Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 239305 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Ynt: BVL 4. Hafta Bursa B.B. - Fenerbahçe Grundig 08.11.2014 [14.30]
« Yanıtla #420 : 04 Kasım 2014, 19:29:59 »
Halledilir,sıkıntı yok. ;)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: BVL 3. Hafta Fenerbahçe Grundig - İdman Ocağı 04.11.2014 [16.00]
« Yanıtla #421 : 04 Kasım 2014, 19:49:22 »
Ama gerideyken ne kadar rahat oynadı bizimkiler. Özgüven mi gevşeklik mi bilemiyorum. Nasılsa çeviririz gibi bir havayla.

İdmanocağı iyi servisle zorladı bizi. Ama azıcık sıkmak yetti kazanmak için.
Ligin üçüncü haftasında da savunmada alan tutmada ve savunmadan çıkan toplara hücum etmede çok çok dağınıktık.  Abbondanza hala çözüm bulabilmiş değil. Oyuncuların çoğu formsuz hala ve birbirlerine alışamadılar. 16'sında Eczacıbaşı ve 22'sinde Vakıfbank maçları zor geçecek böyle giderse. Ama bu takımdan umutluyum. Artık kenardan çok daha iyi destek alıyoruz, kenardan gelip seti çevirebilecek oyuncularımız var. Biraz özgüven kazanmaları gerekiyor sadece. Bosetti de geldiğinde ikinci devre esip gürleyeceğiz gibime geliyor ama ilk devre puan kayıpları vermemiz mümkün.

Özgüven olduğunu düşünüyorum ben. Üç setin üçünde de sonlara doğru vidaları sıktılar. Bloklarımız da gs maçına göre daha iyiydi bugün ancak vakıf ve eczacı maşlarında bu özgüveni konsantrasyonla desteklemek lazım çünkü o maçlarda bu şekilde geri dönemeyiz.
Ben de çok güveniyorum bu takıma. Ligde yabancılar olsun yerliler olsun bol bol rotasyon yaparız. Zira vakıf ve eczacı harici rakip yok. Asıl hedef avrupa. Orada da görünen o ki en büyük üç şampiyonluk adayı bizim ligimizden. Şu an seyrettiğimiz takıma Bauer, Lo Bianco ve Bosetti girecek avrupada. Heyecanlanmamak mümkün değil.

• Üye
« Yanıtla #422 : 04 Kasım 2014, 20:03:24 »
Maçın yorumlarını forumdaşlar gayet güzel yapmışlar,ben sadece daha önce de yazıldığı üzere 2.setin 5.sayısını izleyemeyenler tekrarlarda izlesinler,olağanüstü bir defans silsilesi vardı.

Maça gitmek için resmi sitenin açıklamasına istinaden stadyuma gittik,nüfus cüzdanlarımızı aldılar ve yarınki maç bileti ile birlikte bu maçın biletini aldık.Biletlerin üzerinde bigisayarla yazdıkları ismimiz,soyadımız ve TC.numaramız vardı.Bizde "vay be işi ne kadar ciddi tutmuşlar bu kez"diye salak salak düşüncelere daldık. Çünkü oradan salona geldiğimizde bilet gişesi kapalı idi fakat tam turnikeden geçerken kapı girişinde bize stadyumdan bilet veren kişiyi elinde büyük bir tomar biletle orada görünce "ne iş" diye sorduk."Bizi biletlerle buraya gönderdiler,buradan bilet satacağız"dedi ve birde baktık ki gelene geçene kimlik bile sormadan bilet satıyor."Ya arkadaş tamam satıyorsun da stadyuma bilet almak için gelen bilet alamayacak mı şimdi"dedik,o da "ne yapayım bana böyle talimat verdiler"dedi.

Buyrun burdan yakın.Hani stadyum haricinde bilet satılmayacaktı,resmi site böyle diyordu.İyi ki kurumsallaşmışız,bi de kurumsallaşmasaydık ne olurdu halimiz bilemem. Yahu size güvenip stadyuma gelen insanlar orada biletin satılmadığını ve salonda satıldığını anladıklarında ne düşünürler? Sanki stadyum ile salon aynı sokakta. Ulan burası İstanbul be,insanları oynatıp duruyorsunuz.Bir diğer komedi de bilet fiyatları.Lig maçı bileti 5 tl.olmuş.Hani resmi sitenizde maçların her biri 10 tl.idi.Bu kadar lakayıt,vurdumduymaz ve gayrı ciddilik olur.Salonda bulunan bir çok seyirci "bu maç son bir daha böyle bir uygulama olursa gelmiyorum"diye serzenişte bulundu.Haklılar tabii,ancak bizim gibi ruh hastaları bu komediye devam eder.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 11:48:30 Gönderen: Cem Ağrak »
Adı konamaz.

