Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 220621 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ligde montano-kim-bauer oynarim su an...bosetti döndugunde ise Bauer cikar kadrodan..
Su haliyle hildebrand sadece avrupada oynasin...ligde meliha oynasin..ama bence bosetti dönene kadar cl ye hildebrandi isitmak için oynatiyor sanirim..umarim isinir takima...

Ama ligde kesinlikle bianco ve hildebrand olmamali...

Macina gore polen yada melihaya güvenip Bauer kadroya girebilir..

Şahsen zor derbilerde boyle bi secim olacaksa ortadan feragat etmeyeceksek bu secim meliha olabilir..o kişi takima monte edip yerli smacorde rahatlamamiz lazim..tilki esra ve gözde gibi bir alternatif şart çünkü bu ligde bize...

İnşallah bosetti döndüğünde eskisi gibi döner yoksa bu haliyle hildebrand cl de bizi delirtir..sadece savunması var..servisi fena değil ama hücumu gerçekten kotu...hani iyi servis karsilasa herşeye rağmen ok diyecem ama servis karsilamada da hata yapiyor..esas bu çok can sıkıci..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Son olarak hakem Ebru Ayata renkli görüntüler sergiledi, 2-3 kararında elini göğsüne bir kaç kere götürerek karar benim karar benim şeklindeki vücut dili gayet sempatikti. Ama daha ligin ilk haftasında, yine pek çok top taşıma kararının çıkması, buna standart getirilmesinin bir ihtiyaç olduğunu da ortaya koyar nitelikteydi. Top taşıma kararları, özellikle yakın skorla giden maçlarda kritik önem taşıdığı gibi oyunun  gereksiz yere durup tempoyu negatif yönde etkilemesi açısından da gayet rahatsız edici bir görüntü arz ediyor.

Bence hiç sempatik değildi. Üstelik ben gördüm dediği kararların nerede  ise tamamı hatalı idi. 2 çizgi hakemi, bir yardımcı hakem, bir antrenör ve oyuncular aksini söylerken başhakemin ben gördüm kolaycılığına kaçmaması gerekir. Özellikle yardımcı hakem ve çizgi hakemleri boşuna mı var o zaman.

Dünyanın en iyi ligi! deniyor ancak kamera kontrol (şahin gözü) uygulaması halen ligimizde yok. Üstelik federasyon geçen yılın sonunda bu sene kurulacağını açıklamasına rağmen hala bir gelişme yok.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Bayanlar Voleybol Liginde ikinci hafta rakibimiz Galatasaray Daikin

01.11.2014 Cumartesi

17.30 Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Grundig DSmart Canlı
(Burhan Felek)

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bitmeme ihtimali yüksek bir maç  :)

• Üye
Bence hiç sempatik değildi. Üstelik ben gördüm dediği kararların nerede  ise tamamı hatalı idi. 2 çizgi hakemi, bir yardımcı hakem, bir antrenör ve oyuncular aksini söylerken başhakemin ben gördüm kolaycılığına kaçmaması gerekir. Özellikle yardımcı hakem ve çizgi hakemleri boşuna mı var o zaman.

Dünyanın en iyi ligi! deniyor ancak kamera kontrol (şahin gözü) uygulaması halen ligimizde yok. Üstelik federasyon geçen yılın sonunda bu sene kurulacağını açıklamasına rağmen hala bir gelişme yok.
Aynen katiliyorum..kizsanizda başkana sonuna kadar hakli..vitir citir yiyor paralari federasyon..ama hala daha şahin gözü gelmedi..masallahlari var..EE nasil oyuncahi olacaklar yoksa bankalarin..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bankaların bu kadar yatırımı yukarı çıkarmasının sebebi de fenerbahçe dir. 4 sene önce Türkiye de ücreti 3 katına zıplatan MAA ile berbaer bizizdir. Nati gamovaya dönemin rekor ücretlerini veren bizdik. Kasia ya 600 bin euro buy out odedik. O zamanlar sesi çıkmıyordu  başkanın  şimdi niyr çıkıyor ..Başkanın samimiyetine gram inanmıyorum bu saatten sonra
bulunduğumuz durum sağolsun kendi eseridir..

« Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 12:39:04 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Tribünler açısından geçen seneden ders aldılar mı bilmiyorum ama maç normal şekilde biterse zorlanabiliriz bu maçta. Montano-Kristin-Kim ile çıkarız maça. Bosetti ve Nihan'ın manşetini zorlamak lazım. Hücum açısından geçen seneden daha iyi bir GS var bana göre. Manşetlerini bozamazsak 3-2e doğru gidebilir.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Tribünler açısından geçen seneden ders aldılar mı bilmiyorum ama maç normal şekilde biterse zorlanabiliriz bu maçta. Montano-Kristin-Kim ile çıkarız maça. Bosetti ve Nihan'ın manşetini zorlamak lazım. Hücum açısından geçen seneden daha iyi bir GS var bana göre. Manşetlerini bozamazsak 3-2e doğru gidebilir.

Kristin ile cikmamak lazim. 

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Geçen sene deplasman yasağına rağmen GS maçına gitmiştim. Protokol tarafındaki tribünü kapadıkları için mecburen GS taraftarının içinde kalmıştık. Yanımdaki tiplerin Eda'ya ve Derya'ya söyledikleri küfürlere sinirimden dizlerimin titrediğini hatırlıyorum. Çok zor dayanmıştık. Sonra olaylar büyüyünce karşı tribünü açmışlardı da oraya geçebilmiştik.

