Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 239866 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
BVL 3. Hafta Fenerbahçe Grundig - İdman Ocağı 04.11.2014 [16.00]
« Yanıtla #240 : 01 Kasım 2014, 19:46:24 »

Bayanlar Voleybol Liginde 3. maçta rakibimiz İdman Ocağı;

04.11.2014 Salı

16.00 Fenerbahçe Grundig - İdman Ocağı DSmart Canlı
(İstanbul B.Felek)

Takımımız ilk iki maçta 3-0 galibiyetlerle 6 puanla lider durumda. İdman Ocağı da 2 maçta topladığı 5 puanla ikinci sırada.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Montanoyu beğendim, Dicle de çok iyiydi, Kristinin ilk defa topu aslında öldürebiliyor olduğunu bu maçta öğrenmiş oldum. Ezgi de oyunda kaldığı kısa sürelerde fena değildi. Şahsi kanaatim ama gsın pasörü Gamzeyi seneye kimseye kaptırmamak lazım, Eliften çok daha iyi pasör. :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Salonda izledim maçı. Özellikle 2. setin başlarında ve maçın sonlarında yoğun küfür vardı ama buna rağmen anons yapılmadı.
2. setin sonlarında çok heveslenip gaza geldiler ama kursaklarında kaldı.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Ben de salonda izledim. Son derece sıkıcı bir maçtı. Eczacıbaşı-Vakıfbank maçını bitirip öyle gittim bizim maça. O maçın seviyesinden sonra moralim bozuldu açıkçası biraz. Biliyorum Bosetti gelince, Montano açılınca çok farklı olacak ama takımda bir hava, bir uyum göremiyorum henüz. Sezon başı evet ama savunmada hala kötüyüz. Bir sistem, bir blok-defans düzeni hala yok. Bugün izlediğim Eczacıbaşı iki hafta sonra bizi rahat yener gibi geliyor. ilk devre dişimizi sıkacağız da ikinci devre daha iyi maçlar izleyeceğiz umarım.

hmetin

• Ziyaretçi
Ben de salonda izledim. Son derece sıkıcı bir maçtı. Eczacıbaşı-Vakıfbank maçını bitirip öyle gittim bizim maça. O maçın seviyesinden sonra moralim bozuldu açıkçası biraz. Biliyorum Bosetti gelince, Montano açılınca çok farklı olacak ama takımda bir hava, bir uyum göremiyorum henüz. Sezon başı evet ama savunmada hala kötüyüz. Bir sistem, bir blok-defans düzeni hala yok. Bugün izlediğim Eczacıbaşı iki hafta sonra bizi rahat yener gibi geliyor. ilk devre dişimizi sıkacağız da ikinci devre daha iyi maçlar izleyeceğiz umarım.
Ozlem Hanım bugun voleybola doymussunuz.İzlenimlerinizi aktarabilir misiniz?Mesela Ecz. yeni koc,Nalan Ural,yeni oyuncular,Nilay Ozdemir,atmosfer,Dela Cruz vs
Ayrıca bizim macı nasıl izlediniz?
Bugunku maclardan sonra bana bizim takımın rotasyonu dar gibi geldi.Mesela yazın Vakıf'ta sapkadan Kubra cıkmısken simdi de sapkadan Gozde Yılmaz cıkmısa benziyor.Ezgi Dilik pasor olabilir mi?Isınmalar da nasıl mesela,dedikodular vs :) Anlatırsanız sevinirim.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Eczacıbaşı-Vakıf maçını televizyondan izledim :) O yüzden atmosferini bilemiyorum :) Televizyonda o maç bitince, Burhan Felek bana 10 dakika mesafede olduğu için bizim maçın başına yetişebildim.
Bizim atmosfere gelince dediğim gibi takımda anlamlandıramadığım bir durgunluk var gibi geliyor. Aslında yüzler hep gülüyordu, aralarındaki iletişim de iyi, kenarda da oyunda da. Belki GS oldukça kötü oynadı, zayıf bir rakip, bu yüzden çok hırslı görmemiş olabilirim bizimkileri.