Çevrimdışı Tugrul

• Üye
« Yanıtla #423 : 04 Kasım 2014, 20:20:30 »
Maçın yorumlarını forumdaşlar gayet güzel yapmışlar,ben sadece daha önce de yazıldığı üzere 2.setin 5.sayısını izleyemeyenler tekrarlarda izlesinler,olağanüstü bir defans silsilesi vardı.Maça gitmek için resmi sitenin açıklamasına istinaden stadyuma gittik,nüfus cüzdanlarımızı aldılar ve yarınki maç bileti ile birlikte bu maçın biletini aldık.Biletlerin üzerinde bigisayarla yazdıkları ismimiz,soyadımız ve TC.numaramız vardı.Bizde "vay be işi ne kadar ciddi tutmuşlar bu kez"diye salak salak düşüncelere daldık.Çünkü oradan salona geldiğimizde bilet gişesi kapalı idi fakat tam turnikeden geçerken kapı girişinde bize stadyumdan bilet veren kişiyi elinde büyük bir tomar biletle orada görünce "ne iş" diye sorduk."Bizi biletlerle buraya gönderdiler,buradan bilet satacağız"dedi ve birde baktık ki gelene geçene kimlik bile sormadan bilet satıyor."Ya arkadaş tamam satıyorsun da stadyuma bilet almak için gelen bilet alamayacak mı şimdi"dedik,o da "ne yapayım bana böyle talimat verdiler"dedi.Buyrun burdan yakın.Hani stadyum haricinde bilet satılmayacaktı,resmi site böyle diyordu.İyi ki kurumsallaşmışız,bi de kurumsallaşmasaydık ne olurdu halimiz bilemem.Yahu size güvenip stadyuma gelen insanlar orada biletin satılmadığını ve salonda satıldığını anladıklarında ne düşünürler?Sanki stadyum ile salon aynı sokakta.Ulan burası İstanbul be,insanları oynatıp duruyorsunuz.Bir diğer komedi de bilet fiyatları.Lig maçı bileti 5 tl.olmuş.Hani resmi sitenizde maçların her biri 10 tl.idi.Bu kadar lakayıt,vurdumduymaz ve gayrı ciddilik olur.Salonda bulunan bir çok seyirci "bu maç son bir daha böyle bir uygulama olursa gelmiyorum"diye serzenişte bulundu.Haklılar tabii,ancak bizim gibi ruh hastaları bu komediye devam eder.

Ellerine sağlık Süleyman bey. Olaylar aynen öyle oldu. Bu takımı 2. ligde oynadıkları zamandan beri izlerim ama bu dünyada eşi benzeri görülmeyen bilet rezaletinden sonra kendi sahamızdaki maçlara bir daha zor gelirim. Hayatımda bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #424 : 04 Kasım 2014, 20:38:40 »
Tam bir rezillik hicbir izahı ve mantıgı yok.Ornegin Burhan Felek Baglarbasında sen orada bir giseden bilet satmıyorsun.Gideceksin Kızıltoprak'a diyorsun.Peki Kızıtoprak'a opucukle mi gidecek bu taraftar,herkesin 3-5 milyar geliri mi var?Gitti,zaman kaybı degil mi?Nerden baksan 1,1.5 saat yazık degil mi?Sonra fiyata degil orana bakın.%100 fark var.Tam 2 katına bilet satıyorsun.Stad 10TL B. Felek 5TL gel vatandas gel...Bitti mi bitmedi.Madem B. Felek'ten bilet satacaksın.Ki zaten orada mutlaka bir gisen olmak zorunda neden sadece stad diyorsun.Neden insanları duzgun bilgilendirmiyorsun.

Bunu neden yapıyorsun?Tomarla bilet elinde kaldıgı icin yapıyorsun.O biletlerin elinde yanması haklı olarak isine gelmiyor.Bundan dolayı hem fiyatı normal,teberrusuz fiyata geri cekiyorsun hem de salonun oldugu yerde yapman gerekeni yapıp bileti satıyorsun.Bunları neden yapıyorsun?Bayan Basketle,Voleybolu ya da dogru ifade ile oraya gelen taraftarı ve hasılat miktarını onemsemedigin icin yapıyorsun.Versene 300TL lik yemekli bileti de yakın gordugun taraftara olmaz tabii...Sacmasapan isler yapılıyor.Tek neden de elestiri,protesto olmasın.Super demokrasi aynen devam

Ozlem Hanım salonun dibindeyim diyor.Mecbur mu Kadıkoy'e in bilet al geri cık.O yol parası,zaman kaybı sizin cebinizden mi cıkıyor.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #425 : 04 Kasım 2014, 20:39:20 »
Ezgi oyundan hiç çıkmasın istiyorum. Bütün pasları o atsın istiyorum. Çok mu şey istiyorum acep

Nazar etmeyin kızımıza, hatta iyi falan yazmayın. Birşey olur da pasörsüz kalırız diye korkuyorum nedense :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #426 : 04 Kasım 2014, 20:46:05 »
Halledilir,sıkıntı yok. ;)

Bursaya da gidecekmisin abi :)

• Üye
« Yanıtla #427 : 04 Kasım 2014, 21:15:43 »
Bursaya da gidecekmisin abi :)
Final maçı olsa gidilir de ara maçlara fazla gelir :)
Adı konamaz.

