Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 234277 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
1 mayıs'ta sezon biter 1-2 gün içinde eczacı Kosheleva'yı açıklar gibi ama neyse biz yine de sinerjiye devam edelim. :)

Tatiana Kosheleva Fenerbahçe Grundig'e...

Kosheleva'nın tr menajeri daha eczacı ile anlaşmadıklarını söyledi...fiyatını artırmak için türkiye pazarını da koz olarak kullanıyor olabilir ama benim bildiğim de gitti eczacıya

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Volkan abi Kosheleva çok özel bir oyuncu.
Kim seviyesinde bir oyuncu.
Kim için takımın yarısından fazlası derken birde benzer seviyede bir oyuncu olan Kosheleva gelirse ortaya çıkacak durum bizim için güzel bir hayal, gerçekleşirse adı ne olursa olsun her rakip için kabus olur.

Ali Koç'un finanse ettiği takımda bir seneyi daha çöpe atmak istemiyorsak ne olursa olsun salça olmalıyız.
Eczacı ya da vakıf'a gittiği zaman bizi çok üzer(hem sahada oyun olarak hem de kazandığı başarılarla).
...

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Kosheleva'nın tr menajeri daha eczacı ile anlaşmadıklarını söyledi...fiyatını artırmak için türkiye pazarını da koz olarak kullanıyor olabilir ama benim bildiğim de gitti eczacıya
O zaman Eczacıbaşı hangi yabanciyi gondercek
Larsonu bari aLsak

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
O zaman Eczacıbaşı hangi yabanciyi gondercek
Larsonu bari aLsak

Maalesef De la Cruz gider :(

Çevrimdışı Besim

• Üye
Volkan abi Kosheleva çok özel bir oyuncu.
Kim seviyesinde bir oyuncu.
Kim için takımın yarısından fazlası derken birde benzer seviyede bir oyuncu olan Kosheleva gelirse ortaya çıkacak durum bizim için güzel bir hayal, gerçekleşirse adı ne olursa olsun her rakip için kabus olur.

Ali Koç'un finanse ettiği takımda bir seneyi daha çöpe atmak istemiyorsak ne olursa olsun salça olmalıyız.
Eczacı ya da vakıf'a gittiği zaman bizi çok üzer(hem sahada oyun olarak hem de kazandığı başarılarla).

Eczacıbaşıbasi veya Vakifbank'a giderse, o takimlar icin NOKTA atis olur.  Eksik olduklari her hususu bir anda tamamlamis olurlar.  Oyle bir ihtimalde ben "kagit uzerinde" rakibin simdiden acik ara favori olacagini dusunuyorum (tabii, bizim eksik oldugumuz pozisyonlari cok elit oyuncularla tamamlamadigimizi dusunursek)...

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Menajeri henuz anLasma oLmadi dediyse
Dogru oLabiLir
Turkiye Pazarini en iyi sekiLde kuLLanacakLardir

Çevrimdışı Besim

• Üye
Hahahahaha

Besim Abi COK YASA

cok guLdurdun. İyi ki varsin

Eyvallah, o senin guzelligin...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Eczacıbaşıbasi veya Vakifbank'a giderse, o takimlar icin NOKTA atis olur.  Eksik olduklari her hususu bir anda tamamlamis olurlar.  Oyle bir ihtimalde ben "kagit uzerinde" rakibin simdiden acik ara favori olacagini dusunuyorum (tabii, bizim eksik oldugumuz pozisyonlari cok elit oyuncularla tamamlamadigimizi dusunursek)...

Bizimkiler kimle anlaşabilir?
Brako yeni bir takımla anlaşmış diyenler var muhtemelen o takım biz olabiliriz.
Hadi Brako üstüne çok zor diyen dostlarımız var ama Fabi'de geldi diyelim.
Birde Gizem Karadayı...
Bence Lo Bianco'yu bu sezon daha fazla oynatmalıyız bunun içinde yerli bir smaçör ya da çapraz lazım kere lazım.
Neriman Vakıf'a gidecek diyorlar.
Eski oyuncumuz ve benim de çok sevdiğim bir isim olan(ama yeterliliği tartışılır) Meryem ve voleybolun kendisini bırakalı 2 sene olan Neslihan dışında bir isim de yok.
Eğer Kosheleva eczacı'ya giderse transfer konusunda bu sezon hiç umutlu değilim.
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bizimkiler kimle anlaşabilir?
Brako yeni bir takımla anlaşmış diyenler var muhtemelen o takım biz olabiliriz.
Hadi Brako üstüne çok zor diyen dostlarımız var ama Fabi'de geldi diyelim.
Birde Gizem Karadayı...
Bence Lo Bianco'yu bu sezon daha fazla oynatmalıyız bunun içinde yerli bir smaçör ya da çapraz lazım kere lazım.
Neriman Vakıf'a gidecek diyorlar.
Eski oyuncumuz ve benim de çok sevdiğim bir isim olan(ama yeterliliği tartışılır) Meryem ve voleybolun kendisini bırakalı 2 sene olan Neslihan dışında bir isim de yok.
Eğer Kosheleva eczacı'ya giderse transfer konusunda bu sezon hiç umutlu değilim.

Fabiana gelirse benim moralim duzelir ama sanki Praia'ya gidecek gibi. 

Brakocevic sanki muzmin sakata dogru evriliyor.  Vakifbank'in onu birakmasi bende hep bir suphe uyandirdi.  O yuzden, keske Neriman olsa da capraz hakkini yabancidan kullanmayip, diger yerlere odaklansak.  Gorunuse gore Neriman Vakifbank'a yakin.  Bunun ardindaki sebep olarak da Gozde'nin ayrilacak olmasi gosteriliyor. 

Sevgili Serkan (Sisley Volley), Boskovic'i cok sever.  Bir de Rus bir oyuncu soyledi.  Adam bir Suleyman Abi degil ama voleyboldan anliyor.  O yuzden, vardir bir bildigi diyorum. 

Benim icin varsa yoksa Kosheleva...  O gelirse haksiz rekabet teskil ederiz; gelmezse de mutevazi planlar yaparim kafamda. 

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Zamanında Gözde ile anlaşmak istemişiz ama vakıf bırakmamış deniliyordu.
Bizimkiler yine dener mi?
Denerse Gözde gelir mi?
Gözde gelirse kendisiden nefret edenler şubeye küser mi?
Aklımda deli sorular?
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
Zamanında Gözde ile anlaşmak istemişiz ama vakıf bırakmamış deniliyordu.
Bizimkiler yine dener mi?
Denerse Gözde gelir mi?
Gözde gelirse kendisiden nefret edenler şubeye küser mi?
Aklımda deli sorular?

Gozde'ye karsi ciddi bir tepki olusabilir.  Benim gozlemim o yonde. 

Bence esas soru su: Gozde gecen seneki gibi mi oynar yoksa bu seneki gibi mi?  Gecen seneki gibi oynayacak bir Gozde garanti olsaydi, ben sanirim razi olabilirdim.  Ama her halukarda, tepki meselesini bir kenara koyarsak, Gozde en kotu performansi ile bile her Turk takimini bir tik yukari tasiyabilir. 

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Maalesef De la Cruz gider :(
Gitmeyedebilir. Çapraza kaydırırlar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Gitmeyedebilir. Çapraza kaydırırlar.

Cok buyuk israf olur. 

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Cok buyuk israf olur.
Kim,sokolova,Tom sisteminin benzeri olur. Bence bu sene gayet başarılı idi Cruz. Bırakmaları hata olur.