Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 234309 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: BVL Playoff 1-4 Final Etabı 1. Devre 22/23/24 Nisan 2015
« Yanıtla #1755 : 24 Nisan 2015, 00:46:19 »
Yarın Montano'yu kadroya alacak mı acaba yoksa Polen'le mi oynayacak merak ediyorum.

Arkadaşlar Abbondanza takıntınızı anlıyamıyorum.Ben onun samimiyetinede Fenerbahçe sevgisinede inanıyorum.Dünkü maçta Vinnicki yeride Abbondanza olsaydı son dakikalardaki krıtik hakem hataları karşısında çıldırır ve son saniyelerde Vinnicki gibi sakin kalıp elinde tahtaya çizim yapmazdı.maç gitmiş adam Taktik vermeye çalışıyor.Ulan bizim gibi cahil insanlar bile ordan maç dönmiyeceğini biliyorda sen hala taktik maktik peşindesin.
 Abbondanza bu gün en doğrusunu yaptı.Kim,Bianco ve Poleni dinlemeye bıraktı.Bizim Esas Maçımız Vakıfbank'la o maça iyice dinlenmiş dinç çıkmak istiyor.Nitekimde bu kadro 2-0 rahat yaptı.sonra rehavet ve yorgunluk boy gösterdi.Baktı maç 2-2 ye gidecek Kim'i devreye soktu.Montano'da Yedekte duranlarda okadar para alıyorlar bırakında oynasınlar.Geniş Rotasyondan zarar etmezsin.
Vakıfbank maçındada Bianco,Kim,Bosetti,Polen kadrosuyla çıkacak.
Yazdığınıza göre Vakıfbank maçında De La Cruz oynamamış.Bu kadın tek başına Eczacıbaşını ayakta tuttu.Yoksa çok rahat alırdık setleri.Eczacıbaşı Vakıfbank'ı yener diye nekadar güveniyordum.Maçın sonucunu bilmesemde üzüldüm,

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1756 : 24 Nisan 2015, 00:56:48 »
Arkadaşlar Abbondanza takıntınızı anlıyamıyorum.Ben onun samimiyetinede Fenerbahçe sevgisinede inanıyorum.Dünkü maçta Vinnicki yeride Abbondanza olsaydı son dakikalardaki krıtik hakem hataları karşısında çıldırır ve son saniyelerde Vinnicki gibi sakin kalıp elinde tahtaya çizim yapmazdı.maç gitmiş adam Taktik vermeye çalışıyor.Ulan bizim gibi cahil insanlar bile ordan maç dönmiyeceğini biliyorda sen hala taktik maktik peşindesin.
 Abbondanza bu gün en doğrusunu yaptı.Kim,Bianco ve Poleni dinlemeye bıraktı.Bizim Esas Maçımız Vakıfbank'la o maça iyice dinlenmiş dinç çıkmak istiyor.Nitekimde bu kadro 2-0 rahat yaptı.sonra rehavet ve yorgunluk boy gösterdi.Baktı maç 2-2 ye gidecek Kim'i devreye soktu.Montano'da Yedekte duranlarda okadar para alıyorlar bırakında oynasınlar.Geniş Rotasyondan zarar etmezsin.
Vakıfbank maçındada Bianco,Kim,Bosetti,Polen kadrosuyla çıkacak.
Yazdığınıza göre Vakıfbank maçında De La Cruz oynamamış.Bu kadın tek başına Eczacıbaşını ayakta tuttu.Yoksa çok rahat alırdık setleri.Eczacıbaşı Vakıfbank'ı yener diye nekadar güveniyordum.Maçın sonucunu bilmesemde üzüldüm,

Yok hocam Montano'nun oynamasına bişe demedim, ki Polen'e güvenmediğimden ben Montano'yla oynardım yarın ama bakalım hoca kupa finalindeki yabancı üçlüsüyle mi çıkacak .

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1757 : 24 Nisan 2015, 09:02:12 »
Takım iyi olunca övüyorsak Dün Abbondanzanın yaptıpığını da eleştiricez..

