Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 238873 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Formayı giymiş resim bile çektirmişti :)

Aramizda meseleyi bilmeyen liseliler olabilir: http://www.turknostalji.com/haber/o-fotografin-hikayesi-379.html

hmetin

• Ziyaretçi
Rıdvan'ı,Metin Asık'ı falan bilmem de yarın kadroda umarım Kristin olmaz.Bir kumar oynarız ve kazanırız.
Leo-Eda-Gokcen(Diclenur)-Montanyo-Kim-Meliha-Merve ile cıkarız.Meliha degistiginde yerine Polen girer.Ya da cift libero Merve-melis oynarız.Elif'i le oynamak ya da Kristin'i ilk 6 gormek istemem.Leo Eda,Gokcen'i ucurur.Montanyo 30-35 Allah ne verdiyse sayı alır.Yoruldugunda Polen girer 10 sayı da o alır.Kim de 20 yapar macı alırız.
Kasım geldi,Bosetti GS macından sonra oynaması lazım Hakan Dincay'ın acıklamalarına gore

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
Rıdvan'ı,Metin Asık'ı falan bilmem de yarın kadroda umarım Kristin olmaz.Bir kumar oynarız ve kazanırız.
Leo-Eda-Gokcen(Diclenur)-Montanyo-Kim-Meliha-Merve ile cıkarız.Meliha degistiginde yerine Polen girer.Ya da cift libero Merve-melis oynarız.Elif'i le oynamak ya da Kristin'i ilk 6 gormek istemem.Leo Eda,Gokcen'i ucurur.Montanyo 30-35 Allah ne verdiyse sayı alır.Yoruldugunda Polen girer 10 sayı da o alır.Kim de 20 yapar macı alırız.
Kasım geldi,Bosetti GS macından sonra oynaması lazım Hakan Dincay'ın acıklamalarına gore
Hakan Dinçay Kasım dediyse Ocağı bulur o. :D şahsen ben Ocakta döneceğini varsayıyorum diğer türlü hayal kırıklığı oluyor çünkü. Beni asıl sinirlendiren olay Bosettinin sakatlığı ligin başlamasından çok önce ortaya çıkmışken yerli genç bir oyuncunun kadroya katılmamış olması artık nasıl bir planlamaysa Bosetti mutlaka Kasım gibi dönecek, dönünce de italyada kaldığı yerden aynı performansıyla devam edecek, bu arada Kristin de bu boşluğu çok iyi bir şekilde dolduracak, bir de kırmızı kar yağarsa süper olur... ne gerek var yerli takviyesine!

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Hakan Dinçay Kasım dediyse Ocağı bulur o. :D şahsen ben Ocakta döneceğini varsayıyorum diğer türlü hayal kırıklığı oluyor çünkü. Beni asıl sinirlendiren olay Bosettinin sakatlığı ligin başlamasından çok önce ortaya çıkmışken yerli genç bir oyuncunun kadroya katılmamış olması artık nasıl bir planlamaysa Bosetti mutlaka Kasım gibi dönecek, dönünce de italyada kaldığı yerden aynı performansıyla devam edecek, bu arada Kristin de bu boşluğu çok iyi bir şekilde dolduracak, bir de kırmızı kar yağarsa süper olur... ne gerek var yerli takviyesine!

Ben Martta dönmesine bile razıyım, erken dönüp tekrar sakatlanmasından iyidir. :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
4.55 - 1.17 ile favoriyiz.

hmetin

• Ziyaretçi
Bosetti donup muthis oynasa ne olur?Yine tek yerli smacorun Meliha yine yedek yok.Bosetti kotu oynadı kenardan Kristin mi girecek,giremeyecek.Bir Ezgi bir Birgul Guler alınamaz mıydı?

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Yok artik :) Dizine siktirmaktan ziyade, yuzune Bergen gibi kezzap attirabilirdik.
Yeminle 1.5 dk dır gülüyorum:))))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yeminle 1.5 dk dır gülüyorum:))))
1.5 dakika mı 1.5 saat mi ?
ALlah hep güldürsün

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
1.5 dakika mı 1.5 saat mi ?
ALlah hep güldürsün
Valla süre uzayabilir. Aklıma geldikçe kahkaha atıyorum:)) Amin cümlemizi güldürsün:)))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
macı ızleyemiyorum..

ulan su hafta ici dsmart baglatayım bari...iptal edecem teledunyayı taahutude bitti...

• Üye
bence seneye 2 hedefimiz olmalı..kadroyu ayne koruyup;

vakıftan gizem orge liberoya
ve eczacıdan hem pc hem smacor oynayabilen gozde yılmaz..

uzun yıllar hukmederiz lige..

bir de belki hilderand yerine bir baska yabancı herseyi yapabilen kalitede werblinska gibi...yıldız olmasa da olur....

• Üye
gizem orge  ve gozde yılmaz alınmalı..acık ve net...

hmetin

• Ziyaretçi
Yine mi Kristin?Bu Kristin'lerden hic verim alamadık.Kristin Nevlin bir sakatlandı bir daha posttan attıgını gormedik yıllarca simdi de Kristin Richards benzer olacak gibi duruyor.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 17:19:48 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
bizim maçı izleyebilecegimiz bir link varmı arkadaşlar

hmetin

• Ziyaretçi
gizem orge  ve gozde yılmaz alınmalı..acık ve net...
Neslihan hem yaslı hem hucum olarak cok dususte Ecz. 5 yıl imzalar Gozde Yılmaz'ı vermez.