Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 234277 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ntvspor veriyor.

Cok iyi.  Tesekkurler.

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Eczacıbaşı alırsa bizde alırsak lider oluyor muyuz?

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Eczacıbaşı alırsa bizde alırsak lider oluyor muyuz?

Sarıyer maçımız ertelenmişti, bu nedenle liderlik şansımız en azından bugün için yok, bir diğer nokta da gençler ligi, henüz tamamlanmadığı için puanlar yansıtılmıyor ama görünen o ki sezon sezonunda yaklaşık 2 puanlık bir zararımız olacak buradan.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Yahu stada gittik biletix dediler biletixte de biz satmiyoruz dediler

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Yine mi bilet sıkıntısı var?

Çevrimdışı nsmert

• Üye
Yine mi bilet sıkıntısı var?
Burhan felekten mi satiliyor acaba

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Voleybol maç biletleri biletixte satılmıyor.
Biletway den satılıyor ama onların sitesine bakınca Fenerbahçe Stadı'nda  kimlik ibrazı ile satılacaktır notu vardı.
Ben saat üç buçuk civarında Burhan Felek salonunun önündeki gişeye gittiğimde, görevli çocuk şimdi satış yok ancak öncesindeki Eczacıbaşı-Vakıfbank maçı bittiğinde gişede satış olacak dedi. Neden şimdi alamıyoruz ki deyince kulübün bu yönde bir talebi olduğunu söyledi.
Tabii bu şartlarda tecrübe ettiklerimizle, bizden önceki maç bitince herkese gişede satış yapacaklarına güvenim olmaz.

Eczacıbaşı otobüslerle çocukları getirmekteydi gene, onların görevlisine gıcıklık olsun diye bilet versene dedim, önce hangi şirkettendiniz diye sordu, çalışan değilim zaten her maç bedava dağıtıyorsun bir sürü bilet elinde kalıyor, versen bir şey fark etmez dedim, öylece biletleri verdi.

Beş liralık bu biletlerden alıp içeriye giren, sonraki maçı da bekleyip izleyebilir. Ben ise oradan ayrıldım.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 16:52:01 Gönderen: sensiblex »
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

hmetin

• Ziyaretçi
Klubu bu noktaya AY getirdi.Ama keske 15 gun sonra falan kongre olup gitse acıkcası yonetim degisirse korkmuyor da degilim.Basketbola,Bayan Basketbola,Voleybola,Masa Tenisine yatırım yapmazsa diye cunku futbol benim icin 1. planda degil ama 3 yıldır Avrupa Kupalarından men edilmek,madd,-manevi ve prestij olarak kayıp,sacmasapan en az 100m avroluk futbolcu zararları vs aslında hapisten cıkınca aday olamamalıydı.Simdi X grubu almayacagız,Y grubu sokmayacagız diye iyice soguttular.Zaten 2 yılsır bayan baskette bilet diye birsey bırakmadılar.Keske SK ve Salon Sporlarını daha cok onemseyen saglam bir yonetim gelse de bir an once cekip gitseler,sponsor bulamadık diyip beceriksisiz diyeceklerine en buyuk sponsor taraftar,2milyar ver 10 milyar ver ama secime katılama vs gidin artık bıktırdınız.
TVF ile anlasıp voleybolun da icine ettiniz.Ama Erkek Basketbolda isinize gelmiyor cunku yemekli vs 1milyara bile bilet satıyorsunuz.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
17.30da bilet satisi baslayacakmis burhan felekin oradan

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maçta yabancı oyuncularımız Kim, L.Bosetti ve Bauer olacakmış.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı nsmert

• Üye
Ya boyle rezalet yok. Aileyle girmek gerekiyormus

Çevrimdışı furkan

• Üye
Salon çok kalabalık değil diyor Mehmet Sevinç ile Burcu. En az bizim kadar o salonun neden boş olduğunu biliyorlar, yahu söylesenize kaç kişinin salona nasıl gerekçelerle giremediğini.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 18:38:01 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı furkan

• Üye
10-4 öndeyiz, Bosetti de gayet iyi başladı.

Çevrimdışı furkan

• Üye
Kapandı fark, 16-15.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

6-0 lık seri ile farkı açtık tekrardan..
FENERBAHÇE