Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 240488 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: BVL 6. Hafta Vakıfbank - Fenerbahçe Grundig 22.11.2014 [17.00]
« Yanıtla #825 : 23 Kasım 2014, 01:03:50 »
Ben sözleşmesi bittiği tarihi demiyorum ama. Naz 90 doğumlu. 2012 yılında 22 yaşındaydı. Antrenörü Ze, Sponsoru Acıbadem olan takımda Fabiana, Sokolova, Logan ve Kim'i yönetecek takımın as pasörü yaptılar onu. Fofao gibi risklere girmeden ona güvendiler madem. Uzat sözleşmesini di mi. Ben şahsen FM'de parlayan genç oyuncuları 4 5 yıllık kontratla bağlıyorum :)

Haaaaa sen Fenerbahçe'sin ... Sponsor Acıbadem ... 3 Temmuzları - Mali ile olan durumları kimse öngöremezdi ama ben profesyonel yönetim prensiplerinden bahsediyorum. Gençleri bağla takımına. Rasic - Mihajlovic 4 5 yıllık kontratlarla bağlandılar takımına. Cannes'da akıl yok mu oyuncularla 1 1 sözleşme imzalamaya devam etsin. İsterse oynatıyor isterse yüksek bedellere kiralıyor.

Naz bu takımın pasörü. Mali değeri en yüksek takımı yönetecek. Sözleşmesi bitimine 1 yıl var. E uzat kontratı boş verme ... Sözleşmesi bitince Naz durumu koklayıp durmadı 2 milyon da versen durmazdı bunda hem fikirim.

Bu meselenin bambaska bir boyutu: spesifik bir kisi hakkinda tartisirken, bir anda subedeki kronik soruna gecis yaptik. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #826 : 23 Kasım 2014, 01:05:00 »
Heee bugünkü mağlubiyetin baş mimarı rezil pasör performansı değil bana göre. Böyle manşet gelirse anca böyle pas atılır. Elif gibi pasör max. böyle pas atar. Manşette bu kadar aciz duruma düştüğümüz başka bir maç hatırlamıyorum. Ace olacağı öyle güzel belli ki. Sheilla ve Naz ormanda geyik avlar gibi avladılar bizimkileri. Bir sağ bir sol şirazesi şaştı takımın.

Ben de bunu diyorum zaten.  Takim oyle pasorle degisecek bir durumda degil su anda.  Zamana ve cok calismaya ihtiyaclari var. 

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #827 : 23 Kasım 2014, 01:14:42 »
Ben de bunu diyorum zaten.  Takim oyle pasorle degisecek bir durumda degil su anda.  Zamana ve cok calismaya ihtiyaclari var. 

Bir kere Hoca'ya taraftar olarak kimsenin inancı kalmamış. Kenarda antipatik hareketler yapan sürekli konuşan biri artık gözümüzde. Montano iki sayı alamasın Polen'i hemen benche çekiyor. Elif - Ezgi değişikliğini mantıksızca yapıyor. Bugün mesela dördüncü set sonlarında Ezgi Eda'ya çok güzel sayı aldırmışken neden çıktı bilinmez, bir sayı aldık çıktı ... Abbo'nun ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Bu seviyeyi kaldıramayacak galiba "looser" kimliği ona yapışmışken üstelik ...