Çevrimdışı Tugrul

• Üye
« Yanıtla #428 : 04 Kasım 2014, 21:50:44 »
Tam bir rezillik hicbir izahı ve mantıgı yok.Ornegin Burhan Felek Baglarbasında sen orada bir giseden bilet satmıyorsun.Gideceksin Kızıltoprak'a diyorsun.Peki Kızıtoprak'a opucukle mi gidecek bu taraftar,herkesin 3-5 milyar geliri mi var?Gitti,zaman kaybı degil mi?Nerden baksan 1,1.5 saat yazık degil mi?Sonra fiyata degil orana bakın.%100 fark var.Tam 2 katına bilet satıyorsun.Stad 10TL B. Felek 5TL gel vatandas gel...Bitti mi bitmedi.Madem B. Felek'ten bilet satacaksın.Ki zaten orada mutlaka bir gisen olmak zorunda neden sadece stad diyorsun.Neden insanları duzgun bilgilendirmiyorsun.

Bunu neden yapıyorsun?Tomarla bilet elinde kaldıgı icin yapıyorsun.O biletlerin elinde yanması haklı olarak isine gelmiyor.Bundan dolayı hem fiyatı normal,teberrusuz fiyata geri cekiyorsun hem de salonun oldugu yerde yapman gerekeni yapıp bileti satıyorsun.Bunları neden yapıyorsun?Bayan Basketle,Voleybolu ya da dogru ifade ile oraya gelen taraftarı ve hasılat miktarını onemsemedigin icin yapıyorsun.Versene 300TL lik yemekli bileti de yakın gordugun taraftara olmaz tabii...Sacmasapan isler yapılıyor.Tek neden de elestiri,protesto olmasın.Super demokrasi aynen devam

Ozlem Hanım salonun dibindeyim diyor.Mecbur mu Kadıkoy'e in bilet al geri cık.O yol parası,zaman kaybı sizin cebinizden mi cıkıyor.

Özlem hanım şanslı, ben Sarıyer'den geliyorum. Metrobüs Söğütlüçeşme'de in, oradan stada yürü, 2 bilet için 10 dakika bekle ( kimlik bilgileri , telefon vs vs giriyorlar), oradan Kadıköy'e yürü, oradan sarı minibüslere bin, Burhan Felek'e git. Eziyetin daniskası. Orada salona girmeden de elinde bir tomar bilet stadda bilet satan görevliyi sorgusuz sualsiz simit satar gibi bilet satarken gör. Bu akıllara zarar uygulamayı getiren yönetici utanır mı bilmem ama ben kulübüm adına utandım.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #429 : 04 Kasım 2014, 22:27:49 »
Özlem hanım şanslı, ben Sarıyer'den geliyorum. Metrobüs Söğütlüçeşme'de in, oradan stada yürü, 2 bilet için 10 dakika bekle ( kimlik bilgileri , telefon vs vs giriyorlar), oradan Kadıköy'e yürü, oradan sarı minibüslere bin, Burhan Felek'e git. Eziyetin daniskası. Orada salona girmeden de elinde bir tomar bilet stadda bilet satan görevliyi sorgusuz sualsiz simit satar gibi bilet satarken gör. Bu akıllara zarar uygulamayı getiren yönetici utanır mı bilmem ama ben kulübüm adına utandım.

Herkes Hakan Dincay'a yazsin Twitter'dan lutfen.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #430 : 05 Kasım 2014, 00:32:24 »
Bazı tribün grupları kulüpten aldıkları biletleri satıyor diye anladım ilk okuduğumda meğerse bizzat kulüpte biletleri satan kişi gelmiş satmış. el insafff yaa

yönetimde hiç akil insan da kalmamış bu duruma dur diyecek

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #431 : 05 Kasım 2014, 00:53:28 »
Herkes Hakan Dincay'a yazsin Twitter'dan lutfen.

Buna cevap vermiyor..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #432 : 05 Kasım 2014, 00:58:25 »

Ayağınıza sağlık, sizin adınıza da çok öfkelendim şimdi :( Ben şanslıyım o açıdan gerçekten ama sırf sinirden gitmedim bugün maça, kapıda satılacağını bilsem giderdim. Biletler ellerinde kalmaya başlayınca mecburen vazgeçecekler bu işten.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #433 : 05 Kasım 2014, 01:28:09 »
Apartman yöneticiliğini bile beceremeyecek kişiler kulüp yönetirse olur bunlar. Fazla şaşırmamak gerek.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #434 : 05 Kasım 2014, 11:43:21 »
Buna cevap vermiyor..

Demek ki Baskan'dan kesin talimat almis.