Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 240699 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: BVL 6. Hafta Vakıfbank - Fenerbahçe Grundig 22.11.2014 [17.00]
« Yanıtla #810 : 22 Kasım 2014, 23:31:15 »
Tamam sevgili Besim,bu konuda tamamen seninle aynı fikirdeyim de mükemmel alınan manşetlerde pasörlerimizin pasları da aynı mükemmellikte mi?Kaç mükemmel manşeti kaç mükemmel pasa dönüştürmüş?İnan sen maçı izleyememişsin herhalde, bu oran abartmıyorum %10 bile değil.Bu kadar da olmaz ki.Benim isyanım buna yoksa tabii ki kötü manşet gelince pasörden iyi pas bekleyemezsiniz.

Abi haklisin.  Zaten, pasorleri hakli cikarmaktan ziyade sucu belli oranda bolusturmek icin soylemistim.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #811 : 22 Kasım 2014, 23:34:25 »
Süleyman abi, uğrayamadım sizi o tarafa. Geç girebildik, çok kalabalıktı bugün. Yarın Arkas maçına gelebilirsem uğrarım, gelemezsem çarşamba gününe işallah.
Kalabalığı görünce tahmin ettim.Sizin için bizim aynı yerde iki kişilik yer ayırmıştım ama baktım gelemediniz başkaları oturdu.Yarın gene biletler  stadyumdan satılacakmış ama gene maçtan önce kapıdan belki satılabilir.Olmazsa Çarşamba Azeryol maçında görüşürüz.istersen biz erken gidiyoruz,size de yer ayırabiliriz.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #812 : 22 Kasım 2014, 23:34:46 »
4. setin başında Elif eline gelen çok iyi bir manşete Bauer'e öyle rezalet bir pas attı ki hala aklımdan çıkmıyor ve böyle pasları en az 20 defa attı,belki de daha fazla.Elif yerine oraya bir ağaç koysak,karşıladığımız toplar ağaca çarpsa oyuncularımıza daha iyi paslar gider,gerçekten abartmıyorum.Ama genel olarak takım çok kötü oynuyor,savunma denen birşey yok,servis karşılama berbat,bloklarımız onlardan biraz hallice,bir tek fena servis atmıyoruz bazı bölümlerde,başka da doğru yaptığımız hiçbir şey yok.Takımın Bosetti geldiğinde biraz toparlanacağını düşünüyorum ama ya Elif ve Merve ne olacak,onlar mecburen oynayacaklar.Onların oynadığı her maç büyük maçlara 1-0 geride başlarız,başlıyoruz da.

Ne pahasına olursa olsun Naz'ı kadroda tutmamız gerekiyordu,o Vakıfbank'a gidince ligin kaderi değişti bana göre.Onlarda bu Türk oyuncu kadrosu olduğu sürece biz dünyanın en iyi 3 yabancısını oynatsak bile ki zaten en iyisi bizde,Vakıfbank her zaman Türkiye liginde 1 adım hatta 2 adım önde olacak bizden.

Futbolda Selçuk Şahin,erkek basketbolda Can Altıntığ ve Zoric,bayan basketbolda Kübra,erkek voleybolda libero Serkan,bayan voleybolda Elif,Meliha ve Merve,açıkçası bıktım artık şu oyuncudan başka herşeye benzeyen sözde oyuncuları takımda görmekten.

Su Naz hususunu artik kapatalim arkadaslar.  Bildigimiz bir iki sey varsa, onlardan biri de Naz'in bizi istemedigi.  Kiz, senelerce "ben sizin sari meleginizim", "dis hatlari bizin icin yakin" deyip, eline gecen ilk firsatta kicimiza tekmeyi basan biri.  Belki en iyi Turk pasor olabilir, ama oyle veya boyle, artik su ogrenilmis caresizlik mentalitesinden kurtulmamiz lazim.  Biz bu Naz'in takimini, cok daha kotu kadrolarla da yendik.  Takim rayina oturunca, yine yenecegiz. 

