Rahat geçen bir oyun oldu. Kim 22 sayı üretirken, ace leri ile öne çıktı bugün. Eda yine iyiydi, Bauer tercihi isabetliydi. Polen daha fazla umut vermeye başlarken, Ezgi, sahada kaldığı kısıtlı sürede özgüvenli ve sırıtmayan bir oyun sergiledi. Elif, standardını oynadı. Meliha yine gelişmeye ihtiyacım var mesajını verdi. Kristin hücumda facia olmasa da yine iyi değildi, sanırım 6 sayısı vardı bugün, savunmada gayretli olsa da digging lerde önemli hataları vardı, en beğendiğim yönü ise etkili servisleri oldu, bu servisleri doğrusal değil köşelere çaprazlama atarsa çok etkili bir silah, çünkü Garayın servisleri gibi zemine çabuk alçalmaya başlıyor ve karşılaması oldukça zor bir hal alıyor, hatta Garayınkinden biraz daha süratli.
Merve hala durgun, nedenini bilemiyorum, keyifsiz gibi, arkada bazen Kristin ile pozisyon paylaşımında çakışma yaşadılar. Bugün bazen Bauer i bile arkalarda gördük ki bu da takımın henüz hazır olmadığının göstergelerinden biri. Maçta giyinik halde bench arkasında bulunan ama oynamayan Montano, Hakan Dinçayın tweet ine göre antremanda sakatlandığından 2 maçtır riske edilmemiş, önümüzdeki maçta görebileceğiz kendisini.
Son olarak hakem Ebru Ayata renkli görüntüler sergiledi, 2-3 kararında elini göğsüne bir kaç kere götürerek karar benim karar benim şeklindeki vücut dili gayet sempatikti. Ama daha ligin ilk haftasında, yine pek çok top taşıma kararının çıkması, buna standart getirilmesinin bir ihtiyaç olduğunu da ortaya koyar nitelikteydi. Top taşıma kararları, özellikle yakın skorla giden maçlarda kritik önem taşıdığı gibi oyunun gereksiz yere durup tempoyu negatif yönde etkilemesi açısından da gayet rahatsız edici bir görüntü arz ediyor.