Herkes Çarşamba'ya odaklanmış ama yensek bile çok fark edeceğini zannetmiyorum. İçeride o onbudsman çocuğunun takımını yenecektik. İçeride Samsun'u yenemeyen şampiyonluğa falan heveslenmesin bence ki zaten hep problem olan iç saha Trabzon, Beşiktaş maçları da duruyor daha.
Buna katılmıyorum, yahu anlamadığım mevzu var Rangers deplasmanda 120 dk oynayıp penaltılara elenmiş bir takım 48 saat sonra maça çıktı ve ona rağmen gayette iyi oynadı yani Samsun'u yenemeyen takım diye neden bir algı oluştu anlamıyorum ki ona rağmen çok iyi fırsatları da yakaladık
Mourinhonun oyun anlayışı bizim hoşlandığımiz İsmail hocanın futbolunun yanına yaklaşamiyor ama benim de geçen sene İsmail hoca ile ilgili tek eleştirim olan panik yok adamda, takım sakin, en büyük problemi bu görmüş adam, İsmail hoca taraftar gibiydi endişeli gözlerle maça bakıyordu, Mourinho da o yok ve kolay gol yeme- atma olayını çözüyor yavaş yavaş şu anda bize lazım olan pragmatist kafa var adamda bu sene olmasa da önümüzdeki sene çok daha iyi olacağız her şeye hakim olmaya başladı, özellikle ikinci devre ile birlikte sürekli üstüne koyuyoruz normal bir hafta maçı olsa Samsun cikamazdi o sahadan