Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 238627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Bu macta koc ben olsam kesinlikle maca Kristin ile cıkmam.Ya Bauer-Montano-Kim cıkacaksın.Ya da Montano-Kim-Leo cıkacaksın.Cift libero oynarım,Merve'yi smacor oynatırım ki eski smacor,Polen'i smacore cekerim ama maca kesinlikle Kristin ile cıkmam.Daha 2. haftadan maglubiyet alınmaını istemem.Maca genc takımdan takviye smacor alsın gerekirse ama Kristin kadroda olmasın.

Gamze benim begendigim pasor,Centoni klasını,tecrubesini gosterecektir,Meijners Bosetti ile sampiyonlukta en onemli oyuncuydu,Caterina Bosetti de hucumda etkili olacaktır.Aslı ortada boy olarak bence kısa bir oyuncu,diger genc orta da Yesilyurt'ta ne kadar gelisim gosterdi gorecegiz.Nursevil'i pasor degil orta oyuncu olarak oynatıyor.

Merve'nin kesinlikle gununde olması ve yeterli guveni vermesi lazım,Meliha'nın artık kıpırdaması lazım,servisi etkili atıp manset hatalarını azaltmalıyız.Elif-Bauer-Eda-Kim-Meliha-Montano-Merve ideal duruyor.Umarım Kristin kadroda olmaz.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,sesimiz çıkmasa da hallederiz,sıkıntı yok. ;)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Gs nin bloklar facia..Kristin bu maç çok rahat sayı bulur..Ayrıca Manşetlerde feci..Nihan ve Bosetti Meijnerse alan bırakmamak için sahayı kaplıyorlar..Sadece Centoni ve Meijnerse odaklanırsak bu maçı 3-1 alırız..3-0 da olur.
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
Her goruse saygım var da Kristin Sarıyer'e sayı yapamıyor.GS,Ecz. falan nasıl sayı yapacak.Yapsın da bize kapak olsun sorun degil yeter ki biz haksız cıkalım.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Meliha diyoruz da..Meliha çok çabuk alışmış İstanbul ortamına Maşallah..Gece gezmeler vs vs
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Abbondanza Kristin ile çıkacak bunu herkes biliyor sanırım :D Meliha'ya bu kadar güvenmenizi takdirle karşılıyorum. Umarım ileride bir gün çok kritik bir maçta ilk 6 oynar da güvenimizi boşa çıkarmaz.

Ben de Meliha'dan çok umutluyum ama şuan için çok erken kızı ateşe atmaya gerek yok diyorum. Kristin oynarsa yedekte biri olmuş olucak. Meliha'da böyle bir şey yok.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ben olsam montano-kim-bauer cıkarım...umarım oyle olur...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hildebrand çıkmalı. Bauer oynarsa Meliha aksadığı zaman yedekten girecek smaçör yok.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Polen oynadığı zaman Montano tribünde ise yedek pasör çaprazı yok, Meliha smaçör oynadığı zaman 2 yabancı ile ilk 6 başlanmazsa yedek smaçör yok. Kadro sorunlu açıkcası.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı michael_jordan

• Üye
  • Yer: istanbul

Bauer oynarsa, Meliha mecbur oynayacak. Meliha nın hücum katkısı vermesine zaten gerek yok. Skor ürermek açısından, Kim-Montano-Eda-Bauer dörtlüsü fazlasıyla yeterli. Meliha, manşet alsa kafi. Almakta zorlandığı durumda, onun yerine pasör Ezgi de oynayabilir, böylece arka çizgi sağlama alınmış olur.

Kristin oynarsa, manşette elbette rahatlarız. Ama sanırım Sarıyer maçında %45 manşet yüzdesiyle oynamasına karşın 5 servis karşılama hatası yapmıştı. Kristin in hücumuna ihtiyaç olur mu? Bence, Kim-Montano-Eda üçlüsü skor yükünü çekmekte yeterli olur, dolayısıyla zaten hücumlarda zorlanan Kristine öldürmesi için az sayıda pas atmak lazım diye düşünüyorum. Şayet Kristin oynarsa, bir önceki maçta süre bulamayan Gökçen ve Diclenur da Eda nın yanında süre bulmalı, geçtiğimiz sezon Gökçen blokör verimliliği ve Diclenur blok sayıları kategorilerinde ligimizin 1. sırasında yer almış oyuncular; dolayısıyla bu oyuncuları benchte unutmamak lazım, Abbondanzaya bu konuda özen göstermek düşüyor.

