Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 239342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Dün Vakıf full rezildi..Aslında bizim kupa maçındada öyleydiler bakmayın siz..Eczacıbaşı nin kazanmasını büyütmüyorum..Onlar Defolu bir takım Bosetti sağlam dönsün..Eczacıbaşı 3. olur ancak

Abi bence Vakıfbank Gözde hariç tüm gücünü yansıttı. Bahar bu kadar hücum alabilir Rasic genelde böyle blok yapar. Sheilla %40ları filan zor geçer. Costa bundan daha iyi olamaz... Gizem mesela son yılların en etkili oyununu oynadı kendi çapında

Vakıfbank bu yıl ciddi manada güç kaybetti. Onlar için kurtuluş Vasileva'nın servis karşılamasını düzeltmesi filan olur anca.

Glinka-Brakocevic-Fürst kabus gibi çöküyorlardı rakibin üstüne ... Hadi Glinka gitti  Brakocevic final serisini tek başına yürüttü geçen sene. Takım ciddi manada güç kaybetti onlar 3 olur bana kalırsa. Tek güvenceleri winner kimlikleri.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 22:34:21 Gönderen: UniqueFB »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Hoca Polen-Ezgi-Meliha'yı olabildiğine hazır tutuyor. Bosetti gelince Kristin tribüne gidicek o da epey oynamış olucak. Bauer zaman zaman şans buluyor. Melis Gökçen Leo hariç kadro tam kapasite kullanılıyor aslında. Melis'i saymayalım. Gökçen'in belli standartı var. Leo'nun takıma uyumunu en acil şekilde görmek lazım. ŞL grup maçları bunun için iyi olucak. Ligde de bir iki maç kullansak fena olmaz.

hmetin

• Ziyaretçi
Busra cogu ortadan anca kilo olarak buyuk cıkar da,Elif hicbir sartta Asuman'dan iyi degildir.Asuman da muthis bir pasor degil ama Elif de hic iyi bir pasor degil degistirme imkanı olsa ben degisirim mesela

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Busra cogu ortadan anca kilo olarak buyuk cıkar da,Elif hicbir sartta Asuman'dan iyi degildir.Asuman da muthis bir pasor degil ama Elif de hic iyi bir pasor degil degistirme imkanı olsa ben degisirim mesela

Abi Asuman kadar düz oynatan bir pasör yok..Asuman bence kötü bir pasör
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
Abi Asuman kadar düz oynatan bir pasör yok..Asuman bence kötü bir pasör
Abi Elif daha kotu bir pasor keske onun yerine mesela Gamze bizde olsa abi duz oynatmıs,org. yapmıs ama once duzgun pas atsın.Elif pas atamıyor,hemen yoruluyor kotu pasor abi

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Mevcut kadroya iki oyuncu?
Yıllar önce Brako dedim, Vakıf aldı. Ortalığı silip süpürdüler. Sonra Larson da Larson dedim Eczacı aldı. Rasiç dedik Vakıf aldı. Lo biancoyu da gs almıştı. Geç de olsa geldi bize.
İmkan olsa şu anki kadroya Fabiana ve Koshaleva'yı koyarım.
Ancak mevcut kadromuz da çok iyi bence.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Mevcut kadroya iki oyuncu?
Yıllar önce Brako dedim, Vakıf aldı. Ortalığı silip süpürdüler. Sonra Larson da Larson dedim Eczacı aldı. Rasiç dedik Vakıf aldı. Lo biancoyu da gs almıştı. Geç de olsa geldi bize.
İmkan olsa şu anki kadroya Fabiana ve Koshaleva'yı koyarım.
Ancak mevcut kadromuz da çok iyi bence.

Eyvallah!  Yine de sunu soylemem lazim ki, Brakocevic cok inisli cikisli bir oyuncu (kendi ulkesi gibi)...  Ben artik guvenemiyorum acikcasi.  O seneki Vakifbank'ta kalburustu her capraz is yapardi sanki.  Rasic'e gelince, bence Thaisa veya Fabiana gibi ortalar varken almak istemem.  Vakifbank bu sene downgrade yapti o pozisyonda.  Larson'a gelince, benim de her zaman istedigim smacordur. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Dün Vakıf full rezildi..Aslında bizim kupa maçındada öyleydiler bakmayın siz..Eczacıbaşı nin kazanmasını büyütmüyorum..Onlar Defolu bir takım Bosetti sağlam dönsün..Eczacıbaşı 3. olur ancak

