Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 239130 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Valla, abi bizim Sampiyonlar Ligi kadrosuna bakinca degistirecek fazla isim yok..  Gerekli sayilmaz ama...  Larson - Bosetti degisikliginde Larson orayi kotarir; Poljak - Bauer olabilir; bir de kisa vadeli dusunuyorsak ve sezona nasil basladiklarini goz onune alirsak, Gulden - Merve olabilir.
2 oyuncu, Eczacıdan bağımsız sevgili Besim
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Eczacı muhabbeti uzamış ben de yazayım; dün ilk kez takım gibi oynadılar hele ki neslihan ve asuman facialarına rağmen...Larson inanılmaz etkilemiş takımı, Poljak da iyiydi geçi her maç 20 sayı üretip 8 blok yapamaz ama...De La Cruz da eksileri artıları kağıda dökersek olumlu çıkar sonuç bence...Avrupa'da ortaya Fürst de gelecek..Bayağı uzun ve sağlam olacak ortaları..Ama hala Asuman orada...Dün De La Cruz da Larson da garip garip paslara vurmak zorunda kaldılar.. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Eczacı muhabbeti uzamış ben de yazayım; dün ilk kez takım gibi oynadılar hele ki neslihan ve asuman facialarına rağmen...Larson inanılmaz etkilemiş takımı, Poljak da iyiydi geçi her maç 20 sayı üretip 8 blok yapamaz ama...De La Cruz da eksileri artıları kağıda dökersek olumlu çıkar sonuç bence...Avrupa'da ortaya Fürst de gelecek..Bayağı uzun ve sağlam olacak ortaları..Ama hala Asuman orada...Dün De La Cruz da Larson da garip garip paslara vurmak zorunda kaldılar.. 

Asuman mac icinde hic homojen degil.  Bir bakiyorsun, inanilmaz bir pas atmis ortaya; bloklari muthis dagitmis; bir bakiyorsun, neredeyse hakemin basina gelecek bir top atmis. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bizden 2 oyuncu değiştir deseler kimi koyardınız?

O zaman cok alternatif var.  Bence pozisyon acisindan bakabiliriz.  Lo Bianco ve Kim disindaki her pozisyona biri soylenebilir.  Bu ikisi pozisyonlarinin en iyileri. 

hmetin

• Ziyaretçi
Poljak cok skorer bir orta her mac 10 sayı ustunde yapar.20 olmaz 17 olur,14 olur ama yapar.Asuman ile Elif benzer pasorler ama az bir fark da olsa Asuman daha onde, Ecz. sene basında Franceska Ferretti yi de alıyor diye yazıldı.Ama ilk defa bu sene 6-7 yabancı olmadan oynuyorlar.TV ye cıkıp yetistirdigimiz oyuncular ve 2-3 yabancı ile oynarız deyip dolu yabancı dolduruyorlardı.Bu sene 4 de kaldılar.Zaten Nalan Ural'ın bildigi birsey de yok.Tek bildigi Vakıf takımını sırayla toplamak,oyuncu taramak,bulmak falan bildigi isler degil...

Havelkova sene bası sakatlanmıs,Subat'a kadar yok denmis.Fesh etmemissin.Kız Subat'a kadar yattıgı yerden İtalya-Cek gezmis,tedavisini yapmıs.Geldi 1 ya da 2 mac oynadı.Nuksetti dediler bedavadan para aldı.Gitti Hanke'yi aldı.O da facia cıktı.Picussa'lar,Wang'lar berbattı.Furst,Nilay,Neslihan,Ozge,Poljak butun Vakıf'ı topladı.Vakıf kupaları aldı,Ecz. maglubiyet serisi yaptı.Hala da gorevine devam ediyor.

Oyuncu icin konusulacaksa Bosetti-Larsson da olabilir de ben Cin Milli Takımı'nın Genc smacorunu uzun vadeli olarak takımda gormek isterdim.Kristin yerine olabilir mesela,Bauer yerine daha ust duzey bir orta gormek isterim.En onemli yerli kadrosuna takviyeler isterdim.Elif yerine Gamze mesela olabilir.Dilara Bagcı'yı libero olarak Merve yanında gormek isterdim.Ayrıca smacor lazım zaten bu seneki kadro uzun gidecek bir kadro degil tutucam dersen Leo,Montanyo,Kristin,Bauer,Elif dısındakilerle uzun sure devam edebilirsin.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Poljak cok skorer bir orta her mac 10 sayı ustunde yapar.20 olmaz 17 olur,14 olur ama yapar.Asuman ile Elif benzer pasorler ama az bir fark da olsa Asuman daha onde, Ecz. sene basında Franceska Ferretti yi de alıyor diye yazıldı.Ama ilk defa bu sene 6-7 yabancı olmadan oynuyorlar.TV ye cıkıp yetistirdigimiz oyuncular ve 2-3 yabancı ile oynarız deyip dolu yabancı dolduruyorlardı.Bu sene 4 de kaldılar.Zaten Nalan Ural'ın bildigi birsey de yok.Tek bildigi Vakıf takımını sırayla toplamak,oyuncu taramak,bulmak falan bildigi isler degil...

Havelkova sene bası sakatlanmıs,Subat'a kadar yok denmis.Fesh etmemissin.Kız Subat'a kadar yattıgı yerden İtalya-Cek gezmis,tedavisini yapmıs.Geldi 1 ya da 2 mac oynadı.Nuksetti dediler bedavadan para aldı.Gitti Hanke'yi aldı.O da facia cıktı.Picussa'lar,Wang'lar berbattı.Furst,Nilay,Neslihan,Ozge,Poljak butun Vakıf'ı topladı.Vakıf kupaları aldı,Ecz. maglubiyet serisi yaptı.Hala da gorevine devam ediyor.

