"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz küme düşmemeye bile oynarken UEFA'da gruplardan çıkma geleneğimizi sürdürmüştük. Beşiktaş'ta o da yok, üstelik 1 .torbadan girdikleri bir grupta.
Abi, Beşiktaş o hususta bu sene yetersiz kaldı ama adamların topladığı puanların geçerliliği halen gayet iyi. Asıl kepazelik; son 30 Avupa maçında 2 kez kazanabilen, Şampiyonlar Ligi kadrosu kurduğunu idda edip 3 maç sonunda gol bile atamayan Galatasaray ve 23 Avupa maçında 3 galibiyet alabilen, UEFA A. Ligini beğenmeyip yedek kadrolarla çıkmış ve UEFA ülke puanını sabote etmiş Başakşehir'in rezil performanslarıdır.
Bu sezon özelinde konuştum, biz ligde rezilken geçen sene gruptan çıkmıştık, Beşiktaş 2 tarafta da rezil bu sene.
Galatasaray'ın sadece 1 gol atarak ve adeta averaj takımı olarak grubunu sonuncu bitirdiğini de keyifle yazalım. Bize şampiyonlar liginde bu sene yaşattığın sevinçler için teşekkürler Galatasaray. Laf sokmuyorum, gerçekten sevindik, eğlendik... İyi geldi.
Seneye bizde ya uefa yada cl ön elemede olacağız.Sağlam kadro kurmazsak akıbet iyi olmaz.
niye ön elemede oluyoruz ?