Ezgi bence çok iyi bir pasör olacak, ama neden bu kadar kilolu bilmiyorum. Biraz kilo verse daha atletik olabilir. Gökçen sanırım gripti, burnunu çekip duruyordu. Dicle muhtemelen bundan şans buldu ama şansını çok iyi değerlendirdi. İlk forma giydiği maçta çok heyecanlıydı, titriyordu adeta ama bugün onu üstünden atmış ve coşkulu gördüm. Montano daha da açılacak, Kim her zamanki gibi. Merve defansta henüz sezona başlayamadı nedense, geçen sezon bizi hayran bırakan defanslarını henüz göremiyoruz. Ama takım sistemi oturunca daha iyi olacaktır. Kristin de oyunun genelinde daha yararlıydı. Nesli nasıl kol gücünü henüz geri kazanamadığı için kötü oynuyor, Kristin'in de sakatlığı bence tam geçmiş değil. Ama yüzünün hep gülmesi ve enerjisi bence takıma iyi geliyor.

Ben bir tek Elif'i bu takıma yakıştıramıyorum. Hiç bir şeyiyle...

hmetin

• Ziyaretçi
Eczacıbaşı-Vakıf maçını televizyondan izledim :) O yüzden atmosferini bilemiyorum :) Televizyonda o maç bitince, Burhan Felek bana 10 dakika mesafede olduğu için bizim maçın başına yetişebildim.
Bizim atmosfere gelince dediğim gibi takımda anlamlandıramadığım bir durgunluk var gibi geliyor. Aslında yüzler hep gülüyordu, aralarındaki iletişim de iyi, kenarda da oyunda da. Belki GS oldukça kötü oynadı, zayıf bir rakip, bu yüzden çok hırslı görmemiş olabilirim bizimkileri.

Ezgi bence çok iyi bir pasör olacak, ama neden bu kadar kilolu bilmiyorum. Biraz kilo verse daha atletik olabilir. Gökçen sanırım gripti, burnunu çekip duruyordu. Dicle muhtemelen bundan şans buldu ama şansını çok iyi değerlendirdi. İlk forma giydiği maçta çok heyecanlıydı, titriyordu adeta ama bugün onu üstünden atmış ve coşkulu gördüm. Montano daha da açılacak, Kim her zamanki gibi. Merve defansta henüz sezona başlayamadı nedense, geçen sezon bizi hayran bırakan defanslarını henüz göremiyoruz. Ama takım sistemi oturunca daha iyi olacaktır. Kristin de oyunun genelinde daha yararlıydı. Nesli nasıl kol gücünü henüz geri kazanamadığı için kötü oynuyor, Kristin'in de sakatlığı bence tam geçmiş değil. Ama yüzünün hep gülmesi ve enerjisi bence takıma iyi geliyor.

Ben bir tek Elif'i bu takıma yakıştıramıyorum. Hiç bir şeyiyle...

Hoca neden Gokcen Reyiz'i kullanmıyor diyecektim ki sanırım hasta oldugu icin kullanmıyor diyorsunuz.Ezgi de takımda o kilonun farkındadır insallah o kiloları verir.Bizim genc takımdan falan alıp kullanabilecegimiz hic smacor yok mu?Kristin'in pozitif enerjisi yuzunun gulmesi cok guzel de oyunu ile de guldurse daha iyi olacak.Keske Hakan Dİncay'a Bosetti'yi sorma sansınız olsaydı?
Ecz. macı icin belirleyici nokta servis ve blok olacak bana gore bugun Dela Cruz mansette madendi.Bizim de onu kullanmamız sart ayrıca bu mac blok cokiyi degildik.Poljak varken cook iyi blok tutmamız lazım

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Montano ve Kim in Köşe smaçörü olduğu bir takımda..Leo ile orta oyuncular Avrupada deler geçer..

İddaya giren varsa Forma yada Eşofmanını alırım...

Neden derseniz Gs Kim i ve Montano yu kollayacağım derken ortalara 1 kez yardım edemedi..Ama Elif çık yani..Onun yerine Leo olacak bak gör Eda ve Bauer Dicle neler yapacak...

Dicle bu yılın transferi olur..Bir kere genç ayaklar hızlı vede ortada blok konusunda sezgi var..

Gs ise hep aynı..Blok kuramayan bir takım büyük maçları kazanamaz
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Evet sanırım hastaydı Gökçen. Hem burnunu çekmesinden belliydi, hem de forma üstüne tişört, onun üstüne eşofman üstü şeklinde bekliyordu kenarda. Bir ara içindeki tişörtü çıkardı, oyuna girecek sandım ama girmedi.

GS ev sahibi olduğu için zaten çok tedirgin oturduk ses çıkarmadan, bu yüzden Hakan Dinçay'ın yanına gitmek mümkün olmadı. Zaten maçın bitiş düdüğü çalmadan çıktık olay vs çıkarsa diye. Ama bildiğim kadarıyla bir iki hafta içinde gelecek Bosetti. Eczacı maçı 16 Kasım, Vakıf maçı 22 Kasım, bu maçlara yetişemez. Bu yüzden ikinci devre daha iyi değerlendirebileceğiz kendisini.