Yahu arkadaş..Gs ye karşı KİM i yedek çıkarabilirsin.Buna bişey demem ben..Bu tercihtir kazanırsan da avantaj getirir.Lakin 2-0 a rahatça ulaşmışsın 3-0 a ramak kalmış..

Maç 12-10 acayip bir pozisyona itiraz edip maçı ve takımı soğuttun takım geri dönemedi..Meliha set başından beri berbat oynamışken ki o set 9-1 le oynamış 2 de manşet kaçırmışken skor 17*16 olduğunda Kim i benche çağırıp oyuna sokmazsan ve seti kaybedip yarın için takımı extra yorarsan kusura bakma eleştirilirsin..Oysaki 17-16 iken Kim i oyuna alsa o seti alacağını 10 yaşında çocuk bile biliyordu...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #1758 : 24 Nisan 2015, 09:20:41 »
bende herşeyi anlarımda hocanın elif ısrarını anlamıyorum hele son set ezgi ve polenin girmesi tutmusken geri çıkarıp elif ve montonayı alıp oyunu yine riske sokmasını anlıyamıyorum.

Çevrimdışı hathat

• Üye
« Yanıtla #1759 : 24 Nisan 2015, 09:35:16 »
vakıfbanktan 1 maç almak lazım en az
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1760 : 24 Nisan 2015, 09:41:05 »

Final Etabında 1. Devrenin son maçı;

Bugün;

19.00 VakıfBank - Fenerbahçe Grundig  NTV Spor
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1761 : 24 Nisan 2015, 09:47:32 »
Takım iyi olunca övüyorsak Dün Abbondanzanın yaptıpığını da eleştiricez..

Yahu arkadaş..Gs ye karşı KİM i yedek çıkarabilirsin.Buna bişey demem ben..Bu tercihtir kazanırsan da avantaj getirir.Lakin 2-0 a rahatça ulaşmışsın 3-0 a ramak kalmış..

Maç 12-10 acayip bir pozisyona itiraz edip maçı ve takımı soğuttun takım geri dönemedi..Meliha set başından beri berbat oynamışken ki o set 9-1 le oynamış 2 de manşet kaçırmışken skor 17*16 olduğunda Kim i benche çağırıp oyuna sokmazsan ve seti kaybedip yarın için takımı extra yorarsan kusura bakma eleştirilirsin..Oysaki 17-16 iken Kim i oyuna alsa o seti alacağını 10 yaşında çocuk bile biliyordu...

Görüşüne saygı duyarım ama ortada ben yanlış bişi görmedim.Bu kadro bie 2-0 yapmış 3-0 da yapardı.Kim'i zorda kalmasa aalmazdı zaten.Benc'e çagırdığındada dijle'nin yerine almak istemişti .Hem soğuk soğuk alması hemde dijlenin motivasyonunu bozmasını göze alamadı.Herkesin görüşü kendine.Ben kötü hoca olduguna inanmıyorum.Abbondanza'ya kötü diyenler Vinnicki gibi hoca bozuntusuna ne der acaba?Biz bu güne kara hep Vakıfbank'a yeniliyoruz bunu artık kimse istemiyor.Diğer takımları herseferinde yendik.
Yabancı sınırlamasını çok iyi kullanmak zorunda.ozaman Kim-bosetti-bianco dan vazgeçemez.Bianco en iyi pasör.Bosetti dönem dönem hata yapsada defans ve aklını kullandığında yararlı oyuncu.Montana açıkta kalıyor onuda Polenle dolduruyor.Polende kötü değil hatta gençlerin hiçbiri kötü değil ama hem geldikleri takımda yedek olmaları hemde yeterli oyun oynamamaları onların hazırlanamamasını sagladı zamanla hepsi çekirdek kadromuz olacak.Artı Polen iyice takıma alışıyor ve kendini yetiştiriyor.Hergecen gün vazgeçilmez bile olabilir.Ama montano kalitesinde bir kadın maç 2 farka kadar düşmüşken nasıl servisi dışarı atar ben ona hazmedemem.
Abbondanza yaptığı 3 itirazda haklıydı orda tamamen hakem yanlışı var koskoca panoda eliyle gösterdi bizde gördük ama yine GS vermeleri hataydı.ama bir yerde 12- 17 öndelerdi sanırım arada far açılmışken bir itiraz yaptı evet bunu sipikerlerde söyledi son itiraz hakkıydı ordaki amaç Galatasaray'lı oyuncuların servis devamlılığını kırmak içindi ve sonuçtata okadar farktan maçı almayı bildik.
guidetti'mi ne zıkkımsa 2-2 Yaptıkları setten sonra Sadece çizgi filimlerde görebileceğiniz yüzü koyu yere yatıp kollarını ve ayaklarını yukarı kaldırım parkelerde tepinmesini unutamadım.Ben Abbondanza'nın ondan daha iyi Fenerbahçeli olduguna inanıyorum.
Herkesin görüşüne saygı duyarım ama ben Veleybol Kadınlarda Vakıfbank'tan daha çok nefret ediyorum.Ve vakıfbank-Galatasaray 3-2 lik maçta Galatasaray'ı tututugumuda itiraf edeyim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1762 : 24 Nisan 2015, 10:07:26 »

