Maçın yorumlarını forumdaşlar gayet güzel yapmışlar,ben sadece daha önce de yazıldığı üzere 2.setin 5.sayısını izleyemeyenler tekrarlarda izlesinler,olağanüstü bir defans silsilesi vardı.
Maça gitmek için resmi sitenin açıklamasına istinaden stadyuma gittik,nüfus cüzdanlarımızı aldılar ve yarınki maç bileti ile birlikte bu maçın biletini aldık.Biletlerin üzerinde bigisayarla yazdıkları ismimiz,soyadımız ve TC.numaramız vardı.Bizde "vay be işi ne kadar ciddi tutmuşlar bu kez"diye salak salak düşüncelere daldık. Çünkü oradan salona geldiğimizde bilet gişesi kapalı idi fakat tam turnikeden geçerken kapı girişinde bize stadyumdan bilet veren kişiyi elinde büyük bir tomar biletle orada görünce "ne iş" diye sorduk."Bizi biletlerle buraya gönderdiler,buradan bilet satacağız"dedi ve birde baktık ki gelene geçene kimlik bile sormadan bilet satıyor."Ya arkadaş tamam satıyorsun da stadyuma bilet almak için gelen bilet alamayacak mı şimdi"dedik,o da "ne yapayım bana böyle talimat verdiler"dedi.
Buyrun burdan yakın.Hani stadyum haricinde bilet satılmayacaktı,resmi site böyle diyordu.İyi ki kurumsallaşmışız,bi de kurumsallaşmasaydık ne olurdu halimiz bilemem. Yahu size güvenip stadyuma gelen insanlar orada biletin satılmadığını ve salonda satıldığını anladıklarında ne düşünürler? Sanki stadyum ile salon aynı sokakta. Ulan burası İstanbul be,insanları oynatıp duruyorsunuz.Bir diğer komedi de bilet fiyatları.Lig maçı bileti 5 tl.olmuş.Hani resmi sitenizde maçların her biri 10 tl.idi.Bu kadar lakayıt,vurdumduymaz ve gayrı ciddilik olur.Salonda bulunan bir çok seyirci "bu maç son bir daha böyle bir uygulama olursa gelmiyorum"diye serzenişte bulundu.Haklılar tabii,ancak bizim gibi ruh hastaları bu komediye devam eder.