Merve takımda bir sorun haline gelmeye başlıyor bu ciddi sıkıntı. Ruh hali pek sağlıklı gözükmüyor yorgunluğa vermek istiyorum. Ruhen kesinlikle sahada değil.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #828 : 23 Kasım 2014, 01:17:52 »
Geçen sene bunları 3-0 yendiğimiz maçta da pasör Elif'ti. Eczacıyı ezip geçtiğimiz çoğu maçta da Elifti. Daha bir hafta önce 2-1'den maçı çevirirken de Eczacıya karşı Elif'ti. Demekki Elif ile de biz bunları yenebiliyoruz.
Elif iyi bir pasördür savı ortaya atmak için söylemiyorum bunu. Yanlış yere odaklanıyoruz.
Takımda bir çok oyuncu formsuz ise, bu takım arka alan savunmasında iki yıldır hiç bir gelişme gösterememişse, bir pozisyonda bloğa geç kaldı diye yada iki topu dışarı vurdu diye anında as oyuncularını kenara alıp yap boz tahtası gibi takımın kimyası ile oynuyorsan ben burda ilk olarak oyuncuya odaklanmam.
Bu takım bu sene şampiyon olamazsa baş ve tek sorumlu antrenördür.
Ayrıca ligde yaptığın vakıf ve eczacı maçları senin sıralamanı belirler, birinci olamazsan bunların ikisi ile de karşılaşmak zorunda kalırsın play offlarda. O nedenle tek puan bile önemlidir. Play off yada kupa maçlarında ise direkt kupaya mal olur bugünkü gibi seçimlerin. Vakıf ve Eczacı maçlarında varyasyon yapamazsın. Çıkabileceğin en iyi kadro ile, birbirine en alışık oyuncularla, en tecrübeli oyuncularla çıkarsın maça. Bauer ve Meliha bu sene kaç defa ilk 6da böylesine süre aldılar da sen Vakıf maçına ilk altının ikisini değiştirerek çıkıyorsun. Nerden baksan tutarsızlık.

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
« Yanıtla #829 : 23 Kasım 2014, 01:20:56 »
Birde geçen sene İzmir'de Bauer'le olamayacağını görmüştü hoca bence. Seda ve Meliha'yı mı kıyasladı acaba?

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #830 : 23 Kasım 2014, 01:23:57 »
Bence takımda Meliha ve Eda hariç gerçek performansına yaklaşan oyuncu yok. Montano ne kadar kötü pas alırsa alsın bu kadar kötü olmaya hakkı yok. Kim'in manşet yüzdesini hiç bu kadar düşük görmemiştim. Bauer kaç top aldı kaç top öldürdü kaç blok yaptı.

Eda anca bu kadar oynar. Meliha anca bu kadar oynar (övmüyorum kapasite bu) 

Elif'in attığı paslar berbattı ama yenilmemizin sebebi sadece o değildi tabi ki. Polen sezon boyunca bir kademe ilerlemedi. Ezgi ya çok iyi pas atıyor ya çok kötü pas atıyor. Dicle ve Gökçen varken Bauer oynuyor filan ... Tribün hoca oyuncular her bakımdan kara bir gün oldu
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 01:24:33 Gönderen: UniqueFB »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #831 : 23 Kasım 2014, 01:25:28 »
Birde geçen sene İzmir'de Bauer'le olamayacağını görmüştü hoca bence. Seda ve Meliha'yı mı kıyasladı acaba?

Bauer'i Rasic'le kıyaslıyordum ben geçen seneye kadar. Sırpça özür tweeti atıcam Rasic'e ... Bauer'den kimse ileride blok beklemesin. Anca Leo ile sayı alır.

Çevrimdışı magi

• Üye
« Yanıtla #832 : 23 Kasım 2014, 01:41:04 »
Yazarken çekiniyorum acaba yanlış mı düşünüyorum diye ama Gio ağır diye Fürst'ü gönderdi. E Bauer daha ağır bence hep ağırdı. Vakıf gibi tempoyu arkaya alınca hızlı olan bir takıma Bauer..... Hayrett

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #833 : 23 Kasım 2014, 01:48:54 »
Bir kere Hoca'ya taraftar olarak kimsenin inancı kalmamış. Kenarda antipatik hareketler yapan sürekli konuşan biri artık gözümüzde. Montano iki sayı alamasın Polen'i hemen benche çekiyor. Elif - Ezgi değişikliğini mantıksızca yapıyor. Bugün mesela dördüncü set sonlarında Ezgi Eda'ya çok güzel sayı aldırmışken neden çıktı bilinmez, bir sayı aldık çıktı ... Abbo'nun ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Bu seviyeyi kaldıramayacak galiba "looser" kimliği ona yapışmışken üstelik ...

Merve takımda bir sorun haline gelmeye başlıyor bu ciddi sıkıntı. Ruh hali pek sağlıklı gözükmüyor yorgunluğa vermek istiyorum. Ruhen kesinlikle sahada değil.