Oyuncu icin konusulacaksa Bosetti-Larsson da olabilir de ben Cin Milli Takımı'nın Genc smacorunu uzun vadeli olarak takımda gormek isterdim.Kristin yerine olabilir mesela,Bauer yerine daha ust duzey bir orta gormek isterim.En onemli yerli kadrosuna takviyeler isterdim.Elif yerine Gamze mesela olabilir.Dilara Bagcı'yı libero olarak Merve yanında gormek isterdim.Ayrıca smacor lazım zaten bu seneki kadro uzun gidecek bir kadro degil tutucam dersen Leo,Montanyo,Kristin,Bauer,Elif dısındakilerle uzun sure devam edebilirsin.

Hanke disinda katiliyorum.  Hanke bence facia degildi.  Cok farkli ozellikleri olan ve hucum zekasi cok ust duzey bir oyuncu idi.  Takimin atak gucu o kadar kotuydu ki gecen sene, o takimda hicbir pasorun basarili olma sansi yoktu.

hmetin

• Ziyaretçi
Hanke disinda katiliyorum.  Hanke bence facia degildi.  Cok farkli ozellikleri olan ve hucum zekasi cok ust duzey bir oyuncu idi.  Takimin atak gucu o kadar kotuydu ki gecen sene, o takimda hicbir pasorun basarili olma sansi yoktu.
Besim Hoca senin oncelikli gorevin pas dagıtmak sen her topa smacor gibi orta oyuncu gibi vurucam deyip asıl yapman gerekeni yapmazsan olmaz.Zaten sonra formaı Asuman aldı.Bir daha da oynatmadılar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Besim Hoca senin oncelikli gorevin pas dagıtmak sen her topa smacor gibi orta oyuncu gibi vurucam deyip asıl yapman gerekeni yapmazsan olmaz.Zaten sonra formaı Asuman aldı.Bir daha da oynatmadılar.

Benim o kadar hosuma gitti ki :)  Rezalet performans gosteren, Usic ve Neslihan'in yaptigi hucumlara karsi bir nevi modern sanat performansi, elestirisi gibiydi.  Tek basina 6-8 sayi aliyordu tek basina. 

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bizden 2 oyuncu değiştir deseler kimi koyardınız?

Poljak'ı gözü kapalı değiştiririm mesela. Poljak hala dünyanın en iyi ortalarından biri ... Diğer isim de tabi ki Gülden olur ... Larson'la Bosetti'yi de değiştiririm :) Ha mesela De la Cruz'u istemem. Kim'in yanına manşet alan smaçör lazım. Ondan bize anca PÇ olur ... Sonuç itibariyle denk güçte takımlar

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
De la Cruz'u ben cok ahim sahim gormedim bu macta.  Kaybedilen setlerde cok buyuk hatalari vardi.  Karsilamada boyle olacaksa, servis atan takimlara karsi hucumlari ile gunu kurtarmasina imkan yok.  Ondan zamanla cok daha iyi hucumlar izleyecegimizi dusunuyorum ama dunku performansi genel itibari ile yetersizdi. 

Neslihan 0 hücum katkısı verdi. Büşra 0 hücum katkısı verdi. Larson maçın sonlarında yıldızdı ama maçın başlarında epey tutuktu. De la Cruz'un o patlayıcı gücünü önemsiyorum ben. Genel olarak maçta kusursuz oynamadı tabi.

Ha Eczacıbaşı'nin manşet açığı ayan beyan ortada. Bu her maç patlayabilir. İyi servis atan takıma karşı her daim zorlanabilirler

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Poljak'ı gözü kapalı değiştiririm mesela. Poljak hala dünyanın en iyi ortalarından biri ... Diğer isim de tabi ki Gülden olur ... Larson'la Bosetti'yi de değiştiririm :) Ha mesela De la Cruz'u istemem. Kim'in yanına manşet alan smaçör lazım. Ondan bize anca PÇ olur ... Sonuç itibariyle denk güçte takımlar

Bu saatten sonra Gülden ne abim yahu, De La Cruz, Larsson veya Poljak tan hangisi veya hangileri olursa almak isterim ben, diğerleri olmasa da olur yani. :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Dün Vakıf full rezildi..Aslında bizim kupa maçındada öyleydiler bakmayın siz..Eczacıbaşı nin kazanmasını büyütmüyorum..Onlar Defolu bir takım Bosetti sağlam dönsün..Eczacıbaşı 3. olur ancak
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Sonuç itibariyle güç bakımından denk takımlar yani :) Onlar da bizden Kim ve Leo hariç oyuncu istemeyebilirler baktığında ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Sonuç itibariyle güç bakımından denk takımlar yani :) Onlar da bizden Kim ve Leo hariç oyuncu istemeyebilirler baktığında ...

Dicle>Büşra
Elif>asuman
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Dicle>Büşra
Elif>asuman

Ben genel kadro karşılaştırdım abi iki takımın da ana hedefi ŞL ... Dicle konusunda şüphem yok ama Asuman her ne kadar dengesiz paslar atabilse de Elif'ten en büyük ayrımı hızlı oynatabiliyor. Larson'un aldığı sayılar nerdeyse tümü hızlı paslardı. Bu özelliği önemli bana kalırsa. Yine de Asuman'a pek güven olmaz. Elif'te hızlı oyun anlayışı yok ötesi bir şey :D