"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KramponluPisago·49dFransız futbolcu Jean Pierre Adams, 39 yıldır bulunduğu koma durumundan çıkamadı ve hayatını kaybetti.
everton-burnley maçında topu ayağına alan ya uzun vuruyor ya da kontraya çıkıyor klasik ingiliz maçı pas yüzdeleri %69 ve %70 taraftar da arada homurdanmaya başladı
Benitez'in Everton'la kimyasının tutacağını düşünüyorum. Her şeyden önce şampiyonluk ya da ilk 4 baskısı yok. Takım orta sıralarda olsa yönetimi mutlu eder. Avrupa bileti aldığında zaten başarılı sayılıyorsun. Benitez için bulunmaz bir fırsat.
abi everton için de fırsat ancelotti,benitez gibi hocalar aslında çok iyi bir kadroları var ama sürekli yerlerinde sayıyorlar mesela geçen yıl west ham’ın yaptığı gibi bi çıkışı hiç yakalayamadılar adamlar geçen yıl neredeyse cl bileti kapıyodu ama everton sürekli 8-10 o yüzden benitez gibi skor odaklı bi hoca şu an onlar için en lazım olan şey.
manu west ham karşısında lingard’ın 88’de attığı golle 2-1 öne geçti 90+5’de west ham penaltı kazandı moyes penaltı için mark noble’ı oyuna aldı de gea 2016’dan sonra ilk kez penaltı kurtardı maç 2-1 bitti