Simdi kusura bakma ama taraftarlik bu degil.  Hoca gecen seneki kadro ile yapabileceginin en iyisini yapti mi?  Yapti.  Kimse yapmadi diyemez.  Bu sene takim neredeyse tamamen degisti mi?  En azindan yarisi degisti diyebiliriz.  Peki sezon baslayali kac hafta oldu?  Evet, fazla olmadi.  Daha sezon basinda gosterilen bu tepkileri ben hic ama hic saglikli bulmuyorum.  Bakiyorum, hemen Abbondanza kovulsun, A, B, C gelsin gibi sacma oneriler yapiliyor.  Biraz sagduyu ve sabir... 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #834 : 23 Kasım 2014, 01:50:33 »
Yazarken çekiniyorum acaba yanlış mı düşünüyorum diye ama Gio ağır diye Fürst'ü gönderdi. E Bauer daha ağır bence hep ağırdı. Vakıf gibi tempoyu arkaya alınca hızlı olan bir takıma Bauer..... Hayrett

Rasic mi demek istedin?

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
« Yanıtla #835 : 23 Kasım 2014, 01:51:14 »
Koç son haftalarda iyi oynamaya başlayan Kristin'i tribüne çekip yabancı hakkını Bauer'den yana kullanması saçmalıktı.Montano'nun berbat hücum yüzdesi, Meliha'nın da berbat manşet performansıyla verdik maçı.Söylenecek çok fazla bişey yok.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı magi

• Üye
« Yanıtla #836 : 23 Kasım 2014, 01:52:06 »
Rasic mi demek istedin?
Takıma karşı Bauer yani.. Cümlem düşük olmuş özür dilerim.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #837 : 23 Kasım 2014, 01:58:55 »
Simdi kusura bakma ama taraftarlik bu degil.  Hoca gecen seneki kadro ile yapabileceginin en iyisini yapti mi?  Yapti.  Kimse yapmadi diyemez.  Bu sene takim neredeyse tamamen degisti mi?  En azindan yarisi degisti diyebiliriz.  Peki sezon baslayali kac hafta oldu?  Evet, fazla olmadi.  Daha sezon basinda gosterilen bu tepkileri ben hic ama hic saglikli bulmuyorum.  Bakiyorum, hemen Abbondanza kovulsun, A, B, C gelsin gibi sacma oneriler yapiliyor.  Biraz sagduyu ve sabir... 

Abbondanza şuan gitse yerine gelcek hoca yok zaten. Hazır olsa bile bu sezon yola çıkıldı. Ze dışında hiçbir hocanın fazladan katkısı olmaz. Ze de atmosferi filan bildiğin için. Neyse ben bu tür yorumları mantıksız buluyorum senin gibi. Ama olası başarısızlıkta en büyük suçlu açık ara Abbo olur bu da bir gerçek ...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #838 : 23 Kasım 2014, 02:00:27 »
Abbondanza şuan gitse yerine gelcek hoca yok zaten. Hazır olsa bile bu sezon yola çıkıldı. Ze dışında hiçbir hocanın fazladan katkısı olmaz. Ze de atmosferi filan bildiğin için. Neyse ben bu tür yorumları mantıksız buluyorum senin gibi. Ama olası başarısızlıkta en büyük suçlu açık ara Abbo olur bu da bir gerçek ...

Gecen hafta Serkan (Sisley Volley) ile vardigimiz sonuc buydu zaten.  Abbondanza'yi yargilamak icin cok erken.  Bu kadro ile beklentiler yuksek.  Bu beklentileri karsilayamaz ise, herkes sucu onda bulacaktir zaten. 

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #839 : 23 Kasım 2014, 02:03:13 »
Gecen hafta Serkan (Sisley Volley) ile vardigimiz sonuc buydu zaten.  Abbondanza'yi yargilamak icin cok erken.  Bu kadro ile beklentiler yuksek.  Bu beklentileri karsilayamaz ise, herkes sucu onda bulacaktir zaten. 

Ama karşılayamayacak bir vizyon sergiliyor... Eczacıbaşı maçı bunu çok açık gösterdi. Montano iki hata yapsın Polen benchte bitiyor. Elif-Ezgi değişimleri zamansız manasız oluyor. Meliha'nın Bursa tuzağına düşüp Kristin'le başlamaması da ayrı mesele. Ben hocadan umudumu kestim inşallah yanıltır bizi. Oyuncular da umutsuzluğa kapılmasın da...