Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Kupası 2016 - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 77874 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Kupası 2016 - Şampiyon Fenerbahçe
« Yanıtla #435 : 21 Şubat 2016, 22:19:59 »
Buraya kadar gelmişken alamamak olmazdı kupayı. Kaybetseydik moralim acayip bozulacaktı. Böyle kazanınca sevinci de bir başka oluyor. :D

Datome reis bizdeki en kötü oyununu oynadı. Onun dışında Dixon ve Udoh da bildiğimiz gibi değildi. Yorgunluk etkiledi sanırım. Yarı final maçında 35'er dakika oynadıktan sonra bu maçta diri kalabilmek kolay değil tabii. Bogdanovic ilk 2 maç 20'li dakikalarda oynamıştı. Maç sonunda diri kaldı ve büyük oyuncu olduğunu (olacağını) bize gösterdi.

Not: Biz final maçımızı Karşıyaka maçıyla oynadık diyerek Daçka'yı hafife almıştım. Bana da güzel cevap oldu. Sonuçta bir final maçı ve her şey olabilir. Oldu da. :D
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ozancan17

• Üye
  • Yer: canakkale
« Yanıtla #436 : 21 Şubat 2016, 22:22:45 »
En acısı son hücum 15 saniye var biz hücumdayız..yorumcu: daçka maçı kazanmak istiyorsa sayı bu hücumda sayı yememeli tarzı bişey dedii..gülsek mi ağlasak mı

Hatta Fenerbahçe'de kazanmak icin basket bulmali dedi..☺☺☺

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #437 : 21 Şubat 2016, 22:29:36 »
Son 7 sezonda 4. Türkiye Kupamız oldu.
Sırasıyla finalleri Mersin, Beşiktaş, G.Saray ve Daçka'ya karşı kazandık.Hepsi de birbirinden zorlu geçti.Hepsinin de sevinci muazzamdı.

Bu arada G.Saray 21 sezondur kazanamıyor kupayı ama hiç gündem olmuyor.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #438 : 21 Şubat 2016, 22:34:36 »
tribunler gercekten iyi miydi? hoca bi ara destek olmalari icin taraftarlari azarladi :D

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • #10 İbrahim Kutluay
« Yanıtla #439 : 21 Şubat 2016, 22:35:58 »
Takım çok ciddi yorulmuş. Bugünkü kötü oyunun temel sebebi buydu. Udoh'un bile artık maç sonunda hali kalmamıştı resmen.

Ama bugün maça damgasını vuran kesinlikle TRT adlı kurum. Ben böyle bir kepazelik görmedim. Yayının kesilmesi ve yayın geri geldikten sonra açıklama bile yapılmaması zaten başlı başına rezillik. Basketboldan bir haber sunucu. Maç boyu "Fener nasıl kaybeder, Daçka nasıl kazanır"ın hesabını yapıp anlatan bir yorumcu. Zıvanadan çıkardılar artık insanları. Yahu siz hiç mi etikten nasibinizi almadınız arkadaş? Yemin ediyorum Avni Küpeli'yi arar oldum be.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #440 : 21 Şubat 2016, 22:41:57 »
Şerefsizler bi ara
Semih kendini atsa hücüm faul çalınırdı dedi.  Öyle yapabilirdi filan diyor spiker. Böyle alenen şerefsizlik yapılınca dellenşyorum

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #441 : 21 Şubat 2016, 22:47:48 »
fenerbahçe tarihinin bana göre en özel takımı ve en özel hocasını izliyoruz. çok şanslıyız çok.

Allah nazarlardan korusun.

benç katkısı gelmeyince bu maçta çuvalladık ama bogdan büyük oynadı, oynamayada devam edecek.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #442 : 21 Şubat 2016, 23:14:48 »
Yalnız oyuncular sosyal medya hesaplarında hep "bu ilk kupa" demiş, ardının geleceğine bizim kadar inanıyor gibiler :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #443 : 21 Şubat 2016, 23:16:42 »
Maç sonu semihle bulunduğum tribün arasında çok tatlı bir atışma oldu. Semih tribündeki kendisiyle atışan abiye "ben senden daha Fenerbahçeliyim" dedi. Bende içimden o zaman neden gittim dedim :)

Çevrimdışı Barış Eymen

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #444 : 21 Şubat 2016, 23:19:42 »
Maç sonu semihle bulunduğum tribün arasında çok tatlı bir atışma oldu. Semih tribündeki kendisiyle atışan abiye "ben senden daha Fenerbahçeliyim" dedi. Bende içimden o zaman neden gittim dedim :)
Semih gibi adamlar, sokakta fason formasıyla koşan çocuğun ayak tırnağı kadar Fenerbahçeli değildir.
S.....sin oradan.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #445 : 21 Şubat 2016, 23:25:58 »
Bursa'da maça giden tüm dost kardeş abi abla vs herkese çok teşekkürler.
FEnerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gösterdik. TArafar bu takımı asla yalnız bırakmamalı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #446 : 21 Şubat 2016, 23:50:35 »
FIAT Türkiye Kupası’nın sahibi Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, final maçında Darüşşafaka Doğuş karşısında elde edilen galibiyetin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalar yaptı. Oyuncularının birer kahraman olduğunu ifade eden Obradovic, kazanılan kupada en büyük pay sahibinin taraftarlarımız olduğunu söyledi.

