"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İkisi de set dahi alamadı, içindeki ses her zamanki gibi yanılttı seni.
Medvedev-Novak yarı finalde eşleşseydi süper olacaktı. Novak yorulmadan finale çıkacakken diğer tarafta çetin bir mücadele olacak şimdi.
Zverev bir önceki gün 5 setlik maçta yıprandı.Sinnerde gelse bu olurdu.Şu geceyarılarına kadar maç olayından vazgeçip koskocaman 2 saati boş bırakmamalılar.Zverev döndü çok iyi sezon geçiriyor o sakatlık kariyer bitirir.Kutluyorum sağlık ekibini.Rubide istemedi maçı resmen.Rezalet oynadılar.3-0 3-1 burdan bırakaak oyuncu değil Rublev.
5 setten çıktığını bilerek yazdın zaten Alcaraz'ı yenecek diye.
Yorgunluğunu hesap edemedim.
Bence sen şampiyonu hafife alıyorsun.
Alcaraz 2 slame rağmen hala toy.Ne zaman heyecnsız oynasa zorlanıyor.Çok beğeniyorum.Daha çıksın genç isimler ayrı tat.Sinneride beğeniyorum ama fizik kalite yükseltemezse üzgünüm.Alcarazda ace bulma ilk servisleri sokamamaproblemleri var.Bu yönü gelişmeli.
Ona rağmen daha 19 yaşında Dünya 1 numarası olarak rekor kırdı. 2 slam, 4 master kazandı.Yarı finalde Novak-Medvedev eşleşmesi olsaydı şu an bu slamin de favorisi olurdu.
Alcaraz bu formla Medvedev'i çok rahat yener. Zverev ile idman yaptı resmen. Şu anki görüntüde Novak'a karşı da favori. Zira Amerika Açık Novak'ın en az başarılı olduğu zemin, Alcaraz'ın ise hiç olmadığı kadar rahat ve güçlü hissettiği bir zemin.