16'sındaki Eczacı maçında de la Cruz olmayacak. 9 Kasım'da milli takım için ülkesine gidecekmiş. Larson-Esra smaçör ikilisiyle manşetleri çok daha sağlam olacak ama hücumda daha çok kitlenecekler. Bu yüzden o zamana kadar defans düzenimizi iyi oturtmalıyız. Savunmayla onları kitlersek hücum gücümüz zaten yüksek, o zaman şansımız daha yüksek olur.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Montano ve Kim in Köşe smaçörü olduğu bir takımda..Leo ile orta oyuncular Avrupada deler geçer..

İddaya giren varsa Forma yada Eşofmanını alırım...

Neden derseniz Gs Kim i ve Montano yu kollayacağım derken ortalara 1 kez yardım edemedi..Ama Elif çık yani..Onun yerine Leo olacak bak gör Eda ve Bauer Dicle neler yapacak...

Dicle bu yılın transferi olur..Bir kere genç ayaklar hızlı vede ortada blok konusunda sezgi var..

Gs ise hep aynı..Blok kuramayan bir takım büyük maçları kazanamaz

Murat, hakikaten Dicle canlı izleyince beni şaşırttı. Daha ağır zannediyordum onu ama hızlı çıktı. Bir de o kadar da çok top sektirdi ki çok yararlı oynadı. Özgüveni yükseldikçe daha da iyi olacaktır. Hücumu da biraz daha sertleşmiş, oynamaya devam ederse belki daha da gelişir. Bahar'dan Büşra'dan hepsinden daha iyi bir orta. Milli takıma almayanlar utansın.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Murat, hakikaten Dicle canlı izleyince beni şaşırttı. Daha ağır zannediyordum onu ama hızlı çıktı. Bir de o kadar da çok top sektirdi ki çok yararlı oynadı. Özgüveni yükseldikçe daha da iyi olacaktır. Hücumu da biraz daha sertleşmiş, oynamaya devam ederse belki daha da gelişir. Bahar'dan Büşra'dan hepsinden daha iyi bir orta. Milli takıma almayanlar utansın.

Dicle bir kere zamanlama konusunu çözmek üzere..

Gamze de düz oynattı onun da etkisi var pek feyk li bir kız değil..Lakin Dicle eda dan daha iyi blok konusunda..
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
Ah 3+1 falan olsa da Leo ile oynasak, elinde Montano,Kim var direksiyonda Elif var.
Dela Cruz gidiyorsa hucum olarak ararlar belki ama manset olarak da saklayacakları olmaz.Smacor zaten bol BJK dan kaptıkları Seyma Ercan,Gozde Yılmaz,Esra,Larsson baya var.Nesli de iyi manset alıyor.Obur taraftan Ecz.'da dengesiz takım gibi gozukuyor.Nilufer'i can havliyle yenmisler.Vakıf yedeklerine bizim gibi 2. seti veriyorlardı 21-16 dan 24-25 oldu.Zor aldılar.Kadro dar bizde sıkıntı o ve Meliha hemen gelisecek gibi de durmuyor.Kristin'i de ben tutmuyorum acıkcası saglam bir pasor ve yerli smacor olsa hic sıkıntımız olmayacak.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hildebrandın skor gücüne çok ihtiyacımız yok. Manşet alsın ve geri alan savunmasına katkı versin yeter şu an için. Montano'yu oyunun içinde daha çok aktif olarak tutabilirsek Eczacıyı da yeneriz Vakıfı da. Gamova sonrası ilk defa bir PÇ ile oynuyoruz. Montano da tek gördüğüm eksiklik servisleri çok yumuşak. Sakatlığının etkisi var galiba. Yoksa Kim kadar iyi servis atan bir oyuncu.
Gs maçı için beklediğim sonuçtu. Gs maçlarının klasiğidir bu. Bir set zorlarlar, alabilirlerse 3-1 biter alamazlarsa 3-0.

hmetin

• Ziyaretçi
Kristin Logan Tom'un aldıgı manseti ve savunmayı yapsın.Sıfır sayı ile cıksın sorun degil

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bosetti takıma sağlıklı bir şekilde dönsün. Bauer ve Lo Bianco ile birlikte sakatlık belası başımıza musallat olmazsa 2.avrupa şampiyonluğu gelecek bu sene. En çok umutlu olduğum branş bu. Umarım yanılmam.