Takım iyi olunca övüyorsak Dün Abbondanzanın yaptıpığını da eleştiricez..
Yahu arkadaş..Gs ye karşı KİM i yedek çıkarabilirsin.Buna bişey demem ben..Bu tercihtir kazanırsan da avantaj getirir.Lakin 2-0 a rahatça ulaşmışsın 3-0 a ramak kalmış..
Maç 12-10 acayip bir pozisyona itiraz edip maçı ve takımı soğuttun takım geri dönemedi..Meliha set başından beri berbat oynamışken ki o set 9-1 le oynamış 2 de manşet kaçırmışken skor 17*16 olduğunda Kim i benche çağırıp oyuna sokmazsan ve seti kaybedip yarın için takımı extra yorarsan kusura bakma eleştirilirsin..Oysaki 17-16 iken Kim i oyuna alsa o seti alacağını 10 yaşında çocuk bile biliyordu...
Görüşüne saygı duyarım ama ortada ben yanlış bişi görmedim.Bu kadro bie 2-0 yapmış 3-0 da yapardı.Kim'i zorda kalmasa aalmazdı zaten.Benc'e çagırdığındada dijle'nin yerine almak istemişti .Hem soğuk soğuk alması hemde dijlenin motivasyonunu bozmasını göze alamadı.Herkesin görüşü kendine.Ben kötü hoca olduguna inanmıyorum.Abbondanza'ya kötü diyenler Vinnicki gibi hoca bozuntusuna ne der acaba?Biz bu güne kara hep Vakıfbank'a yeniliyoruz bunu artık kimse istemiyor.Diğer takımları herseferinde yendik.
Yabancı sınırlamasını çok iyi kullanmak zorunda.ozaman Kim-bosetti-bianco dan vazgeçemez.Bianco en iyi pasör.Bosetti dönem dönem hata yapsada defans ve aklını kullandığında yararlı oyuncu.Montana açıkta kalıyor onuda Polenle dolduruyor.Polende kötü değil hatta gençlerin hiçbiri kötü değil ama hem geldikleri takımda yedek olmaları hemde yeterli oyun oynamamaları onların hazırlanamamasını sagladı zamanla hepsi çekirdek kadromuz olacak.Artı Polen iyice takıma alışıyor ve kendini yetiştiriyor.Hergecen gün vazgeçilmez bile olabilir.Ama montano kalitesinde bir kadın maç 2 farka kadar düşmüşken nasıl servisi dışarı atar ben ona hazmedemem.
Abbondanza yaptığı 3 itirazda haklıydı orda tamamen hakem yanlışı var koskoca panoda eliyle gösterdi bizde gördük ama yine GS vermeleri hataydı.ama bir yerde 12- 17 öndelerdi sanırım arada far açılmışken bir itiraz yaptı evet bunu sipikerlerde söyledi son itiraz hakkıydı ordaki amaç Galatasaray'lı oyuncuların servis devamlılığını kırmak içindi ve sonuçtata okadar farktan maçı almayı bildik.
guidetti'mi ne zıkkımsa 2-2 Yaptıkları setten sonra Sadece çizgi filimlerde görebileceğiniz yüzü koyu yere yatıp kollarını ve ayaklarını yukarı kaldırım parkelerde tepinmesini unutamadım.Ben Abbondanza'nın ondan daha iyi Fenerbahçeli olduguna inanıyorum.
Herkesin görüşüne saygı duyarım ama ben Veleybol Kadınlarda Vakıfbank'tan daha çok nefret ediyorum.Ve vakıfbank-Galatasaray 3-2 lik maçta Galatasaray'ı tututugumuda itiraf edeyim.