"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Şimdi şöyle maç tarih boyunca olduğu gibi 16.00 civarı oynansaydı, her top şu an olduğundan 5-6 cm daha fazla sekecekti. Bu da demek oluyor ki Djokovic her vuruşta daha çok efor harcayacaktı. Ama şu an o kadar az sekiyor ki zemin sert gibi his veriyor.Tamamen buna bağlayamam ama şu maçın akşama kalma saçmalığı Djokovic için kariyerinin en büyük şanslarından biri oldu. Güneş varken oynansa şu maç çok daha farklı bir şey izleyebilirdik." Böyle bir yorum var.
yorum %100 doğru ama performans sebebiyle kayıp maalesef psikolojik olarak bitti sende demişsin abi orada 3.seti 7-5 bitirse 3-1e bağlardı
twitterda nadalcıların çoğu sürekli bi komplo teorisi üretiyo bizim ülkede ya murat murathanoğlu kaçmış içlerine teniste bari fanatizm yapmayın.
Nasıl komplo teorileri?
:-[abi biri şey yazmış djokovicin bu kadar tezahürat almasının sebebi atp djokovicin kazanmasını istiyomuş o yüzden tribüne djokoviccileri koymuşlar.bide şu maç saati mevzusunda elli tane şey gördüm neymiş djokovic daha iyi oynuyor diye bu saatte başlatmışlar.ben de nefret ederim noleden ama biraz saçmalıyolar