Gönderen Konu: Türkiye Süper Ligi  (Okunma sayısı 241058 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Türkiye Süper Ligi
« Yanıtla #1470 : 17 Şubat 2025, 22:42:23 »
3 senedir aynı terane. şimdi de her yerde gsnin kazanmayı ne kadar iyi bilen tecrübeli taktiksel bir takım olduğu konuşulur :D
:D

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1471 : 09 Mart 2025, 23:23:00 »
bizim içerde samsunla oynayacağımız maçla başlayıp gsnin üst üste bjk ve samsun deplasmanlarıyla bitecek süreç sezonun kaderini belirleyecek. arada bir de kupada oynayacağız. 1 aya her şey netleşir.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2025, 23:23:08 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1472 : 29 Mart 2025, 21:47:41 »
10 kişi takımdan gol yedi yine kodumun ibneleri. Tarihin boyunca fenerin işine gelecek bir tane skorlari yok.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1473 : 29 Mart 2025, 22:32:52 »
Samsun maçını alacaktık

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #1474 : 29 Mart 2025, 23:38:51 »
Ligi uzatmak için kaybetmişlerdir. Bizimkilerin kalan maçların tamamını kazanacağını sanmıyorum. Yazık oldu, içerideki maçı verip ligi bunlara ikram ettik.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1475 : 30 Mart 2025, 10:37:06 »
2 mac daha puan kaybetmeleri lazım. Çok zor. Esasinda samsun macini kazansak tek maca inse bir ihtimal umudumuz olurdu.
İlk 5teki takimlarin kendi aralarında yaptıkları maclarda galibiyetimiz yok. Zaten ligi burada kaybettik biz.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1476 : 30 Mart 2025, 11:35:31 »
Herkes Çarşamba'ya odaklanmış ama yensek bile çok fark edeceğini zannetmiyorum. İçeride o onbudsman çocuğunun takımını yenecektik. İçeride Samsun'u yenemeyen şampiyonluğa falan heveslenmesin bence ki zaten hep problem olan iç saha Trabzon, Beşiktaş maçları da duruyor daha.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1477 : 30 Mart 2025, 17:24:31 »
Herkes Çarşamba'ya odaklanmış ama yensek bile çok fark edeceğini zannetmiyorum. İçeride o onbudsman çocuğunun takımını yenecektik. İçeride Samsun'u yenemeyen şampiyonluğa falan heveslenmesin bence ki zaten hep problem olan iç saha Trabzon, Beşiktaş maçları da duruyor daha.

Buna katılmıyorum, yahu anlamadığım mevzu var Rangers deplasmanda 120 dk oynayıp penaltılara elenmiş bir takım 48 saat sonra maça çıktı ve ona rağmen gayette iyi oynadı yani Samsun'u yenemeyen takım diye neden bir algı oluştu anlamıyorum ki ona rağmen çok iyi fırsatları da yakaladık

Mourinhonun oyun anlayışı bizim hoşlandığımiz İsmail hocanın futbolunun yanına yaklaşamiyor ama benim de geçen sene İsmail hoca ile ilgili tek eleştirim olan panik yok adamda, takım sakin, en büyük problemi bu görmüş adam, İsmail hoca taraftar gibiydi endişeli gözlerle maça bakıyordu, Mourinho da o yok ve kolay gol yeme- atma olayını çözüyor yavaş yavaş şu anda bize lazım olan pragmatist kafa var adamda bu sene olmasa da önümüzdeki sene çok daha iyi olacağız her şeye hakim olmaya başladı, özellikle ikinci devre ile birlikte sürekli üstüne koyuyoruz normal bir hafta maçı olsa Samsun cikamazdi o sahadan
« Son Düzenleme: 30 Mart 2025, 17:26:06 Gönderen: Civa »