Naz'i amatorce elimizden kacirmadik. Para meselesi de degildi. Buna emin olabilirsiniz.
Ben sözleşmesi bittiği tarihi demiyorum ama. Naz 90 doğumlu. 2012 yılında 22 yaşındaydı. Antrenörü Ze, Sponsoru Acıbadem olan takımda Fabiana, Sokolova, Logan ve Kim'i yönetecek takımın as pasörü yaptılar onu. Fofao gibi risklere girmeden ona güvendiler madem. Uzat sözleşmesini di mi. Ben şahsen FM'de parlayan genç oyuncuları 4 5 yıllık kontratla bağlıyorum

Haaaaa sen Fenerbahçe'sin ... Sponsor Acıbadem ... 3 Temmuzları - Mali ile olan durumları kimse öngöremezdi ama ben profesyonel yönetim prensiplerinden bahsediyorum. Gençleri bağla takımına. Rasic - Mihajlovic 4 5 yıllık kontratlarla bağlandılar takımına. Cannes'da akıl yok mu oyuncularla 1 1 sözleşme imzalamaya devam etsin. İsterse oynatıyor isterse yüksek bedellere kiralıyor.
Naz bu takımın pasörü. Mali değeri en yüksek takımı yönetecek. Sözleşmesi bitimine 1 yıl var. E uzat kontratı boş verme ... Sözleşmesi bitince Naz durumu koklayıp durmadı 2 milyon da versen durmazdı bunda hem fikirim.