Bu sene yine deplasman yasağında maça gideceğim. Yine yumruğumu sıkıp, sesimi çıkarmadan izleyeceğim. Montano olursa rahat kazanırız ama Montano olmazsa yine de şansımızın yüksek olduğunu düşünmeye başladım. Nihan ve Caterina'nın manşeti çok kırılgan. Vakıf maçında kötü servis attık ama Sarıyer maçında oldukça düzelmişti servislerimiz. İyi servisle işi bitiririz. Ama hükmen galibiyet ve GS'ın puanının silinmesine de hayır demem. Puanları silinince ayrı bir zevkli oluyor :)

• Üye
Bankaların bu kadar yatırımı yukarı çıkarmasının sebebi de fenerbahçe dir. 4 sene önce Türkiye de ücreti 3 katına zıplatan MAA ile berbaer bizizdir. Nati gamovaya dönemin rekor ücretlerini veren bizdik. Kasia ya 600 bin euro buy out odedik. O zamanlar sesi çıkmıyordu  başkanın  şimdi niyr çıkıyor ..Başkanın samimiyetine gram inanmıyorum bu saatten sonra
bulunduğumuz durum sağolsun kendi eseridir..
Yapilmasamiydi bu yatirim abi..allah askina yapmayin..amatörlere yatirim yapuldi diye samimiyetsizlik suclamasi olmamali..başka şeylerden ok..hataları var..ama amatörler konusunda etmeyin eylemeyin..adamlar at koşturuyor resmen voleybolda..kafalarına gore her yil statü değiştirip sonra şahin gözünü bile getirmekten acizler..bunda aziz yildirumin sucu ne bilemedim simdi...
Bankalar yatirimi bizim yuzumuzden yukari çektiyse de bravo bize..ülke sporu gelişti..
Mesele ülke sporunun gelişmesi sirasinda haksiz rekabet bu takimlarla.yoksa ortadan çekilmeleri değil..amatörlere yatirim yapan kuluplee e vergi ayricaligi sadece..

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Kristin ile cikmamak lazim. 

Kim ve Montano banko ... Bosetti yok ... Leo oynamamalı ... Bauer mi Kristin mi sorusu kalıyor geriye ... Meliha'nın alternatifi yok. Meliha'nın manşet ve hücumuna hala güvenemiyorum. Mesele performansın da ötesinde Kim veya Meliha'ya bir şey olsa yerine girecek oyuncu yok. Keşke yedekte Cansu Ezgi gibi genç smaçörler olsaydı o zaman Kristin olmasın derdim. Ama Bauer'in yokluğunu daha kolay telafi edebiliriz. Bauer oynayınca fark yaratıyor buna lafım yok ama Gökçen-Dicle gibi oyuncular tolere edebilir.

Meliha'nın gelmesini çok istedim, kendisi potansiyel açısından gelebilecek en iyi smaçör belki de gençlerden. Ama manşeti hücumu hala üst seviyede değil. Yedeği yok onu ateşe atmamak lazım. Kristin performansını yukarı çekene kadar oynatılmalı. Kristin'in bu performansı yanıltmasın. Tamam üst seviye bir oyuncu değil ama bu kadar kötü de değil. Şuan manşet yükünü çekiyor diyebiliriz Merve ve Kim'e göre...

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Mecburen Kristin ile çıkacağız Meliha'nın yedeği yok. Kim Montano Kristin. Elif Ezgi dönüşümlü oynasınlar.Ben ümitliyim Allah utandırmasın. Meliha daha genç. Gözdeye bakın üç yıl öncesinde böyle miydi. Yıllar geçtikçe kendini geliştirdi. O da geliştirecektir. Yeter ki çalışsın.Hükmen galip gelmeye de ben de hayır demem:))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
3-0 alırız

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Montano-Bauer-Kim daha mantıklı olmazmı? Kristin ???

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Kim ve Montano banko ... Bosetti yok ... Leo oynamamalı ... Bauer mi Kristin mi sorusu kalıyor geriye ... Meliha'nın alternatifi yok. Meliha'nın manşet ve hücumuna hala güvenemiyorum. Mesele performansın da ötesinde Kim veya Meliha'ya bir şey olsa yerine girecek oyuncu yok. Keşke yedekte Cansu Ezgi gibi genç smaçörler olsaydı o zaman Kristin olmasın derdim. Ama Bauer'in yokluğunu daha kolay telafi edebiliriz. Bauer oynayınca fark yaratıyor buna lafım yok ama Gökçen-Dicle gibi oyuncular tolere edebilir.

Meliha'nın gelmesini çok istedim, kendisi potansiyel açısından gelebilecek en iyi smaçör belki de gençlerden. Ama manşeti hücumu hala üst seviyede değil. Yedeği yok onu ateşe atmamak lazım. Kristin performansını yukarı çekene kadar oynatılmalı. Kristin'in bu performansı yanıltmasın. Tamam üst seviye bir oyuncu değil ama bu kadar kötü de değil. Şuan manşet yükünü çekiyor diyebiliriz Merve ve Kim'e göre...

Kristin, hucum anlaminda su ana kadar tam bir felaket.  Takimin manset yukunu cekmesi yeterli mi?  Bence degil.