Maç 12-10 acayip bir pozisyona itiraz edip maçı ve takımı soğuttun takım geri dönemedi..

Ayrıca bu konuyu açıkladım ama bu konuya başka bir yaklaşım getirecem.Bizim Takım kendine çok güvensiz.Özellikle hep Vakıfbank'a yenilmek onların pisikolojisini bozmuş.bütün yenildiğimiz maçlara dikkat edin.Biz önde bile olsak (aynen murat kardeşimin dediği gibi 12-10 öndeydik) Hakemlerin hatası sonucu verilen bir karar bizi alt üst ediyor.kaçtane maçı örnek verebilirim.Bence bu bizi kamçılıyacağına Kırılgan yapımızı ortaya çıkarıyor.2-0 DAN 2-3 kaybettiğimiz maçta böyle.Enson Vakıfbank maçındada öyle oldu.yavaş yavaş bize pahallıyada mal olsa bunu gidermeye başladık.Bence Bir büyük kişi ,bir pisikolog veya herkesi motive edecek bir kişi şart.Bu olay Abbondanza'yıda aşıyor.Bakın aynı şey Basketbol maçındada çıktı böyle bir durumu kim engelliyordu bugüne kadar Angel ve giden oyuncuların birlik beraberliği.Didem seyirciden farksız.Ama ANgel' ve giden arkadaşların aralarındaki birlik beraberlik yeni arkadaşlarda olmayınca takımı kendileride ateşliyemiyor.Hakem hataları karşısında dahada eziliyorlar.Veleybolda ise Eda'nın ablalık olayına daha çok soyunması lazım.kardeşlik ve uyum hergeçen gün ilerliyor.Televizyon programında Eda'yı dinlediğimde hakverdim.Önce Fenerbahçe.Maç oynanırken güvensizlik,Kırılganlık olmadan yanındaki oyuncuya kardeş gözüyle bakmazsan o işten verim alamazsın.En kötü anlarda hemen  mola alacaksın ve  Motive edeceksin Taktik filan yaramaz oan..

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #1763 : 24 Nisan 2015, 10:24:22 »
dicleden cok ümitliydim ama özelli,kle bu son 2 maçta ciddi hayal kırıklığı

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1764 : 24 Nisan 2015, 10:42:16 »
Vakıfla oynayacağımız 2 maçın skoru da olur da aynı skorla biterse 3-2 / 2-3 vb gibi o zaman gsye dün verdiğimiz o setin önemi anlaşılır.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1765 : 24 Nisan 2015, 10:56:20 »
Vakıfla oynayacağımız 2 maçın skoru da olur da aynı skorla biterse 3-2 / 2-3 vb gibi o zaman gsye dün verdiğimiz o setin önemi anlaşılır.

bu konudada sana katılıyorum.ama telafisi var sanırım.ama benim hayal kırıklığım Dela Cruz'un Vakıfbank maçında oynamaması.ben sanki eczacıbaşı vakıfbank'ı yener sanıyordum.eczacıbaşı -vakıfbank maçı kaç kaç bitti.?