Her şeyin oyuncular sayesinde olduğunu ve müthiş oynadıklarını ifade eden Obradovic,  “Müthiş oynadılar. Her şey oyuncular sayesinde oldu. Hepsi birer kahraman. Son çeyrekte de müthiş bir mücadele oldu ve onların sayesinde böyle bir sonuç oldu. Darüşşafaka Doğuş da kazanmayı hak etti ama maçın sonunda yine Bogdanovic’in sayısıyla kazandık. Darüşşafaka’yı da tebrik ediyorum. Özellikle de taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımızın en önemli parçası onlar. Onlarsız hiçbir şey yapamıyoruz” dedi.

Başkanımıza ve yöneticilerimize de teşekkür eden Zeljko Obradovic, “Başkanımıza, yönetimimize ve kulübümüze de çok teşekkür ediyorum. Bu kulüpte başarılar elde etmek için hepimizi bir araya getirdiler. Bütün olarak çok sağlıklı bir ekibiz, oyuncular olsun, antrenörler olsun, ofis ekibi olsun. O yüzden bu sağlıklı ilişkiyi kullanıp önümüzdeki diğer kupaları da kazanmaya çalışmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Basın toplantısı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic, “Darüşşafaka Doğuş takımını tebrik etmek istiyorum. Müthiş bir maç çıkardılar ve onlar da kazanmayı hak etti. Ama basketbolda her zaman inişler çıkışlar olabiliyor. Onlar da son hücumda önemli bir sayı attılar ve sonra Bogdanovic aynı şekilde sayı buldu, sonuç bu şekilde oldu. Çok duygusal bir maçtı. Son 2 aydır çok iyi bir seviyede oynuyoruz. Şu ana kadar sezonda oynadığımız en önemli maçlardan bir tanesiydi. Son çeyrekte kendi seviyemize göre  oynamadık. Hem hücumda hem savunmada kötüydük ama buna rağmen takım mücadele etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum, çok önemli bir kupa kazandık. Bütün her şey onların sayesinde oldu. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Yine müthiş bir atmosfer sağladılar. Onlar bizim çok önemli bir parçamız. Onlarla olan iletişim ve ilişki Fenerbahçe Spor Kulübü için çok önemli. Şu anda bu seviyede olmamızın en büyük sebebi; içeride çok sağlıklı olmamız. Önce Başkanımız Aziz Yıldırım’a teşekkür etmek istiyorum; bu grup insanı bir araya getirip çalışmasını sağladığı için. Aynı şekilde Basketbol Şubemizin yönetimi, ofis çalışanları, oyuncular hep birlikte başarı için birlikte çalışıyoruz. Sezonumuz çok iyi gidiyor. Önümüzde çok önemli iki maç var. Deplasmanda oynanacak Panathinaikos maçı ve daha sonra Galatasaray’la derbimiz var. Yine beynimizdeki çipi değiştirip önümüzdeki maçlara konsantre olmamız gerekiyor. Önümüzdeki olanaklara inanmamız gerekiyor. İnşallah en kısa zamanda Pero Antic ve Kostas Sloukas da takıma dönecek. Bizim için ikisi de çok önemli oyuncu. Müthiş bir final maçı oldu. Duygularımız ve taraftar seyri açısından her şey müthişti. FIAT Türkiye Kupası’nda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Her şey mükemmeldi. İnşallah seneye tekrar görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #447 : 21 Şubat 2016, 23:51:14 »
FIAT Türkiye Kupası final maçında karşılaştığı Darüşşafaka Doğuş’u 67-65 mağlup eden Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularından Bogdan Bogdanovic, Melih Mahmutoğlu ve Barış Hersek, galibiyeti ve şampiyonluğu Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi. Konuşmalardan derlediklerimiz şu şekilde:

Bogdan Bogdanovic: “Ne yaptıysam duygularıma ve hayal gücüme dayanarak yaptım”

Tamamen duygularıma ve hayal gücüme dayanarak yaptım ne yaptıysam. Anneme babama teşekkür etmem lazım bunun için. Takım arkadaşlarıma antrenörüme ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İnanılmaz maçtı. Maçı önde götürdük ama son 50 saniyede yaptığımız top kaybıyla bu duruma geldik. Zor anlar yaşadık ama bu da basketbolun güzelliği.

Melih Mahmutoğlu: “Kupa camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun”

Herkese teşekkür ediyorum. Bu kupa camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun.  Bogdanovic’in son saniye basketlerine alıştık. İnşallah bunu yapmaya devam eder.

Barış Hersek: “Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler”

Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel mücadele ettiler. Taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürler. Büyük destek verdiler. Mutluyuz.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #448 : 21 Şubat 2016, 23:54:49 »
Semih gibi adamlar, sokakta fason formasıyla koşan çocuğun ayak tırnağı kadar Fenerbahçeli değildir.
S.....sin oradan.
Abi orda taraftarla tartışamazdı çok tatlı yol yaptı :) Yerim ben onu.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #449 : 22 Şubat 2016, 00:05:29 »
Top Ekpe'den çıkmış, yetmemiş Bogi steps yapmış.
Böyle kazanmak çok daha güzel oldu.
Bizi yıllardır doğrarlarken hakemlerinde hata yapabileceğini söyleyen godikler şimdi ağlıyor.
Beter olun.

Takımca yorgun olduğumuz günde özellikle ikinci yarı felaket oynamamıza rağmen kazanma aışkanlığımızla yine kazandık.
Sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyoruz ama bu takım tüm övgü dolu sözleri hak ediyor.
...