Poljak cok skorer bir orta her mac 10 sayı ustunde yapar.20 olmaz 17 olur,14 olur ama yapar.Asuman ile Elif benzer pasorler ama az bir fark da olsa Asuman daha onde, Ecz. sene basında Franceska Ferretti yi de alıyor diye yazıldı.Ama ilk defa bu sene 6-7 yabancı olmadan oynuyorlar.TV ye cıkıp yetistirdigimiz oyuncular ve 2-3 yabancı ile oynarız deyip dolu yabancı dolduruyorlardı.Bu sene 4 de kaldılar.Zaten Nalan Ural'ın bildigi birsey de yok.Tek bildigi Vakıf takımını sırayla toplamak,oyuncu taramak,bulmak falan bildigi isler degil...
Havelkova sene bası sakatlanmıs,Subat'a kadar yok denmis.Fesh etmemissin.Kız Subat'a kadar yattıgı yerden İtalya-Cek gezmis,tedavisini yapmıs.Geldi 1 ya da 2 mac oynadı.Nuksetti dediler bedavadan para aldı.Gitti Hanke'yi aldı.O da facia cıktı.Picussa'lar,Wang'lar berbattı.Furst,Nilay,Neslihan,Ozge,Poljak butun Vakıf'ı topladı.Vakıf kupaları aldı,Ecz. maglubiyet serisi yaptı.Hala da gorevine devam ediyor.
Oyuncu icin konusulacaksa Bosetti-Larsson da olabilir de ben Cin Milli Takımı'nın Genc smacorunu uzun vadeli olarak takımda gormek isterdim.Kristin yerine olabilir mesela,Bauer yerine daha ust duzey bir orta gormek isterim.En onemli yerli kadrosuna takviyeler isterdim.Elif yerine Gamze mesela olabilir.Dilara Bagcı'yı libero olarak Merve yanında gormek isterdim.Ayrıca smacor lazım zaten bu seneki kadro uzun gidecek bir kadro degil tutucam dersen Leo,Montanyo,Kristin,Bauer,Elif dısındakilerle uzun sure devam edebilirsin.