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #813 : 22 Kasım 2014, 23:38:43 »
Bauer zaten hücumda farklı bir oyuncu...At topu havaya garanti sayı önünde blok tutulmuyor yukardan vurduğu için ama ayakları ağır olduğundan savunmada bazen aksıyor özellikle kaymalarda
Evet abi,bana göre  büyük maçlarda 3 yabancı hakkından birini kullanacaksan bunların hepsi smaçör olmalı.Bu yabancı hakkını ortadan veya pasörden kullanıyorsan bu oyuncular çok büyük,çok iyi oyuncu olmalı,tıpkı Eczacıbaşı'ndaki Poljak gibi,senin kadronda Bauer'den daha iyi blok yapan Dicle var,gidiyorsun Dicle'yi kesip yabancı hakkını Bauer'den yana kullanıyorsun,tamam onun hücum gücünden yararlanmak istiyorsun ama pasör pasör olmayınca hücum gücünü de kullanamıyoruz,1 tane yabancı hakkımız tamamen heba oldu bugün,üstüne bir de Dicle'nin yapabileceği bloklardan olduk.Koçun da seçimi yanlıştı bence bugün ama takımdaki oyuncular o kadar rezalet oynadı ki koça da birşey söyleyemiyorum.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #814 : 22 Kasım 2014, 23:43:02 »
Murat, Kristin'in ilk macindaki istatistiklerini unutmayalim lutfen.  Meliha daha iyi olur, olmaz.  Baska bir mesele ama Kristin uzerinden konusacaksak, onun ilk macindaki istatistikleri de hatirlayalim lutfen.

İşte ben bunu bilerek yazdım. Kristin i alıştırmışsın takıma birde zor Eczacıbaşı maçında fena da oynamamış. Çıkıp macera arıyorsun. Bu maç mı deneme maçı Besim..
 Hele de en kötüsü hildebrand bizim takımın defans dan en çok top çıkaran oyuncusu imiş. Bal gel de akıl ara ki bulasın..
Voleybolda en önemli pozisyon 4 numara dır çağın voleybolunda. Sen meliha ya mahkum bıraktın bizi değişim de yapamadın elini kolunu bağladın. Dicle yi de kazanamaz böyle giderse kız vakıf çıkışlı hırs yapcak belkide hayatının maçını oynayacak ama işte
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #815 : 22 Kasım 2014, 23:45:25 »
ya sorun yenilgi değil ama bu hedef maçımızdı...Süper Kupa'da zaten sahada yoktuk üstüne bugünkü yenilgi..Böyle giderse sahaya çıkmadan kaybettik psikolojisi başlayacak ki Vakıf da öyle ahım şahım oynamıyor..bugün bizi servis ile yendiler..biz de ikinci set iyi servis atınca kazandık...Ama niyeyse o servisler üçüncü set 4-1 öne geçtikten sonra kesildi

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #816 : 22 Kasım 2014, 23:47:46 »
İşte ben bunu bilerek yazdım. Kristin i alıştırmışsın takıma birde zor Eczacıbaşı maçında fena da oynamamış. Çıkıp macera arıyorsun. Bu maç mı deneme maçı Besim..
 Hele de en kötüsü hildebrand bizim takımın defans dan en çok top çıkaran oyuncusu imiş. Bal gel de akıl ara ki bulasın..
Voleybolda en önemli pozisyon 4 numara dır çağın voleybolunda. Sen meliha ya mahkum bıraktın bizi değişim de yapamadın elini kolunu bağladın. Dicle yi de kazanamaz böyle giderse kız vakıf çıkışlı hırs yapcak belkide hayatının maçını oynayacak ama işte

Murat, Allah askina, Kristin'den bahsediyoruz.  Kristin'e fazla anlam yuklememek lazim.  Daha once de yazdim, bizim Kristin'in alacagi iki uc mansetten daha muhim sikintilarimiz var.  Degil Kristin, 10 Kristin gelse, bu macta tablo yine degismezdi.  Hatta Vakifbank tum sene boyunca yapacagi hatalari tek macta yapmasina ragmen... 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #817 : 22 Kasım 2014, 23:49:19 »
Öyle de bizim deneme yapacağımız maç bu maç değil...Bu futbolda Gs maçı neyse öyle bir maç..denemeyi başka maçta yapsın hoca kupada yapsın vs vs..ama bu maçta olmaz...

