkaya iyi sarkıyor,bu da bizim yavaş stoperler için büyük dezavantaja dönüşebilir.Bekir hızından dolayı bu maçta olmalıydı bence,belki de ayda yılda bir işe yarayacaktı onda da cezalı duruma düştü

İnşallah her maç yaptığı gibi yine bol bol ofsayta düşer Burak Yılmaz,yoksa bu stoper 2'lisiyle büyük sıkıntı yaşayabiliriz.Ah Egemen ah,bir türlü iyileşemedin,bu tip deplasmanlarda güvenilecek tek stoperimiz 1 senedir sakat.
Galatasaray'da ise Sneijder korktuğum tek oyuncu.Ama ne olursa olsun Sneijder'e asla markaj yapmamalıyız,adam hayatı boyunca markaj altında kalmış,nasıl oynaması gerektiğini çok iyi biliyor,markaj yapan oyuncuyu tek pasla ekarte edebiliyor.Markaj verip 1 oyuncu eksik oynamanın gereği yok,bir şekilde aşar bence markajı Sneijder.Açıkçası tek çekindiğim adam o rakipte.
İnşallah geçen seneden kalma iyi oyun esintilerimizi sunacağımız ve kazanacağımız bir maç olur ama çok da fazla sanmıyorum.Galatasaray'ın da çok kötü olması beni birazcık umutlandıran tek done.Yani bu maçı iyi oynayan değil daha az kötü oynayan kazanacak gibi,inşallah daha az kötü oynayan biz oluruz