Antrenör, CL maçlarında uyum sorunu çekmemesi için Biancoyu Vakıf, Eczacıbaşı ve GS maçları dışındaki maçların yarısında oynatmalı. Ezgi de arada Elif ve Biancoya yedek olarak eşlik edip kendini daha fazla geliştirir ki zaten sanırım fazla uzun bir süre geçmeden Ezgi, Elifin formasını kapacaktır.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Galatasaray'ın en zayıf halkası bence şu anda orta oyuncuları. Eda, Gökçen ve Diclenur Melis, Aslı ve Özgenur'la kıyaslandığında çok öndeler. Bu yüzden Kristin herşeye rağmen kadroda olmalı. 2 tane 4 numaranın olduğu bir kadroyla maça çıkmak çok büyük risk. Ancak voleyboldan anlamayan bir teknik adam böyle bir risk alır. Ayrıca Meliha'nın ne manşeti ne hücumu o güveni vermiyor henüz. Manşette aksarsa yerine Melis oyuna girebilir arka alanda ama o da henüz çok çok tecrübesiz ve derbi maçının heyecanını hemen kaldırmayacağını düşünüyorum. Bu yüzden Kristin'e biraz daha katlanmak durumundayız.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Kristin'i kazanmak zorundayız. Bu yönden bakmak gerekiyor onu harcarsak yine biz kaybederiz. Bosetti'nin gelmesi form tutması kadroya girmesi derken uzun bir yol var. Kristin belki de Şubat'a kadar bizi taşıyacak. Onun form tutması adına tüm düşünceleri geliştirmek lazım :) Kristin'i ilk maçtan yollayalım diyenler var YOOOK ARTIK yani :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Kristin'i kazanmak zorundayız. Bu yönden bakmak gerekiyor onu harcarsak yine biz kaybederiz. Bosetti'nin gelmesi form tutması kadroya girmesi derken uzun bir yol var. Kristin belki de Şubat'a kadar bizi taşıyacak. Onun form tutması adına tüm düşünceleri geliştirmek lazım :) Kristin'i ilk maçtan yollayalım diyenler var YOOOK ARTIK yani :)

Yani duygusal bakinca, Kristin'in ilk mactaki performansi tam yollanmalik idi.  Ben Seda'dan beri bu kadar kotu bir performans gormemistim.  Ama dedigin gibi, rasyonel acidan bakinca, kazanmak gerekiyor.  Ilk aylarda, kim olursa olsun, hicbir oyuncunun ipi cekilmemeli. 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Şu oyuncuyu yollayayım diyen dostlar gerçek hayat ile tanışmamış ,profosyonel hayat nasil olur  hak hukuk nedir bilmeyen  arkadaşlar sanırım 
bilmem kaç milyon euro sözleşme imza atıp  bir sorumluluk altına giriyorsun.
Kimi nerden nasıl yolluyorsun. Bakkal dükkanı dehil yahu

MiSal furbol takımında " ben olsam Alves 'i yollarım " diyen dostlara güzelce sesleniyorum
nah yollarsiniz mektup yollamaya benzemez o işler  :)

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Montano bildiğimiz gibi oynasın, Kristin manşeti en azından bu seviyede tutsun hücumda 0 olsun biz yine uçarız. İki sezondur Kim arkada PÇ 1'de kalınca kitleniyoruz. En son Vakıf'a 9 sayılık seriyi de böyle verdik. Montano 2'den ziyade 1'de daha iyi hücum ediyor zaten.

Bosetti-Kristin-Meliha-Dicle-Polen-Leo hepsi iyi transferler lafım yok ama Montano "kumarı" tutmazsa yapılan tüüüüm yatırımlar çöpe gider. Kristin hücum edemiyormuş Leo takıma alışamamış Bosetti Şubat'ta gelecekmiş bence bunlar ikinci planda.

Montano gelsin bildiğimiz gibi oynasın o zaman olacakları görelim :)