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #818 : 22 Kasım 2014, 23:50:12 »
Su Naz hususunu artik kapatalim arkadaslar.  Bildigimiz bir iki sey varsa, onlardan biri de Naz'in bizi istemedigi.  Kiz, senelerce "ben sizin sari meleginizim", "dis hatlari bizin icin yakin" deyip, eline gecen ilk firsatta kicimiza tekmeyi basan biri.  Belki en iyi Turk pasor olabilir, ama oyle veya boyle, artik su ogrenilmis caresizlik mentalitesinden kurtulmamiz lazim.  Biz bu Naz'in takimini, cok daha kotu kadrolarla da yendik.  Takim rayina oturunca, yine yenecegiz.
Besim abi  ne zaman Vakıfbank ile oynasak "Keşke Naz'ı göndermeseydik" diyorum açıkçası,söylemek istemesem de söylüyorum.Kadın bugün bizim Eda ve Bauer'in bloklarının toplamından daha fazla blok yapmış olabilir,servislerde Merve ve Meliha'yı perişan etti,Elif ile pasörlüğünü karşılaştıranı zaten Allah çarpar.Bizde Elif yerine pasöre benzeyen bir oyuncu olsa söylemem ama bizde Elif'i onlarda Naz'ı görünce üzülüyorum sadece.İster istemez yazıyorum.Yoksa Naz'ı zerre sevmiyorum ama şu pasörlerimiz bana bunu dedirtiyor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #819 : 22 Kasım 2014, 23:54:42 »
Besim abi  ne zaman Vakıfbank ile oynasak "Keşke Naz'ı göndermeseydik" diyorum açıkçası,söylemek istemesem de söylüyorum.Kadın bugün bizim Eda ve Bauer'in bloklarının toplamından daha fazla blok yapmış olabilir,servislerde Merve ve Meliha'yı perişan etti,Elif ile pasörlüğünü karşılaştıranı zaten Allah çarpar.Bizde Elif yerine pasöre benzeyen bir oyuncu olsa söylemem ama bizde Elif'i onlarda Naz'ı görünce üzülüyorum sadece.İster istemez yazıyorum.Yoksa Naz'ı zerre sevmiyorum ama şu pasörlerimiz bana bunu dedirtiyor.

Naz, en iyi Turk pasor ve maalesef, yabanci sinirinin oldugu yerde bu sikinti devam edecek.  Yarin obur gun, su yabanci siniri biraz daha yukari cekilirse, bu sikinti ortadan kalkar.  Bu olmadigi surece, bunu asmamiz lazim cunku bu kizin masum yuzune ve guzelligine kanmayin: tam bir strateji uzmani.  Yarin, statuko degistigi zaman; yel nereye dogru eserse, oraya dogru yol alir.  Bu yuzden, artik bunu asmaliyiz.  Biraz sabirli, guzel gunler gelecektir. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #820 : 22 Kasım 2014, 23:56:13 »
Öyle de bizim deneme yapacağımız maç bu maç değil...Bu futbolda Gs maçı neyse öyle bir maç..denemeyi başka maçta yapsın hoca kupada yapsın vs vs..ama bu maçta olmaz...

Abi, baska mac yok ki, voleybolda :)  Nilufer Belediyesi'ne karsi yapacagin mactaki oyun sana pek bir sey soylemiyor maalesef :)  O yuzden, dogru tercih olup olmamasi bir yana, yapacak ise sezon basi yapsin da, assin bunlari...

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #821 : 23 Kasım 2014, 00:36:11 »
Naz bugün kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı. Güldeniz'e attığı bir pas var ki ( Güldeniz paralelden aldığı sayı dördüncü set sonları ) R10 gibi yüzü başka yer pas başka yer yapıp bizimkileri pazara yolladı.

