Eczacıbaşı-Vakıf maçını televizyondan izledim

O yüzden atmosferini bilemiyorum

Televizyonda o maç bitince, Burhan Felek bana 10 dakika mesafede olduğu için bizim maçın başına yetişebildim.
Bizim atmosfere gelince dediğim gibi takımda anlamlandıramadığım bir durgunluk var gibi geliyor. Aslında yüzler hep gülüyordu, aralarındaki iletişim de iyi, kenarda da oyunda da. Belki GS oldukça kötü oynadı, zayıf bir rakip, bu yüzden çok hırslı görmemiş olabilirim bizimkileri.
Ezgi bence çok iyi bir pasör olacak, ama neden bu kadar kilolu bilmiyorum. Biraz kilo verse daha atletik olabilir. Gökçen sanırım gripti, burnunu çekip duruyordu. Dicle muhtemelen bundan şans buldu ama şansını çok iyi değerlendirdi. İlk forma giydiği maçta çok heyecanlıydı, titriyordu adeta ama bugün onu üstünden atmış ve coşkulu gördüm. Montano daha da açılacak, Kim her zamanki gibi. Merve defansta henüz sezona başlayamadı nedense, geçen sezon bizi hayran bırakan defanslarını henüz göremiyoruz. Ama takım sistemi oturunca daha iyi olacaktır. Kristin de oyunun genelinde daha yararlıydı. Nesli nasıl kol gücünü henüz geri kazanamadığı için kötü oynuyor, Kristin'in de sakatlığı bence tam geçmiş değil. Ama yüzünün hep gülmesi ve enerjisi bence takıma iyi geliyor.
Ben bir tek Elif'i bu takıma yakıştıramıyorum. Hiç bir şeyiyle...