Murat, Sheilla iyi oynayan tek isimdi.  Takimla birlikte o da setten sete dusus gosterdi.  Piyasadaki en zeki oyunculardan biri.  Oyle bir teknik hicbir caprazda yok. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Maci simdi izledim.  Bizim takim cok kotu durumda.  Savunma hic yok; kimse nerede duracagini bilmiyor.  Bosetti gelip, alisana kadar sabredecegiz.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Elifin pasörlüğünü ben de çok yetersiz buluyorum ve gsden Gamzeye asılalım diyorum ama Asuman ne Allah aşkına. Yağmurdan kaçıp doluya tutuluruz öyle bir hamle olursa Allah korusun :(

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Eyvallah!  Yine de sunu soylemem lazim ki, Brakocevic cok inisli cikisli bir oyuncu (kendi ulkesi gibi)...  Ben artik guvenemiyorum acikcasi.  O seneki Vakifbank'ta kalburustu her capraz is yapardi sanki.  Rasic'e gelince, bence Thaisa veya Fabiana gibi ortalar varken almak istemem.  Vakifbank bu sene downgrade yapti o pozisyonda.  Larson'a gelince, benim de her zaman istedigim smacordur.

Bence Furst sonrası Rasic downgrade değil. Ben de imkan olsa Thaisa yada Fabiana isterdim. Kim istemez ki ancak Thaisa ülke dşına çıkmıyor. Fabiana da Ze nereye oraya gidiyor. Bu iki oyuncuyu bir kenara koyarsak bana göre Rasiç'ten aman aman fazlası olan bir orta oyuncu çok da fazla yok dünyada. Brako'yu çok uzun zamandır bilirim, takip ederim. Son iki sene bizde olsaydı iddia ediyorum ligde en az bir şampiyonluk bizimdi. 4 numaraya ve ortaya belki çok fazla alternatif var dünya voleybolunda ancak Pasör çaprazında fark yaratacak oyuncu o kadar da fazla değil. Larson'a ise değinmeye gerek yok. Tom sonrası bence Garay'dan bile daha komple bir oyuncu.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maçın tekrarı 14.00 de FBTV de.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bence Furst sonrası Rasic downgrade değil. Ben de imkan olsa Thaisa yada Fabiana isterdim. Kim istemez ki ancak Thaisa ülke dşına çıkmıyor. Fabiana da Ze nereye oraya gidiyor. Bu iki oyuncuyu bir kenara koyarsak bana göre Rasiç'ten aman aman fazlası olan bir orta oyuncu çok da fazla yok dünyada. Brako'yu çok uzun zamandır bilirim, takip ederim. Son iki sene bizde olsaydı iddia ediyorum ligde en az bir şampiyonluk bizimdi. 4 numaraya ve ortaya belki çok fazla alternatif var dünya voleybolunda ancak Pasör çaprazında fark yaratacak oyuncu o kadar da fazla değil. Larson'a ise değinmeye gerek yok. Tom sonrası bence Garay'dan bile daha komple bir oyuncu.
değeli güzel insan , RAsiç konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim
Bizim Beso nun bazı oyunculara karşı takıntıları vardır :) NAz Rasiç ,GAmova vb gibi :)
mevcut şartlarda Rasiç den daha iyi olup da alınabilecek oyuncu sayısı 5 bile değilken Besim bey Londra havasının vermiş olduğu Anglosakson tavır ile oyuncu beğenmiyor :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Maci simdi izledim.  Bizim takim cok kotu durumda.  Savunma hic yok; kimse nerede duracagini bilmiyor.  Bosetti gelip, alisana kadar sabredecegiz.
Besim Cim.. takım 10 gün antreman yaptı beraber ve gs yi 3-0 ezmiş. Çok güzel bence
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
vallaha bence elimzideki bauer'i kıymetini bilmiyoruz...

turkiyede 4 tane orta oyuncu var su an..bauer haric yabancı oalrak...

rasic-kruijf
poljak-furst

bence bauer kesinlikle furst ve kruijf'den daha iyi oyuncu bence..

goreceli olarak poljak'la karsılastırırsın...hucumda bauer, blokta poljak (zaten bence en iyi blokor hepsi icinde)...

rasic bence her ikisinide yapabilen oldugu icin tercih edilebilir...

mesela sahsen ben fabiana'dan ve harmotto'dan ziyade thaisa'yı veya akirandewo'yu isterim takımıma...

yani elimzdekinin kıymetini bilelim rasic her ne kadar ilk 5 orta oyuncudan biri dersek dunyada bauer 'de ilk 10 dadır...