Sayı aldıktan sonra çok hırs yapıyor. Kazandıktan sonra coştu. Naz ya bize hiç ısınamadı ya Vakıf'a gittikten sonra yediği küfürlerin hırsı ile böyle yapıyor. Ama Naz bizde bundan sonra asla forma giymez. Hakan Dinçay doğru söylemiş o tercih hakkını hiç bizden yana kullanmadı diyerek.

Naz'ı amatörce elimizden kaçırdık. Neyse bunları konuşmanın artık faydası yok. Çıplak gözle izleyince Naz ile Elif'in pas kalitesindeki uçurumu gerçekten fark ediyorsunuz. Naz'a laf ederken ben de dilimi kısıcam artık.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #822 : 23 Kasım 2014, 00:43:45 »
Naz bugün kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı. Güldeniz'e attığı bir pas var ki ( Güldeniz paralelden aldığı sayı dördüncü set sonları ) R10 gibi yüzü başka yer pas başka yer yapıp bizimkileri pazara yolladı.

Sayı aldıktan sonra çok hırs yapıyor. Kazandıktan sonra coştu. Naz ya bize hiç ısınamadı ya Vakıf'a gittikten sonra yediği küfürlerin hırsı ile böyle yapıyor. Ama Naz bizde bundan sonra asla forma giymez. Hakan Dinçay doğru söylemiş o tercih hakkını hiç bizden yana kullanmadı diyerek.

Naz'ı amatörce elimizden kaçırdık. Neyse bunları konuşmanın artık faydası yok. Çıplak gözle izleyince Naz ile Elif'in pas kalitesindeki uçurumu gerçekten fark ediyorsunuz. Naz'a laf ederken ben de dilimi kısıcam artık.

Naz'i amatorce elimizden kacirmadik.  Para meselesi de degildi.  Buna emin olabilirsiniz.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #823 : 23 Kasım 2014, 00:49:22 »
Naz'i amatorce elimizden kacirmadik.  Para meselesi de degildi.  Buna emin olabilirsiniz.

Ben sözleşmesi bittiği tarihi demiyorum ama. Naz 90 doğumlu. 2012 yılında 22 yaşındaydı. Antrenörü Ze, Sponsoru Acıbadem olan takımda Fabiana, Sokolova, Logan ve Kim'i yönetecek takımın as pasörü yaptılar onu. Fofao gibi risklere girmeden ona güvendiler madem. Uzat sözleşmesini di mi. Ben şahsen FM'de parlayan genç oyuncuları 4 5 yıllık kontratla bağlıyorum :)

Haaaaa sen Fenerbahçe'sin ... Sponsor Acıbadem ... 3 Temmuzları - Mali ile olan durumları kimse öngöremezdi ama ben profesyonel yönetim prensiplerinden bahsediyorum. Gençleri bağla takımına. Rasic - Mihajlovic 4 5 yıllık kontratlarla bağlandılar takımına. Cannes'da akıl yok mu oyuncularla 1 1 sözleşme imzalamaya devam etsin. İsterse oynatıyor isterse yüksek bedellere kiralıyor.

Naz bu takımın pasörü. Mali değeri en yüksek takımı yönetecek. Sözleşmesi bitimine 1 yıl var. E uzat kontratı boş verme ... Sözleşmesi bitince Naz durumu koklayıp durmadı 2 milyon da versen durmazdı bunda hem fikirim.
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 00:50:22 Gönderen: UniqueFB »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #824 : 23 Kasım 2014, 00:52:30 »
Heee bugünkü mağlubiyetin baş mimarı rezil pasör performansı değil bana göre. Böyle manşet gelirse anca böyle pas atılır. Elif gibi pasör max. böyle pas atar. Manşette bu kadar aciz duruma düştüğümüz başka bir maç hatırlamıyorum. Ace olacağı öyle güzel belli ki. Sheilla ve Naz ormanda geyik avlar gibi avladılar bizimkileri. Bir sağ bir sol şirazesi şaştı takımın.