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1766 : 24 Nisan 2015, 11:10:34 »
bu konudada sana katılıyorum.ama telafisi var sanırım.ama benim hayal kırıklığım Dela Cruz'un Vakıfbank maçında oynamaması.ben sanki eczacıbaşı vakıfbank'ı yener sanıyordum.eczacıbaşı -vakıfbank maçı kaç kaç bitti.?

3-0 bitti.  Eczacıbaşıbasi mental olarak bitmis bir takim; zaten CL'den sonra konsantre olmak zor.  Vakifbank daha dirayetli bir takim; De La Cruz olmayinca, fisi cektiler.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1767 : 24 Nisan 2015, 11:23:56 »
3-0 bitti.  Eczacıbaşıbasi mental olarak bitmis bir takim; zaten CL'den sonra konsantre olmak zor.  Vakifbank daha dirayetli bir takim; De La Cruz olmayinca, fisi cektiler.

Besim kardeşim nerelerdesin  seni göremedim kaç gündür.Gözlerimiz arıyor vallaha.
Bende bazen çok üzülüyorum buralara gelmek hiç istemiyorum ama yine dayanamayıp yazı yazmasamda sizlerin yorumlarınızı okuyorum.
Zaten Fenerbahçe olmazsa kafamızı dağıtacak bir uğraş yok.ordada işler kötü gittimi iyice sinir katsayım evin gaz dedektörünü zorluyor.sonrada güvenlikler evde yanan birşeylermi var diye görüntülü diyafomdan arıyorlar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1768 : 24 Nisan 2015, 11:26:34 »
Polemiğe girmek istemiyorum..Dünkü maç sonrası twitterda ve çeşitli forumlarda bu tarz bir eleştiri çok vardı..

Maçın tekrarına baktım 10-8 önde iken yapmış itirazı üst üste 2 kez..

Maç geç başladı 2 saat geç bitecek..Meliha saçmalamaya başladı..İleri görüşlü bir koçsun 18*16 geri düşmüşsün yahu Kim e ısın demişsin 2. teknik molada..Alsana oyuna arkadaş 18-16 iken..Al seti kurtar maç erken bitsin az yıpran...

Neredeyse Puan kaybedecektik..Eleştirilmeyecek mi.Ya maçı 3-2 verseydik..Geç okyanusu boğul derede..

Üstüne üstelik MELİHA gibi genel manada dengesiz ve çok toy bir oyuncudan her set aynı performansı alamayacağını bile bile.Sırf inat uğruna..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1769 : 24 Nisan 2015, 11:59:18 »
Polemiğe girmek istemiyorum..Dünkü maç sonrası twitterda ve çeşitli forumlarda bu tarz bir eleştiri çok vardı..

Maçın tekrarına baktım 10-8 önde iken yapmış itirazı üst üste 2 kez..

Maç geç başladı 2 saat geç bitecek..Meliha saçmalamaya başladı..İleri görüşlü bir koçsun 18*16 geri düşmüşsün yahu Kim e ısın demişsin 2. teknik molada..Alsana oyuna arkadaş 18-16 iken..Al seti kurtar maç erken bitsin az yıpran...

Neredeyse Puan kaybedecektik..Eleştirilmeyecek mi.Ya maçı 3-2 verseydik..Geç okyanusu boğul derede..

Üstüne üstelik MELİHA gibi genel manada dengesiz ve çok toy bir oyuncudan her set aynı performansı alamayacağını bile bile.Sırf inat uğruna..

Bende sizlerin fikirlerinize saygı duyuyorum.Ama görüş farkımız elbette olacak.Ben zaten gerekçelerini yazmıştım.Abbondanza'nın tüm itirazları haklı olduğunu düşünüyorum.Herdalda Her branşta Hakemler hep taraf tutuyor.Ha birde Bursa maçında ve diğer maçlarda hakemler tarafından kollanıyorsunuz diye bir soru sordular İsmail hocaya iste insanlar nekadar cahil ortada.biz Cahil ve aptal insanlarla mücadele ederken lütfen kendi kendimizi eleştireceğiz diye zarar vermiyelim.